StoerHorloge.com

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

StoerHorloge.com

Een horloge kan een handig voorwerp zijn en ook nog eens dienen als een mooi sieraad. Natuurlijk wil je dan wel een stoer horloge waarmee je de blits kunt maken. Misschien heeft StoerHorloge het juiste horloge wel voor je. Maar wat voor kwaliteit horloges zal deze horlogewinkel nou eigenlijk hebben? Zullen die wijzers echt de goede tijd blijven aangeven? Zal je lang plezier hebben van je horloge of is hij zo kapot? Zal het lang duren voor de bezorgservice van StoerHorloge je nieuwe dameshorloge of herenhorloge komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van StoerHorloge er tegenover staan als je horloge toch niet helemaal goed werkt? Enkel mensen die al een horloge van StoerHorloge dragen kunnen je hier informatie over verschaffen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij van deze horlogewinkel vinden. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van StoerHorloge verwacht kan worden.

Over StoerHorloge

StoerHorloge is een modewinkel die horloges verkoopt. Eigenlijk zijn ze dus een horlogewinkel. Ze zeggen op hun website een groot assortiment aan horloges te hebben. Deze halen ze direct van fabrikanten en Europese detailhandelaren. Wel krijg je hem in de originele verpakking. Ook zit er dan een officieel document en een garantiebewijs bij. Zo weet je zeker dat het horloge echt is en geen namaak. Er zijn horloges voor dames en heren. Er komen merken voorbij zoals Thomas Farnshaw, Wulf, Aries Gold, Blenheim London, Metal Chronometrie en nog vele anderen. Mocht je allebei graag hetzelfde soort horloge willen hebben maar dan in een mannelijke en vrouwelijke variant, dan kun je kiezen voor een speciale set waarbij je kunt laten zien dat jullie bij elkaar horen. Ze krijgen regelmatig nieuwe aanwinsten binnen, dus het loont de moeite af en toe eens te kijken bij hun categorie Nieuw Binnen. Zo weet je meteen wat ze nieuwe horloges zijn zonder dat je de hele site hoeft af te zoeken.


Diensten van StoerHorloge

Je kunt heel gemakkelijk online een horloge of set horloges bestellen. Speur de website af voor wat horloges die je leuk vindt en maak je keuze. Je stopt hem dan in je winkelmandje en moet dan natuurlijk wel even de betaling op orde brengen. Daarna zal de klantenservice van StoerHorloge het horloge netjes bij je thuis af komen leveren. Ook heeft de horlogewinkel een klantenservice om je te helpen als je een vraag over een horloge hebt of je horlogeset toch niet goed bij elkaar past.

Klachten, Complimenten en Tips voor StoerHorloge

Heb jij zelf al zo’n horloge van StoerHorloge om je pols? Dan horen wij graag alles wat je over deze horlogewinkel en hun horloges te zeggen hebt. Blijft het horloge het goed doen of moet je er regelmatig een nieuw batterijtje indoen? Hoe prettig zit dat horlogebandje nou als je hem een hele dag om je pols hebt? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van StoerHorloge arriveerde met je nieuwe horloge? En wat voor een klantenservice verleent StoerHorloge als je ze nodig mocht hebben? Laat een StoerHorloge review achter en vertel ons wat jouw mening over deze horlogewinkel echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook