InMotion Hosting

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

InMotion Hosting

Het bedrijf inMotion Hosting verzorgt hosting van websites. Ze bieden daarbij ondersteuning aan. Het gaat volgens het bedrijf om snelle website-hosting met gratis SSD's. De medewerkers van inMotioin Hosting stellen al ruim 25.500 tevreden klanten te hebben. Er worden verschillende diensten op het gebied van hosting aangeboden. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er bij inMotion Hosting bekend zijn. 


Cloud diensten 


Cloud Servers werken volgens het bedrijf anders dan de traditionele hosting. Met een Cloud Server word je website niet op één server gehost, maar op verschillende servers. Elke server bevat jouw website. De servers zijn via internet verbonden. Als je op zoek gaat naar een Cloud Server voor je bedrijf kan dit veel tijd vereisen. Je zult er eveneens onderzoek naar moeten doen. 


Zakelijke verplichtingen 


Voordat je een overeenkomst afsluit is het van belang om te kijken wat je zakelijke verplichtingen zijn. Het kan voorkomen dat je bedrijf diverse beveiligings- of overheidsvereisten heeft. Verschillende ondernemingen hebben beleidsregels. In dit beleid kan staan dat er geen maandelijkse kosten voor het huren van een machine is toegestaan. Zodra je weet aan welke eisen je server moet voldoen is het raadzaam om contact op te nemen met een medewerker van InMotion Hosting. Dit kan telefonisch en via e-mail. Aan de hand van jouw informatie zal het bedrijf een plan op maat maken. 


Domeinnamen 


Er worden door deze organisatie eveneens diensten aangeboden op het gebied van domeinnamen. Zo kun je via inMotion Hosting domeinen vastleggen. Je zult je dan eerst moeten registreren. Op het gebied van een domein overdragen, kun je ook bij deze organisatie terecht. Er wordt geadviseerd om een domeinnaam kort en bondig te houden. Kies een domeinnaam waar een zoekwoord in voorkomt die belangrijk voor je bedrijf is. De markt van domeinnamen veranderd voortdurend. 


Webdesign 


Je kunt bij deze organisatie eveneens terecht voor webdesign services. Dit zal volgens het bedrijf goed zijn voor jouw merk. Je kunt vooraf een gratis consult aanvragen. Tijdens het gesprek kun je jouw wensen kenbaar maken. Uiteindelijk kun je volgens de mensen van inMotion Hosting een weloverwogen keuze maken. Er wordt benadrukt dat een mooie en interessante online website uitstekende marketing voor je merk en/of bedrijf is. Je kunt bij deze onderneming een professional inhuren die je site kan maken, bouwen en lanceren. 


Privécloud 


Er worden op aanvraag diensten verleend op het gebied van ‘Privécloud’. Ze kunnen binnen 45 minuten al een ‘cloudkern’ van 3 of 5 servers implementeren. Cloud gebaseerde ‘Compute en Storage’ oplossingen zijn standaard inbegrepen bij alle ‘Flex Metal Clouds’. Het bedrijf schrijft dat de kern van een ‘Flex Metal Cloud’ een ‘Hyper-Converged OpenStack Cloud’ is. Inhoudelijk wil dat zeggen dat elke ‘Flex Metal Cloud’ die draait vanaf het begin ‘Privécloud’ mogelijkheden heeft. 


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze organisatie? Je bent welkom om contact met het personeel op te nemen. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. Bepaal allereerst welke afdeling je graag zou willen spreken. Vervolgens lees je op de site welk telefoonnummer en e-mailadres er bij de betreffende afdeling hoort. 


Ervaringen 


Heb jij ervaringen met de hostingdiensten van inMotion Hosting? Dan zouden we graag willen weten wat jouw ervaringen zijn. Je kunt deze delen op deze pagina van NederlandReview. Je helpt eraan mee dat anderen een weloverwogen keuze zullen maken. Is het wel of niet verstandig om een samenwerking met dit bedrijf aan te gaan? 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)