Steve Madden

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Steve Madden

Kwam je de webshop van Steve Madden tegen en heb je alle schoenen in het assortiment bekeken? Dan heb je vast een nieuw paar schoenen in je winkelmandje zitten. Ben je nu benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met de schoenen en wil je eerst weten wat zij van de kwaliteit vinden voordat je op bestellen drukt? Dat kunnen wij best begrijpen. Op NederlandReview vind je daarom de onafhankelijke reviews van echte klanten. Lees alles over hun ervaringen met het schoenenmerk. Ze vertellen je over de kwaliteit, de levering en de prijs. Neem een kijkje bij de beoordelingen en misschien heb jij binnenkort een nieuw paar schoenen.


Over Steve Madden

Het begon allemaal met een investering van 1.100 dollar in 1990 en is uitgegroeid tot een internationaal schoenenmerk. Steve Madden had een passie voor schoenen en wilde deze passie delen met de rest van de wereld. Hij werd geïnspireerd door de Rock and Roll in New York en wilde zijn klanten een schoen bieden die hun persoonlijkheid reflecteert. Zijn merk is dan ook innovatief, uitdagend en inspirerend. Het gaat om individualiteit en authenticiteit. Hij liet zijn passie de drijfveer zijn en is nu één van de bekendste schoenenontwerpers in de wereld. Zijn schoenen, tassen en accessoires worden verkocht in meer dan 80 landen. 


 


Voordelen Steve Madden

De hele collectie van Steve Madden is beschikbaar in zijn webshop. Je hebt als eerst toegang tot zijn nieuwste collectie en krijgt gegarandeerd de Steve Madden Quality. De webshop heeft echter nog meer voordelen voor klanten. Alle bestellingen vanaf 75,- worden namelijk gratis verzonden. Alle bestellingen kunnen veilig betaald worden met Bancontact, MisterCash, Sofort banking, iDeal, MasterCard, Visa of PayPal. En als de bestelling toch niet voldoet aan je wensen, krijg je je geld gewoon weer terug. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en aanbiedingen, volg Steve Madden dan op Instagram.


Klantenservice Steve Madden

Heb je hulp nodig bij je bestelling? Of wil je een klacht melden? Bekijk dan de contactpagina op de website. Je kunt hier alle contactgegevens voor de klantenservice vinden. Voor vragen heeft Steve Madden ook een pagina met alle veelgestelde vragen. Neem hier een kijkje, want misschien is je vraag al beantwoord. Voor klachten en vragen die niet op de FAQ-pagina staan, heeft de klantenservice een e-mailadres. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via Facebook en Twitter. Voor alle Social Media platformen waar Steve Madden actief op is, kun je de website bezoeken. 


Schrijf een review over Steve Madden!

Heb jij je nieuwe schoenen van het merk al dagen aan? Of loop jij comfortabel rond op kantoor met schoenen uit de webshop? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over Steve Madden. Worden bestellingen snel geleverd? Wat vind je van de kwaliteit? En zijn de schoenen duur? Vertel over jouw ervaringen met de webshop en de schoenen. Andere klanten willen graag weten of ze zonder problemen kunnen bestellen bij Steve Madden.


Wat zijn de ervaringen van klanten met de schoenen? Krijg je bij Steve Madden kwaliteit voor een eerlijke prijs? Lees hier reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)