Templates.com

5.8
6

Bestellen

6

Service

6

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Templates.com

Het maken van een webshop is zo makkelijk nog niet. Daar komt best het één en ander bij kijken. Een goed ontwerp kan je hierbij helpen. TemplateMonster heeft wel wat templates en andere ontwerpen waar je mee aan de slag kunt. Maar wat voor kwaliteit ontwerpen zullen ze in hun assortiment hebben? Zullen die e-commerce templates nou wel zo handig zijn? Zullen die web templates mensen naar je website lokken? Zal het lang duren voor je dje eigen website hebt gecreëerd door middel van hun thema’s? En zal de klantenservice van TemplateMonster je wel helpen als het je niet lukt een logo aan te passen? Dit allemaal zijn dingen die klanten van TemplateMonster je kunnen vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken of dit bedrijf vol templates nou echt wel zo betrouwbaar is. Hun meningen, cijfers, beoordelingen en ervaringen kunnen je een idee geven van hoe TemplateMonster echt werkt zodat je weet wat je van hun templates kunt verwachten.

Over TemplateMonster

TemplateMonster is een bedrijf dat templates verkoopt. Het bedrijf is opgericht in 2002 en bestaat dus al meer dan 15 jaar. Ze geloven dat een groepje getalenteerde ontwerpers en ontwikkelaars de online wereld kan veranderen. Ze weten dat je zelf een website zou kunnen maken, maar ze willen dit graag makkelijker maken door middel van bestaande templates. Ook kunnen ze de website voor je maken zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Ze hebben CMS templates zoals WordPress thema’s, Drupal thema’s, Elementor Marketplace, Moto CMS HTML Template, Joomia Templates, Flash CMS Templates en Moto CMS 3 Templates. Of je nou een beginner bent of al gevorderd in het creëren van templates, TemplateMonster heeft er het juiste softwareprogramma voor om het je makkelijk te maken. Ook zijn er web templates. Zo zijn er unbounce templates, Bootstrap Templates, HTML5 Site Templates, PSD Templates, Responsive Templates, Muse Templates enzovoort. Ze hebben aparte templates voor landingspagina’s, eBay, nieuwsbrieven, admin en specialiteitenpagina’s. Er is een sectie met E-commerce templates waar je eens zou kunnen kijken als je een eigen webshop wilt beginnen. Verder vind je nog verschillende categoriën voor mode, schoonheid, business, maatschappij, onderwijs, auto’s, kunst, amusement, vastgoed, elektronica, mensen, medisch, feesten, boeken, dieren, computers, design, fotografie en vele andere dingen. Hier kun je logo’s vinden en ontwerpen voor een website. Zo kun je jouw thema helemaal doorvoeren op de hele website. En dan zijn er ook nog wat plug-ins en activa.


Diensten van TemplateMonster

Je kunt de templates van TemplateMonster bestellen via hun website. Als de bestelling rond is kun je ze downloaden en ermee aan het werk gaan. Ook heeft TemplateMonster een klantenservice die je kan helpen als je in moeilijkheden komt.

Klachten, Complimenten en Tips voor TemplateMonster

Mocht je zelf al eens gebruik hebben gemaakt van een template of ontwerp van TemplateMonster, dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze website. Hoe goed vond je de kwaliteit van hun ontwerpen? Kon je er makkelijk mee je eigen website creëren? En wat ordeel over TemplateMonster’s klantenservice? Schrijf je eigen TemplateMonster review en laat ons weten wat jouw mening over deze website is.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook