Lo10M

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Lo10M

Ben je op zoek naar nieuwe en unieke sneakers? Dan is de fysieke winkel of webshop van Lo10M wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze organisatie bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven.


Wat is Lo10M?


Via Lo10M kun je exclusieve sneakers bestellen. Deze winkel is gevestigd in Rijswijk in Nederland. Het assortiment kan eveneens online besteld worden. De klantenservice is op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar. Je kunt contact opnemen via telefoon. Een andere optie is om een e-mail te sturen. Klanten kunnen deelnemen aan het loyaliteitsprogramma. Je kan dan punten verdienen waardoor je korting kunt krijgen op nieuwe aankopen. Voor acties die uitgevoerd moeten worden via social media kunnen spaarpunten verkregen worden. Het doen van bestellingen zorgt ook voor beloningen.


Bestelinformatie


Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Je kan iets bestellen als gast of geregistreerde gebruiker. Als je je registreert kan dat een aantal voordelen met zich mee brengen. Zo heb je eenvoudig online inzage in de bestelhistorie. Bij een nieuwe bestelling hoef je niet steeds het leveringsadres in te voeren. Weet je al wat je wilt kopen? Dan kun je de artikelnaam invoeren in de zoekbalk. Als je eerst wilt rondkijken kun je het beste op een van de categorieën klikken. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal, Visa en Mastercard. De privacy van gebruikers staat hoog in het vaandel. Gegevens worden gebruikt om goede bestelervaringen te bieden. Het kan raadzaam zijn het privacybeleid door te lezen.


Verzendinformatie


Orders die op werkdagen voor 17:00 uur worden geplaatst, zullen dezelfde dag nog worden verzonden. Deze zul je in de regel de volgende dag ontvangen. In de verzendbevestiging staat een levertijd welke indicatief is. In Nederland worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Om de leveringen bij klanten te bezorgen wordt samengewerkt met DHL, PostNL en UPS. Deze transportbedrijven zorgen ervoor dat de pakketten bij de klanten worden afgeleverd. Er wordt op bepaalde feestdagen niet bezorgd. Welke dagen dit zijn staat aangegeven op de website van Lo10M.


Retourbeleid


Wil je afzien van de aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Voor retourneringen is een speciaal retourbeleid vastgesteld. Je hoeft hier geen verzekering voor af te sluiten. Om een terugbetaling te ontvangen moet er aan de retourvoorwaarden worden voldaan. Zo mag de authenticiteitstag niet verwijderd worden en moet de verzegeling nog intact zijn. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Binnen deze fase zal je order dus moeten worden teruggestuurd. Retourneringen kunnen aangemeld worden via het retourportaal. Het retourlabel is gratis te downloaden. Alle items moeten teruggestuurd worden met de originele labels. Schoenen en andere producten moeten geretourneerd worden in de originele doos. Deze mag geen schade bevatten. Een item dat je retourneert moet zich in originele staat bevinden en mag niet gebruikt zijn. De verzendkosten zijn bij een retour voor rekening van de klant.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Lo10M? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je hier sneakers besteld? Ben je te spreken over de kwaliteit, originaliteit en prijs? Is je bestelling op tijd bij je afgeleverd? Hoe heb je de service ervaren? We stellen het op prijs als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)