The Sneakerhype

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

The Sneakerhype

Wil je graag nieuwe sneakers kopen? Ben je op zoek naar exclusieve schoenen? Dan is The Sneakerhype wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Alle beoordelingen die je leest zijn onafhankelijk geschreven.


Wat is The Sneakerhype?


Via The Sneakerhype kunnen allerlei sneakers besteld worden. Ze zien het als een missie om mensen de laatste en meest populaire sneakers aan te kunnen bieden. Ze stellen altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Er wordt alles aan gedaan om de beste verkopende partij te zijn van exclusieve sneakerschoenen. Het team bestaat uit 2 jongens die inwoner zijn in Nederland. Deze gasten hebben een enorme passie voor de exclusieve sneaker. Het duo heeft meer dan 5 jaar ervaring in de sneakerbranche. Er wordt gesproken over trouwe klanten in de Benelux. Belangrijk in de organisatie zijn service, snelle leveringen en een goede klantenservice. De focus ligt niet alleen op Nederland, maar ook op de rest van de landen in Europa. Alle items uit het assortiment worden nagekeken op echtheid. Dit wordt naar eigen zeggen gedaan door deskundigen. Alle producten die verstuurd worden zijn vergezeld met een authentieke tag. Dit label staat voor kwaliteit en authenticiteit. Heb je ergens een vraag of opmerking over? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Je kan een mail sturen naar support@sneakerhype.eu.


Bestelinformatie


Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Er kan besteld worden als gast of geregistreerde klant. Het hebben van een eigen account kan een aantal voordelen met zich meebrengen. Zo heb je inzage in de bestelhistorie en hoef je bij een nieuwe bestelling niet het afleveradres weer in te voeren. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Mastercard, Visa en Bancontact. Het is ook mogelijk om achteraf via Klarna te betalen. Alle betaalwijzen staan vermeld op de website van The Sneakerhype. Weet je al wat je wilt hebben. Dan kun je de productnaam invoeren in het zoekveld. Kijk je eerst liever even rond. Neem dan een kijkje via een van de categorieën.


Leveringsinformatie


Alle Nederlandse zendingen worden verzonden via DPD en PostNL. Dit wordt gedaan inclusief trackingcodes. Met een trackingcode kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. De mensen van Sneakerhype stellen hun best te doen om orders tussen de 5 en 10 werkdagen te laten bezorgen. Desondanks kan er tijdens drukke periodes vertraging ontstaan. Mocht dit het geval zijn dan zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. Zorg dat je een goed leveringsadres opgeeft tijdens het bestelproces. Een verkeerd adres kan er voor zorgen dat iets zoek raakt. Je bent daar dan zelf verantwoordelijk voor. Pakketten worden ook internationaal verstuurd. Verzendkosten worden getoond tijdens het afrekenproces. Bij een minimale bestelwaarde van € 150,- worden er geen kosten voor verzending in rekening gebracht.


Retourinformatie


Wil je afzien van je aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Dit wordt ook wel de bedenkfase genoemd. Tijdens deze fase mag je de schoenen op redelijke wijze passen. Net zoals je dat in een echte winkel zou doen.  Als je een terugbetaling wilt ontvangen moet je aan de retourvoorwaarden voldoen. Het product moet in originele staat verkeren en mag geen schade bevatten. De Sneakerhype tags mogen niet verwijderd worden. Als er niet aan de voorwaarden wordt voldaan kan er waardevermindering worden toegepast. Dit kan er voor zorgen dat er niet (of niet volledig) wordt terugbetaald.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij The Sneakerhype? Heb jij weleens schoenen gekocht bij dit bedrijf? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Wat vind je van de aankoop? Hoe heb je het bestelproces en de service ervaren? Heeft de levering op tijd plaatsgevonden? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)