Binck Sparen

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Binck Sparen

Sparen voor later. Morgen gaan we sparen. Of toch nu maar beginnen? Hier kun je de reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen van spaarders die je voor gingen lezen. Maar het kan natuurlijk net zo goed zijn dat jij die ervaring al hebt en daar graag een recensie over wilt gaan schrijven. Ook dat kan hier.

Later wordt ooit nu

Later als ik groot ben. Later als ik afgestudeerd ben. Later als ik met pensioen ga. We schuiven dingen graag voor ons uit. Maar later is uiteindelijk ook nu en voor sommige laters moet je nu al beginnen. Je kunt geen arts worden zonder daarvoor te studeren bijvoorbeeld. Het zelfde geldt voor spaardoelen. Die auto of dat huis waar je zo van droomt, komen doorgaans niet uit de lucht vallen, die loterij wint ook niet iedereen en die erfenis van die onbekende rijke achteroom is ook eerder een mooi verhaal uit een boek. Met andere woorden, het is tijd voor actie.

Alle beetjes helpen

Als je maar lang genoeg water in een emmer laat druppelen, komt deze uiteindelijk vol te zitten. Misschien lijkt het er in het begin niet op, maar die rand wordt echt wel gehaald. Het zelfde geldt voor sparen. Als je iedere maand een bepaald bedrag apart zet, heb je uiteindelijk genoeg voor die droom of studie.

Keuze spaarrekening

Het loont om verschillende spaarrekeningen te vergelijken, want iedereen wilt natuurlijk meer uit zijn geld halen. Niet alleen de voorwaarden zijn dan belangrijk, zoals of het geld een periode vastgezet wordt, maar vooral de percentages van de spaarrente. Wie weet kies je wel voor wat beleggen met het spaargeld om het bedrag sneller te laten groeien. Maar dan wil je natuurlijk wel dat het bij een goede en betrouwbare bank gebeurt, want je wilt zo min mogelijk risico’s lopen. Je moet het natuurlijk zowel veilig als slim aanpakken.Binck Sparen

Binck is een van de banken die spaarrekeningen aan biedt. Geld sparen bij hun werkt alleen net even anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Als klant maak je bij hun een account aan van waaruit je het spaarproces beheert. Je kunt daarbij ook kiezen om het spaargeld te verspreiden als deposito’s bij andere banken. Daardoor kun je bijvoorbeeld ook een buitenlandse bank kiezen waar een hogere spaarrente geldt. Vaak is het renteaanbod afhankelijk van de looptijd die je aan gaat. Voor zes maanden sparen krijg je vaak minder rente dan als je het voor vijf jaar vast zet. Je hebt daarbij niet geheel een vrije keuze, want de deelnemende banken aan dit plan zijn door Binck geselecteerd. Al die banken hebben ongeveer dezelfde depositogarantiestelsel richtlijnen als in Nederland.

Reviews sparen van ervaringen

Mooie beloftes lezen is een ding, maar worden ze ook waar gemaakt? Gelukkig zijn er ervaringsdeskundigen die de tijd konden vinden om een recensie te schrijven en hun mening te delen. Zij kunnen bepaalde prangende vragen beantwoorden. Is dat account van waaruit je werkt gebruiksvriendelijk en overzichtelijk? Waren die rentepercentages echt zo aantrekkelijk als beweerd wordt? Is er contact geweest met Binck en zo ja, was het advies professioneel? Zou je deze nieuwe manier van sparen aanraden? En wie weet komen ze met nog veel meer interessante punten waar de nu nog lezende, toekomstige consument erg veel aan heeft. Als deze dan op zijn of haar beurt over een tijdje een review komt schrijven, blijven we elkaar een beetje helpen bij het maken van belangrijke keuzes.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)