Lightspeed

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Lightspeed

Wanneer je een onderneming hebt in de Retail, een Restaurant of in de eCommerce, dan kun je gebruikmaken van de kassasystemen en webwinkelsoftware die Lightspeed ontwikkeld heeft. Ze hebben verschillende pakketten die ervoor moeten zorgen dat jij meer tijd kunt besteden aan je klanten. Hoe anderen Lightspeed beoordelen lees je hier.


Over Lightspeed

Lightspeed is één van de grootste aanbieders op het gebied van kassasystemen en webwinkelsoftware. Lightspeed is een van oorsprong Canadees bedrijf dat in Nederland aan het eind van 2015 SEOshop overnam. Hierdoor konden zij het onderdeel ‘software voor webwinkeliers’ aan hun aanbod toevoegen. De naam SEOshop verviel en alle activiteiten gingen verder onder de naam  Lightspeed. Het hoofdkantoor is staat in het Canadese Montréal. Bovendien hebben ze nog zes andere kantoren verspreid over de wereld, waarvan er een in Amsterdam staat.


Diensten

Lightspeed biedt diensten aan voor drie takken van ondernemen, waarin allerlei mogelijkheden opgenomen zijn:


Retail


Een flexibel, cloud-gebaseerd systeem op een iPad kassa. Inclusief:

  • Voorraadbeheer – Weet hoeveel je nog op voorraad hebt en wanneer je bij moet bestellen, het geeft je ook inzicht in wat het best verkoopt en wat minder.
  • Rapporten – Hiermee kun je je verkopen vergelijken met eerdere maanden of dagen en maak op deze manier gefundeerde inkoopbeslissingen
  • Omnichannel – Hiermee kun je je fysieke winkel aan je onlineshop koppelen met een kassasysteem en eCommerce platform. Zo blijf je 24/7 open.

Je kunt kiezen voor: Small, Medium of Large. De kosten hiervoor beginnen bij € 79,- per maand.


Restaurant


Met een cloud-gebaseerd kassasysteem om het overzicht te houden op je voorraad, personeel, reserveringen en service. Inclusief:


  • Makkelijk menu’s aanmaken - Creëer eigen menu’s met foto's en omschrijvingen erbij. Je personeel kan snel ingewerkt worden dankzij de gebruiksvriendelijke interface en de intuïtieve bediening.
  • Grip op data – De data wordt in overzichtelijke dashboards verzameld. Met daarin de dagomzet, maandomzet, omzet of fooi per medewerker. Bovendien heb je hiermee zicht op je voorraad zodat je op tijd bij kunt bestellen.
  • Direct aan tafel bestellen -  Met het self-order menu kunnen klanten direct aan tafel bestellen op iPads. Deze kunnen ook door het personeel gebruikt worden voor bestellingen. De service wordt hierdoor verbeterd, er zijn minder miscommunicaties en fouten.

Je kunt kiezen voor: Small, Medium of Large. De kosten hiervoor beginnen bij € 79,- per maand. Bij meer dan vijf kassa’s kun je contact opnemen voor een passend tarief.

eCommerce

  • Lightspeed biedt je de meest professionele oplossing voor je webshop. Met een aantal SEO opties, veel marketingmogelijkheden en talrijke responsive designs.
  • Marketing - De backend zit vol opties voor marketing. Maak email campagnes aan, stel een reviewmogelijkheid in of koppel je shop met Facebook.
  • Thema’s – Een goedgevulde themawinkel met vele responsive design. Binnen de templates kun je zelf nog aanpassingen aanbrengen. Vanuit de backend kun je zelf je checkout ervaring A/B testen om te ervaren wat de om de klantervaring is.
  • Installeer geïntegreerde apps om je shop mee uit te breiden. Of maak een inschrijfformulier

Je hebt de keuze uit: Essential, Advanced of Professional. Je hebt ook nog een Enterprise pakket voor eCommerce bedrijven die jaarlijks meer dan 300.000 transacties hebben, hiervoor krijg je een offerte op maat, de andere pakketten beginnen bij € 49,- per maand.

Klachten

Wanneer je klachten hebt kun je Lightspeed en zijn filialen in principe niet voor een hoger bedrag aansprakelijk stellen dan de vergoedingen die je als klant in de drie maanden voorafgaand aan de klacht voor de diensten hebt betaald.

Laat hier ook jouw mening over Lightspeed achter!

Wat zijn de ervaringen met de webwinkelsoftware en de kassasystemen voor restaurants, Retail en e-commerce van Lightspeed? Is men laaiend enthousiast?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)