TopDealer

8

Bestellen

2

Service

6

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

TopDealer

Met een horloge kun je wanneer dan ook zien hoe laat het is. Natuurlijk wil je dan wel het beste horloge dat je kunt krijgen. Misschien kon je die wel vinden bij TopDealer. Maar wat zal de kwaliteit van hun sieraden zijn? Zullen die horlogekisten jouw horloge wel veilig en beschermd houden? Hoe zal zo’n watchwinder nou precies werken? Welke merken zul je in hun winkel kunnen tegenkomen? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van TopDealer jouw nieuwe horloge of sieraad komt bezorgen? En wat zal de klantenservice van TopDealer zeggen als de watchwinder toch niet helemaal goed wil werken? Alleen klanten die al een bezoek aan TopDealer hebben gebracht kunnen je hierover iets meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij over deze horlogewinkel denken. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien wat er van TopDealer en hun horloges verwacht mag worden.


Over TopDealer

TopDealer is een modewinkel die horloges aanbiedt. Hun fysieke winkel is gevestigd in Delft. Ze zijn in 2001 begonnen als Topdeal Watches. daarna is de winkel opgesplitst en zijn TopDealer.nl en WatchWinder.nl ontstaan. In 2016 hebben ze hier TopDealer.be aan toegevoegd om Belgische klanten van dienst te kunnen zijn. Je kunt bij TopDealer horloges vinden van wel 50 verschillende merken. Hieronder vallen bekende merken zoals Thunderbirds, Mondaine, Tommy Hilfiger, Casio, Braun, Lambretta Watches, Ice-Watch, Daniel Wellington en GUESS Watches. Ze vinden dat een horloge een persoonlijk sieraad moet kunnen zijn voor iedereen. Ze hebben dus horloges voor zowel vrouwen als mannen in het assortiment. De horloges zijn onderverdeeld in verschillende subcategorieën. Iedereen heeft immers een eigen functie voor zijn of haar horloge. Zij zijn er smartwatches, sporthorloges, zakhorloges en nog veel meer. Maar horloges zijn niet het enige soort sieraad dat TopDealer verkoopt. Ze hebben ook nog wat armbanden, halskettingen en ringen. Rebel & Rose, Rosefield Jewelry en Windrose zijn hierin vertegenwoordigd. Naast sieraden heeft TopDealer dan nog wekkers, horlogebandjes, klokken, horlogekisten, sieradendozen en watchwinders in het assortiment.




Diensten van TopDealer

De horloges, sieraden en andere producten van TopDealer kunnen online worden besteld. Kies een sporthorloge of zakhorloge uit dat je mooi vindt en plaats je bestelling op hun website. De klantenservice van TopDealer zal, als de betaling eenmaal rond is, de halsketting netjes bij je thuis komen bezorgen zodat je zelf niet naar de winkel hoeft. Ook heeft TopDealer een eigen klantenservice om je van dienst te zijn als je nog wat vragen over je smartwatch hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor TopDealer

Als jij al een horloge of armband van TopDealer om je pols hebt zitten dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze horlogewinkel. Hoe goed werken die zakhorloges nou echt? Heeft zo’n sporthorloge of smartwatch nou echt zoveel functies? Zijn die halskettingen niet erg teer of valt dat mee? Moest je lang wachten op de bezorging van je nieuwe watchwinder? En wat voor een klantenservice is er van TopDealer te verwachten als er iets mis is met je zakhorloge? Schrijf je eigen TopDealer review en laat ons weten wat jouw mening over deze horlogewinkel nou eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Casio g-shock GR B200-1aer

Waardeloos bedrijf Verkopen doen ze heel erg makkelijk. Echter nul response. Lange levertijd, geen enkele communicatie. Levertijd aangegeven 4-8 werkdagen. Maar geen enkele vertragingsupdate, geen enkele reactie op vragen, telefonisch waardeloos Gelijk voicemsil. Geen terugbellen, geen reactie op sociale media. En zelfs het annuleren vd bestelling wordt genegeerd. Zo erg heb ik het met een normaal bedrijf nog nooit meegemaakt. Nooit weer dat ik daar nog ga bestellen.

M

Marc Bijl

17-12-2021

0

Ice watch horloge

Lange levertijd Telefonisch nauwelijks bereikbaar Geen of nauwelijks updates of levering Toezeggingen die niet kloppen

F

Frankcke

14-09-2020

0