Rosefield Watches

7.9

Bestellen

5.5

Service

6.8

Prijs

5.6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Rosefield Watches

Voordat we onze mobieltjes hadden om te kijken hoe laat het is, droegen we allemaal horloges. De opkomst van de telefoon had veel impact kunnen hebben op de verkoop van horloges, maar toch blijkt dat we allemaal nog altijd horloges dragen. Misschien dragen we ze niet om te weten hoe laat het is en meer omdat ze er gewoon mooi uitzien, maar de horloges blijven toch populair. Rosefield Watches heeft hun passie voor horloges ook niet opgegeven. Het exclusieve sieradenmerk verkoopt topkwaliteit horloges voor vrouwen. Ben je benieuwd naar de ervaringen van hun klanten met de sieraden en horloges? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen. Misschien loop jij binnenkort zelf met een horloge van Rosefield rond. 


Over Rosefield Watches

De horloges van Rosefield zijn geïnspireerd door de principes waar Amsterdam en New York op gebouwd zijn. Het merk richt zich dan ook op vrije individuen die zich helemaal op laten gaan in het stadsleven. Bij Rosefield wordt de meer klassieke style van Amsterdam en het moderne van New York samengebracht. Het gaat om functie in een mooi jasje. Het Nederlandse minimalistische ontwerp wordt gecombineerd met de meer eigentijds mode van New York. De horloges zijn een eerbetoon aan de energie en tolerantie van deze twee steden.




Diensten Rosefield Watches

Kwaliteit staat altijd voorop bij het ontwerp van de horloges van Rosefield. Ze willen zich onderscheiden van hun concurrenten door klanten een ruim assortiment te bieden met horloges voor betaalbare prijzen. De horloges van Rosefield hebben ook bandjes die je eenvoudig kunt wisselen. Je hebt zo het design zelf in de hand. Voor iedereen die een horloge cadeau wil doen, heeft Rosefield ook een Giftbox met een horloge en twee verschillende bandjes of een horloge met band en een sieraad. De verzending is bovendien vanaf 35,- gratis en je hebt op al je bestellingen een bedenktijd van 60 dagen. Rosefield Watches hebben een 24-uur levering, zodat je nooit lang op je bestelling hoeft te wachten.


Klachten Rosefield Watches

Is er iets misgegaan met de levering? Of was het horloge beschadigd? Neem dan contact op met de klantenservice voordat je een review schrijft. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. Je kunt het beste gebruikmaken van de chat voor dringende zaken of bellen op het telefoonnummer. Neem even een kijkje bij de openingstijden om zeker te weten dat de klantenservice telefonisch bereikbaar is. Je kunt buiten de openingstijden mailen naar support@rosefieldwatches.com of stel je vraag op Facebook of Instagram


Schrijf een review over Rosefield Watches!

Heb jij een giftbox cadeau gegeven aan je moeder voor moedersdag? Of heb jij voor elke dag in de week een andere bandje voor je horloge? Geef dan jouw beoordeling over de horloges en schrijf een review. Wat vind je van de kwaliteit van de horloges? Is de levering altijd op tijd? En word je door de klantenservice vriendelijk geholpen? Vertel over jouw ervaringen met de Rosefield Watches en vertel of jij andere klanten aanraadt een horloge te kopen in de webshop.


Wat vinden vrouwen van de horloges van Rosefield Watches? Krijg je echte topkwaliteit? Zijn de horloges duur? Lees hier de reviews en ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (44)

Horloge

Geen bereikbaarheid, geen service!! Onbetrouwbaar! Ik heb verschillende keren mails gestuurd en gebeld , geen antwoord. Ik moet ook nog steeds geld terugkrijgen van mijn retour. Ik wilde ook advies om een extra horlogebandje te bestellen maar ik krijg niets te horen op mijn vraag. Dit bedrijf was mooi met mooie sieraden maar ik heb nu spijt van mijn bestelling !!!

