ABBYY

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ABBYY

Zoek je een organisatie welke gespecialiseerd is op het gebied van software voor optische tekenherkenning? Wellicht is ABBYY software voor jou een geschikte organisatie. Lees op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is ABBYY?

 


ABBYY is commerciële software voor optische tekenherkenning (OCR). Er worden software producten verkocht. Daarnaast kun je als klant ook gebruik maken van software oplossingen. Producten die op dit moment onder meer door ABBYY worden aangeboden zijn de ABBYY ‘Vantage’, ‘Timeline’, ‘Finereader’, ‘Flexicapture’ en vele anderen.


ABBYY stelt een wereldleider te zijn op het gebied van Digital IQ. De Digital IQ-oplossingen stellen het moderne personeel in staat om transformationele digitale vaardigheden te gebruiken om proceswrijving te verwijderen en meer waarde uit bedrijfsinhoud te halen.  


Software verplaatsen

 


Mocht je jouw ABBYY software naar een andere computer willen verplaatsen, dien je ervoor te zorgen dat je het serienummer van de activeringssleutel hebt. Als je de 'boxed' versie van het programma hebt aangeschaft, kun je het serienummer vinden op een kaart in de cd-hoes. Mocht je de downloadversie van het programma hebben gekocht, kun je het serienummer vinden in de bevestigingsmail die je na aankoop hebt ontvangen. Verwijder het programma van de computer waarop de software oorspronkelijk was geïnstalleerd. Je kunt het programma op een andere computer installeren. Je kunt het programma activeren met behulp van het serienummer van je exemplaar van het programma.


Als je het programma hebt ontvangen waarbij de automatische activering is geblokkeerd, dan dien je een verzoek te doen om ondersteuning te krijgen om dit op te lossen. Meer gedetailleerde informatie wordt gepubliceerd in het artikel.  


ABBYY scanners

 


Wil je weten welke scanners er worden ondersteund door FlexiCapture? ABBYY FlexiCapture ondersteunt TWAIN-, ISIS- en WIA-compatibele scanapparaten. Je vindt dergelijke scanners onder de populaire modellen zoals Avision, Brother, Canon, Epson, Fujitsu, HP, Kodak en vele andere leveranciers. Desalniettemin kan en garandeert ABBYY niet dat een scanner volledig compatibel is met ABBYY-softwareproducten. Het bedrijf laat weten dat ze vanwege dit feit geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden, voor commerciële schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de hierboven vermelde informatie. Neem contact op met hun technische ondersteuningsdienst als je jouw scanapparaat niet kunt laten werken met een ABBYY-softwareproduct.  


Fototips

 


Er worden door het bedrijf tips gegeven voor het maken van foto's die geschikt zijn voor herkenning. Je dient ervoor te zorgen dat de tekst die je gaat fotograferen goed verlicht is. De tekstregels moeten parallel zijn aan de bovenrand van het scherm van je mobiele apparaat. De afstand tussen je mobiele apparaat en de tekst die je gaat fotograferen moet 15 tot 30 centimeter zijn. Als je jouw apparaat dichter dan 15 centimeter bij de tekst plaatst, is de resulterende afbeelding waarschijnlijk wazig. De tekst zal moeten worden ingesteld in standaardlettertypen. Houd je telefoon stevig vast en verplaats hem niet totdat de foto daadwerkelijk is gemaakt.


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij ABBYY? Ben je tevreden over de software producten en software oplossingen van ABBYY? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker software kopen bij ABBYY? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.      

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)