Palladium

8

Bestellen

4

Service

8

Prijs

10

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Palladium

Je voeten krijgen het al genoeg te voorduren omdat ze je de hele dag moeten dragen. Die kunnen dus wel een paar stevige schoenen gebruiken om daarbij te ondersteunen. Palladium beweert deze schoenen te hebben. Maar wat voor kwaliteit zullen die speciale schoenen nou hebben? Zullen die enkellaarzen echt zo comfortabel zijn? Zullen die schoenen niet alleen als legerschoen bedoeld zijn en daarbuiten niet zoveel toevoegen? Zal je lang op de Palladium bezorgservice en de bezorging van je nieuwe schoeisel moeten wachten? En hoe zal de klantenservice van Palladium je behandelen als je met een vraag of klacht bij ze komt? Alleen mensen die al schoenen van Palladium dragen of gedragen hebben kunnen je hierover meer informatie verschaffen. Lees dus hun reviews om erachter te komen hoe deze klanten over de schoenenwinkel denken. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien of Palladium de juiste schoenen voor jou zou kunnen hebben.


Over Palladium

Palladium is een schoenenwinkel die al meer dan 70 jaar bestaat. Ze zijn in de jaren ’20 begonnen als maker van vliegtuigbanden. Het rubber dat voor deze banden werd gebruikt is later ook de basis geworden voor de zolen van Palladium schoenen. In en na de tweede wereld oorlog was er in het leger namelijk vraag naar schoenen die even sterk en gehard zijn als degen die ze dragen. Dat betekende dat je ermee moest kunnen wandelen, kruipen, rennen en klimmen. Palladium wilde dan ook voor schoenen zorgen die duurzaam en bestendig zijn. Ze hebben dus geschiedenis gemaakt als verstrekker van legerschoenen die een deel van het uniform zijn. De Pampa schoen was bijvoorbeeld gemaakt in 1947 om paratroepen in actie te beschermen. En volgens Palladium is er in de 70 jaar daarna weinig veranderd in hun manier van schoenen maken. De Pampa OG is volgens hen namelijk onsterfelijk geboren in 1947 en opnieuw op de markt gebracht in 2017. Er zijn schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Pampa Expedition, Palladium X Stussy, Organic Cottom Pallabrouse, Pampa High Heel Boots, Pampa Hi Black en Pampa Jungle zijn een paar andere modellen die bij Palladium te verkrijgen zijn. En er is zelf een sneaker, de Vintage Palladium Tennisschoen. 
Diensten van Palladium

Zowel sportschoenen, wandelschoen als enkellaarzen kunnen bij Palladium online worden besteld. Ze worden dan thuisbezorgd door de klantenservice van Palladium. Er is ook een Palladium bezorgservice die probeert je te helpen als de zool al snel losgaat of er iets anders met je schoen mis is.


Klachten, Complimenten en Tips voor Palladium

Heb jij zelf al eens schoenen van Palladium aangehad? Dan ben jij iemand die ons over jouw ervaring met Palladium zou kunnen vertellen. Hoe comfortabel zijn die Palladium Pampa schoenen nou eigenlijk? Hoe lang gaan die tennisschoenen of sportschoenen voor basketbal in de praktijk nou eigenlijk mee als je veel trainingen en wedstrijden hebt? Duurde het lang voor je schoenen arriveerden? En wat voor een klantenservice verleent Palladium als je veters al snel kapot zijn? Laat je eigen Palladium mening horen en laat een review achter op NederlandReview.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Palladium pampalicious

Plus: +fijn loop comfort + licht en luchtig + goede grip Dikke min: - slechte kwaliteit stof en voering Ik heb deze nieuwe palladiums gekocht omdat m'n oude stuk waren. Dat waren ook palladiums maar die waren al snel gescheurd. Die kwamen van zolder dus dat kan gebeuren als ze oud zijn. Verder had ik er wel een fijne ervaring mee: liepen lekker en stabiel en waren inderdaad licht en luchtig. Daarom besloot ik een nieuw paar te bestellen. Echter deze scheurde ook snel. Na 3 weken wandelen was de stof al gescheurd. Nu wil ik graag beroep doen op de garantie maar dat kan ik nergens vinden. Op m'n mail is nog niet gereageerd.

D

Dana

17-08-2019

1