Leatherbelove.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Leatherbelove.com

Wil je een nieuwe en luxe riem kopen? Ben je fan van leerproducten? Dan kan het een idee zijn een kijkje te nemen op Leatherbelove.com. Bekijk eerst eens of er al ervaringen bekend zijn over deze organisatie. Dat doe je op deze pagina van NederlandReview.


Wat is Leatherbelove?


Leatherbelove verkoopt luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk. De collecties zijn zowel op mannen als vrouwen afgestemd. Items kunnen eveneens naar voorkeur gepersonaliseerd worden. Er wordt aangegeven dat deskundigheid en service een belangrijke rol binnen het bedrijf spelen. Een ceintuur, zoals een riem ook wel wordt genoemd, maakt een outfit af. Volgens de medewerkers van Leatherlove zorgt het voor een zelfverzekerde uitstraling. Het personeel bestaat naar eigen zeggen uit vakbekwame leerbewerkers. Zij zorgen ervoor dat elke bestelling uniek is. De producten komen tot stand met behulp van materiaal dat afkomstig is uit Italië. Ze werken met allerlei soorten leer zoals kalfsleer, rundsleer en buffels.


Bestelinformatie


In de webshop kun je zelf op zoek gaan naar favoriete artikelen. In de zoekbalk kan een zoekopdracht worden ingevoerd. Een andere optie is zelf navigeren op de website. Om het bestelproces te doorlopen moet je een artikel eerst toevoegen aan het winkelmandje. Betalen kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld via iDEAL of per creditcard. Alle prijzen die je leest zijn inclusief BTW. Er kan eveneens betaald worden via een VVV-giftcard of fashioncheque.


Verzenden


Een goede bezorging staat bij Leatherbelove hoog in het vaandel. Leveringen worden in Nederland en België uitgevoerd door PostNL en Bpost. In Nederland hoeven er geen verzendkosten voldaan te worden. Versturen naar België is gratis bij een minimale bestelwaarde van €25,-. Onder dat bedrag zijn de kosten vastgesteld op € 4,95. Klanten ontvangen altijd een Track & Trace code waarmee ze hun pakket kunnen volgen. Het kan voorkomen dat je niet thuis bent op het moment van afleveren. De bestelling zal dan de volgende dag nogmaals worden aangeboden. Soms komt het voor dat een bestelling wordt afgegeven bij de buren. Dan zal je er een notitie over vinden die door je brievenbus is gegooid.


Retourinformatie


Ben je onverhoopt ontevreden met wat je hebt ontvangen? Wil je soms een retour in gang zetten? Dit is mogelijk. Een retournering moet eerst per e-mail worden aangegeven. Vervolgens zal er contact met je worden opgenomen en ontvang je een verzendlabel. Het label is noodzakelijk om het item via een PostNL pakketpunt terug te kunnen sturen. Mocht je jouw artikel op andere wijze willen terugsturen dan komen de verzendkosten voor eigen rekening. Het exacte retouradres staat beschreven op leatherbelove.com.


Klachtenprocedure


Op de site van deze onderneming staat aangeven dat ze klanttevredenheid erg belangrijk vinden. Ze vinden het erg vervelend als iemand niet tevreden is. Een klacht kan schriftelijk of via e-mail ingediend worden. Het e-mailadres dat je moet gebruiken is info@leatherbelove.com. Zorg dat je tijdens het communiceren duidelijk je contactgegevens vermeld, zodat het bedrijf contact met je kan opnemen. Bij klachten krijg je binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie. Het wil weleens gebeuren dat er een langere verwerkingstijd nodig is. Geschillen kunnen eveneens ingediend worden bij de geschillencommissie. Hierover wordt meer informatie beschreven op www.sgc.nl.


Klantervaringen


Heb jij weleens een riem bij Leatherbelove aangeschaft? Ben je tevreden met jouw gekochte ceintuur? Heb je nog meer informatie over dit bedrijf welke nuttig is om te delen? We stellen het op prijs als je een bedrijfsreview achterlaat op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)