I

Ingrid

28-07-2023

0

Horloge

Horloge besteld. Helaas nooit geleverd door de problemen bij POSTNL. Volgens Postnl wel in brievenbus gedaan. Per mail contact opgenomen met,Rosefield. Kreeg keuze of geld terug of nieuw horloge . Binnen week had ik nieuw horloge binnen. Zeer vriendelijk geholpen per mail. Zeer tevreden!!

A

Anja

14-06-2023

0

Horloges

OPGELICHT. Bestelling geretourneerd, track en trace bevestigt de aankomst. 14 dagen later geen geld retour ontvangen Hun tlefoonnummer hebben zij uitgeschakeld en via andere contactmogelijkheden krijg ik ook geen gehoor. Zij zijn compleet onbereikbaar

E

Elsa

13-06-2023

0

horloge gekocht

hele slechte site. Ik heb 3 weken geleden een horloge gekocht en ik heb nog niks binnen. Ik heb meerdere keren al naar de klantenservice gebeld maar ik krijg geen gehoor en wordt ook niet terug gemaild. Bestel hier je horloge of andere producten niet.

L

lotte

22-06-2022

0

Horloge

2 jaar geleden mijn rosefield horloge aangeschaft. Hij is nog steeds prachtig. Geen verkleuring en geen krassen. Ik draag hem dag en nacht. Alleen met douchen gaat hij af.

D

Daniëlle

05-06-2022

0

Ketting initialen

Bestel nooit bij Rosefield. Ten eerste ze hebben geen fatsoenlijke klantenservice die je kan bereiken. Ten tweede ik wacht al super lang op mijn bestelling. Ik ga door en door met slechte reviews geven tot dat mijn bestelling komt.

A

Ay

21-07-2020

0

Gepersonaliseerde armband

Helaas is de kwaliteit gravering van een slechte kwaliteit. Zo dun dan het nauwelijks leesbaar is en daarnaast ook niet in het midden van de plaat gegraveerd. Na meerdere keren hierover te hebben gemaild (verspreid over meerdere weken) heb ik nog steeds geen reactie ontvangen. Erg telleurgesteld, de armband zelf is namelijk erg mooi. Ik zou er nog nog eens bestellen door wat er gebeurd is.

M

Marloes

13-05-2020

0

Horloge

Heel stijlvol elegant horloge. Ik ben erg blij met het product. Een tevreden klant. Levering duurde iets langer dan verwacht. Maar dat heeft meer te maken met Corona dan het bedrijf Rosefield.

D

Daniëlle

08-05-2020

0

The Small Edit White Steel Gold

Ik ben superblij met mijn horloge. Snelle levering (hoewel ik geen verzendmail heb ontvangen) en het horloge is heel mooi en vrouwelijk. Goede prijs voor een item wat luxe oogt.

J

Julia

22-04-2020

0

Ketting

Is er enig manier om jullie te bereiken??? Mails krijg ik ook geen antwoord op terug

K

Kimberley

21-04-2020

0

Horloge

Uitstekende klantenservice! De secondewijzer van mijn horloge liet na zo’n 2 jaar uit het niets los. Juwelier kon dit niet repareren en heb klantenservice om hulp gevraagd. Zij hebben dit uitstekend opgelost door mij een nieuw klokje toe te sturen. Oplossing was boven verwachting!!

V

Viviana

07-03-2020

0

Horloge, horlogeband

Lange levertijd, verwerken van retouren duurt veel te lang wacht staat nu nog steeds op verwerking. Je factuur blijft gewoon staan reactie van rosefield; kan die maar beter betalen om verdere gevolgen uit te sluiten. Dussss. Eens en nooit meer

C

Cindy

31-12-2019

1

Upper East Side White Gold watch

Momenteel zeer ontevreden over de service bij Rosefield. Ik heb een horloge besteld op Black Friday en kreeg hem niet meteen in de brievenbus. Na mailverkeer met DPD werd ik uiteindelijk doorgestuurd naar de klantenservice van Rosefield. Daar werd mij verteld dat het enorm druk was door alle bestellingen van Black Friday. Begrijpelijk, dacht ik, dus wachten maar. Ondertussen zijn we één maand (!!!) later en heb ik nog steeds niets ontvangen. Opnieuw een mail gestuurd maar krijg een automatische mail terug dat het door de drukte tot 6 werkdagen kan duren vooraleer ik antwoord krijg. Benieuwd wanneer ik dan toch eindelijk mijn horloge zal ontvangen!!

