Iban Wallet

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Iban Wallet

Zoek je een smartphone app dat een online platform is waarmee je op simpele manier je spaargeld kunt parkeren tegen hoge rentes? Wellicht is IBAN Wallet geschikt voor jou. Bekijk via deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is IBAN Wallet?

 


Iban Wallet is een smartphone app (en online platform) waarmee je eenvoudig jouw spaargeld kunt parkeren in diverse accounts met hoge rentes. Hoe langer je het spaargeld vastzet hoe hoger de rente zal zijn. Het bedrijf geeft een aantal redenen waarom ze houden van wat ze doen. Dit is omdat ze het financiële rendement waarderen en willen dat je jouw financiën op een gemakkelijke en eenvoudige manier kunt beheren. Omdat ze je de vrijheid willen geven om overal en op elk moment controle over jouw geld te hebben. Er wordt iedere dag, dag in en dag uit gewerkt om je de flexibiliteit te bieden om te besparen en jouw beveiligingsconfiguraties transparant en eenvoudig kunnen te wijzigen. Dit is zonder al het vervelende papierwerk.  


Meer dan een account

 


Deze Iban-ervaring is volgens dit bedrijf eenvoudig, transparant en veilig. Je kunt van een ander account met verschillende retouren en voorwaarden genieten. Je kunt het account vinden dat het beste bij jouw levensstijl past. Dit zal het eerste platform zijn waar je verliefd op wordt. Met een ervaring die eenvoudig en digitaal is, geeft je Iban-account je echte financiële controle vanaf je mobiele telefoon. Bovendien is het openen van een Iban-account gratis, het duurt slechts een paar minuten en vereist geen papierwerk. Het bedrijf gelooft in een wereld die verder gaat dan bankieren. De focus ligt op het oplossen van problemen. Ze proberen hun wereld te verbeteren en het financiële leven van miljoenen mensen via Iban te veranderen.  


Samen bouwen

 


Er wordt aangegeven dat Iban samen gebouwd wordt. Het bedrijf weet dat ze het anders doen. In vergelijking met andere bedrijven stellen ze opener, transparanter en eenvoudiger te zijn. De gemeenschap en partners van IBAN Wallet zijn degenen die het bedrijf helpen met hun constante feedback die plaats maakt voor verbeteringen. Als zodanig bouwen ze beetje bij beetje iets waar iedereen van zal houden.  


Professionals

 


IBAN Wallet stelt gemaakt te zijn voor de mens. Het bedrijf werkt samen met geweldige providers en hooggekwalificeerde professionals. Dit doen ze om je de mogelijkheid te bieden rente te verdienen op jouw spaargeld. Het bedrijf wil mensen helpen en dat is de reden waarom ze een geweldig team van klantenservice-experts hebben om je te helpen wanneer je het nodig hebt. Tenminste, dat is wat er door het bedrijf wordt aangegeven.


Contactmogelijkheden

 


Je kunt via diverse mogelijkheden contact met het bedrijf opnemen. Dit kan het geval zijn als je een vraag, opmerking of feedback hebt. Omdat het bedrijf vestigingen in een aantal verschillende landen heeft, zijn er diverse telefoonnummers die je kunt bellen. Je kunt ook contact opnemen via Whatsapp. De telefoonnummers waarmee je het bedrijf kunt bereiken staan vermeld op de website van IBAN Wallet. Mocht je een mail willen sturen, dan is dat ook mogelijk. Het e-mail adres waar je dit bedrijf op kunt bereiken is help@ibanwallet.com.


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij IBAN Wallet? Ben je tevreden over de producten/diensten van IBAN Wallet? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij IBAN Wallet? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Iban wallet

Eens je geld gestort is, moet je een proof of adress doorsturen. Deze wordt telkens geweigerd, waardoor je niet meer aan je geld kan. Ver uit de buurt blijven!

N

Nick

25-05-2021

0