Gina Tricot

2

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Gina Tricot

Ben je zoekende naar uitdagende vrouwelijke mode? Dan is Gina Tricot wellicht een interessante optie voor jou. Bekijk eerst via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is Gina Tricot?


Gina Tricot is een Zweedse modeketen die spannende en vrouwelijke mode verkoopt. Ze zijn actief in ruim dertig landen. Eenvoud speelt een belangrijke rol en wordt gebruikt bij het ontwerpen en de manier waarop ze werken. De werknemers hebben een passie voor mode. Ze vinden het fijn om mensen een uitdagende winkelervaring aan te kunnen bieden. Ook willen ze hun producten graag tegen een betaalbare prijs aanbieden. Het bedrijf is opgestart in 1997. Op dit moment heeft Gina Tricot ruim 160 winkels verspreid over Scandinavië. Qua online verkoop zijn ze actief binnen heel Europa. Bij deze organisatie zijn bijna 2000 personeelsleden in dienst. Zij zijn voornamelijk van het vrouwelijk geslacht.


Duurzaamheid


Er wordt waarde gehecht aan duurzaamheid en het milieu. Op de website wordt informatie getoond over wat ze allemaal doen op het gebied van duurzaamheidsinspanningen. Er wordt altijd gekeken of ze zich duurzamer kunnen inzetten. Hiervoor wordt ingezet op innovatie en het zoeken naar nieuwe oplossingen. Ze geven aan ervan overtuigd te zijn de textielindustrie te verbeteren. Dit doen ze in samenwerking met andere bedrijven. Zo kunnen ze blijven doen waar ze enorm veel plezier in hebben. De duurzame kleding wordt speciaal gelabeld.


Bestellen


Als je bestelling definitief is geplaatst ontvang je per e-mail een bestelbevestiging. Kom je er niet helemaal uit met bestellen? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij stellen je graag te helpen. Het is niet mogelijk om bestellingen te wijzigen of annuleren. Dit geldt eveneens voor het aanpassen van het leveringsadres. Als je iets niet wil houden is het wel mogelijk om een retour in gang te zetten. Betalingen kunnen op verschillende manieren verricht worden. Alle betaalmethodes staan beschreven op de website van Gina Tricot.


Leveringsinformatie


Als je een bestelling doet zullen ze er alles aan doen deze in 3 tot 4 werkdagen te leveren. Bij een minimale bestelwaarde van € 40,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 3,90. Op het moment dat het pakket de deur uit is zal er een leveringsbevestiging worden verstuurd. In dat schrijven krijg je onder andere een trackingslink doorgestuurd. Hiermee kun je online bekijken waar je order zich op welk moment bevindt. Er kan gekozen worden voor de bezorgservice van Budbee. Dan kun je jouw zending via hun app volgen. Het kan gebeuren dat een product uit jouw bestelling ontbreekt. Als dit zo is worden er voor dat item geen kosten in rekening gebracht.


Herroepingsrecht


Er is een herroepingsrecht van kracht van 30 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat je jouw kleding hebt ontvangen. Het is van belang om het product in goede staat terug te zenden. Stop hetgeen je wil retourneren in de zak waarin je jouw aankoop hebt ontvangen. Klanttevredenheid staat hier hoog in het vaandel. Dat is de reden dat ze vragen of je door wil geven waarom je iets retour stuurt. Je bent hier niet toe verplicht.


Klantervaringen


Ben je klant bij Gina Tricot? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Heb je vaak een bestelling gedaan bij dit bedrijf? Ben je tevreden over de prijs en kwaliteit? Hoe heb je het bestelproces ervaren? We stellen het op prijs als je dit laat weten via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Ik heb hier een broek online besteld.

Bestel hier zeker niet, het lijkt allemaal erg leuk, maar als er een probleem is met de levering doet de klanten service helemaal niks. Mijn pakket is kwijt, ik heb zelf contact gezocht met dhl, die aangeven dat ze niks kunnen doen tot Gina tricot contact met hun opneemt, aangezien ze door de afzender betaald worden. Gina tricot wil dit niet doen en zegt ik een mail dat ze het vervelend vinden maar niks kunnen doen. Dus ik heb nu helemaal niks, geen geld en geen pakket. En geen reactie meer.

L

Lauren

21-05-2024

0