J

Julie

27-12-2019

1

Horloge

Bij mijn tracker van PostNL staat al sinds het bestellen van mijn product (bijna een week geleden) “uw pakketje word verwacht maar is nog niet bij PostNL” heeft dit een reden? Dit horloge was namelijk voor mijn vriendin en het had er gisteren al moeten zijn, ze wacht met smart!! :-(

L

Lourent

05-12-2019

5

Horloge

Vanwege de manier van leveren zal dit mijn eerste en laatste aankoop zijn bij Rosefield. Horloge word zonder enige correcte bescherming in een envelop gedaan en via post door de brievenbus gegooid. Nog nooit gezien dat iets degelijk kwetsbaars op zo’n slechte manier geleverd word.

D

Daley

25-10-2019

1

Horloge

Ik zou bij dit bedrijf nooit meer iets bestellen ! In eerste instantie mijn horloge niet ontvangen, hiervoor vaak moeten mailen voordat ik überhaupt een reactie kreeg. Uiteindelijk netjes opgelost. Vervolgens was de horloge niet wat ik ervan verwacht heb, heb ik hem geretourneerd. Hierover geen bericht gekregen en tot heden nog niet mijn geld terug ontvangen. Al eerdere malen gemaild en een Facebook bericht gestuurd. Ze hebben een online chatservice, die elke dag niet in werking blijkt te zijn. Verder is er geen telefoonnummer waarop je het bedrijf kunt bereiken. Slechte klantenservice ! 1 keer en nooit meer !

K

kyona Lacroix

25-10-2019

2

Goede service

Mijn horlogebandje ging helaas na een half jaar kapot. Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd! Erg vriendelijk en goede service dus!

C

Charlotte

12-10-2019

0

The Mercer, The Upper Eastside, The Gramercy

Over de afgelopen jaren The Mercer, The Upper Eastside en The Gramercy gekocht. Het zijn mooie horloges, maar eigenlijk veel te duur voor een plakmerk (dwz: ze verkopen horloges die door honderden andere merken ook worden verkocht, alleen het merkje verschilt). Neem The Mercer; een mooi klokje, maar bij andere merken veel goedkoper te krijgen, pak hem beet rond de 50 euro, en exact dezelfde klok. Daarbij worden de oudere modellen ook duurder. Ikzelf heb eigenlijk wel een goede ervaring met de service van Rosefield; er wordt snel geleverd, en bij een defect binnen de garantietermijn wordt er snel en adequaat gehandeld. Niet altijd even professioneel in de communicatie, maar wel klantvriendelijk. Inmiddels 2 van de 3 horloges doorverkocht vanwege gebrek aan originaliteit van de modellen. In het kort, mijn advies: ben je op zoek naar een mooi, verfijnd horloge? Twee opties: Als origine je niets uitmaakt, zoek dan naar een aanbieder (merk) met een goedkopere prijs, je vindt exact dezelfde modellen tegen een betere prijs. Andere optie: spaar nog even door voor een horloge uit een hoger segment. Rosefield heeft mooie horloges voor alledag, maar de prijs is totaal niet in verhouding met de markt en de merkwaarde.

C

Carlijn Vaes

13-07-2019

0

Gouden armbandje

Ik had twee armbandjes besteld en mijn pakketje lag een paar dagen later op de deurmat. Helaas zat er maar 1 armbandje in terwijl ik er wel 2 had betaald. Gelijk contact met ze opgenomen en een aantal dagen later had ik het tweede armbandje al binnen. Super vriendelijke en snelle service! TOP!

A

Anne

04-07-2019

0

Armband

Na ervaring met moeizame communiatie, alsnog vlotte levering nadst mast grruild moest worden. Ik beveel dit bedrijf wel aan!

M

Marion liewes

08-06-2019

0