ClickMeeting

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ClickMeeting

Ben je zoekende naar een manier om online te kunnen vergaderen? Wellicht is ClickMeeting voor jou wel een mooie uitkomst. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij ClickMeeting bekend zijn.  


Wat is ClickMeeting?

 


Clickmeeting is een handige (online) tool waarmee je gemakkelijk online kunt vergaderen en samenwerken. Volgens dit bedrijf is online vergaderen dan ook voor veel bedrijven ideaal in samenwerking met Clickmeeting.  


Missie en visie

 


ClickMeeting is een bedrijf welke in 2011 is opgericht door GetResponse. Dit is een toonaangevend e-mailmarketingplatform. Het idee was om een complete webinar-oplossing te bieden voor bedrijven, groot en klein. In de komende vijf jaar groeide ClickMeeting zo sterk dat het in 2016 een apart bedrijf werd.


De missie van ClickMeeting is om de belangrijkste leverancier te zijn van flexibele, selfservice webinar-oplossingen die je kunnen helpen je publiek te bereiken, te betrekken, op te leiden en te converteren. ClickMeeting is rijk aan functies die je helpen voor, tijdens en na je webinar.  


Balans werk en privé

 


Volgens de medewerkers van het bedrijf wordt ClickMeeting ontwikkeld en beheerd door een groeiende groep getalenteerde en leuke mensen. Ze geloven in een gezonde balans tussen werk en privé. Er wordt hard gewerkt en tegelijkertijd werken mensen volgens gezonde werktijden, zodat hun passies buiten de kantoortijden ook uitgeoefend kunnen worden.  


Wat is een webinar?

 


Een webinar is een seminar op internet. Webinars worden ook wel webconferenties, videoconferenties of webcasts genoemd. Ze stellen gebruikers in verschillende delen van de wereld in staat om de presentatoren te zien, te horen en ermee om te gaan, vragen te stellen, enquêtes te beantwoorden, en buiten dit zijn er nog veel meer mogelijkheden. Webinars worden vaak gebruikt in verkoop-, marketing-, onderwijssectoren of trainingssessies voor werknemers.  


Gratis proefaccount

 


Met een gratis proefaccount kun je het platform testen zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele kosten. Je wordt niet gevraagd om factureringsgegevens op te geven in je gratis proefaccount. Dit is alleen nodig als je jouw account wilt upgraden naar een betaald acount. Met het gratis proefaccount kun je evenementen hosten met maximaal 25 deelnemers, maar als je je evenement wijzigt in een vergadering of de discussiemodus inschakelt, is de limiet 5 deelnemers. De webinarruimte in een gratis proefaccount bevat al twee plaatsen voor de presentatoren en er zijn vier camerafeeds beschikbaar.  


De beschikbare opslagruimte in je account voor presentaties, afbeeldingen en andere bestanden is 500 MB. Je dient er rekening mee te houden dat je bij elk accounttype (gratis of betaald) slechts één live-evenement tegelijk mag hosten. De gebeurtenissen kunnen elkaar niet overlappen, maar kunnen na elkaar plaatsvinden.


Gebruikers van een gratis proefaccount mogen de functies voor automatisering, promotie of follow-up testen, samen met de optie HD en scherm delen. Een volledige specificatie van elk van de beschikbare abonnementen is te vinden op de website van ClickMeeting.  


Klanten dienen er rekening mee te houden dat betaalde webinars en gratis nummers zijn uitgeschakeld voor de gratis proefaccounts. Dit is zo omdat je een creditcard aan jouw account moet toevoegen. Daarnaast moet het abonnement geüpgrade worden naar een betaald account.  


Welke klantervaringen zijn er bekend?

 


Heb je weleens online vergadert via ClickMeeting? Ben je tevreden over de producten/diensten van ClickMeeting? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker online veragderen via ClickMeeting? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)