Milieusticker.shop

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Milieusticker.shop

Ga je met de auto de weg op in Duitsland? Wist je dat je op sommige plekken verplicht bent een milieusticker op je auto te plakken? Via Milieusticker.shop kun je de verplichte groene sticker bestellen. Bekijk welke ervaringen er over deze webshop bekend zijn.


Wat is Milieusticker.shop?


Via Milieusticker.shop kun je een milieusticker bestellen. Je hebt deze groene sticker nodig voor op je auto in Duitse steden zoals Berlijn, Frankfurt en Düsseldorf. De stickers kosten € 12,50 per stuk, zijn direct leverbaar en bestellingen zijn binnen twee minuten geregeld. Selecteer eerst het aantal benodigde producten. Vervolgens vul je online je kenteken in. Voor een bedrag van € 1,25 kun je voor gratis vervanging kiezen bij ruitschade. Dit is eenmalig geldig. In ons buurland zijn nog meer dingen verplicht als je de weg op gaat. Deze kunnen bij Milieusticker.shop bijbesteld worden. Het gaat om een veiligheidshesje en een gevarendriehoek. Er kan zowel een particuliere als zakelijke bestelling gedaan worden. Tijdens het bestelproces moet het verzend- en factuuradres doorgegeven worden. Er kan op verschillende manieren betaald worden. Nadat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de betaling verricht, is de bestelling definitief gemaakt.


Milieuzones


In Duitsland zijn sinds 2008 milieuzones ingesteld. De Duitse benaming voor deze gebieden is Umweltzones. De zones zijn bepaald om de luchtkwaliteit in bepaalde steden te verbeteren. De gebieden worden aangewezen doormiddel van speciale verkeersborden. Op deze plekken mag alleen gereden worden als de auto voorzien is van een milieusticker. Deze moet zichtbaar aan de binnenkant van de voorruit zijn geplakt. Bij onze oosterburen zijn er, op dit moment, 58 speciale milieuzones. Ga je bijvoorbeeld op vakantie naar Duitsland? Dan is het goed om je erin te verdiepen. Automobilisten die zonder sticker rijden kunnen een boete van € 80,- riskeren. De milieustickers zijn in heel Duitsland geldig. De milieuzones worden door gemeenten aangewezen. Vaak zijn het gebieden rond een stad zoals stadscentra, verkeersknooppunten en verkeerswegen. As je een bord met 'Umweltzone' ziet weet je dat je in een speciaal gebied rijdt.


Soorten milieustickers


In Duitsland kennen ze verschillende soorten milieustickers. Deze zijn te herkennen aan de kleuren rood, geel en groen. De groene sticker is bestemd voor de meest milieuvriendelijkste wagens. De gele moeten op de iets minder milieuvriendelijke wagens worden geplaats. Voorheen was er ook een rode milieusticker. Tegenwoordig wordt deze in de Duitse steden niet meer geaccepteerd. Rode stickers zijn ook niet meer verkrijgbaar. Het is van tevoren niet honderd procent zeker of een auto in aanmerking komt voor een milieusticker. Mocht het zo zijn dat uw voertuig bij nader inzien niet voldoet aan de geldende regels, dan zal het volledige aankoopbedrag gecrediteerd worden. Dit komt volgens het bedrijf bijna nooit voor. Er worden controles uitgevoerd door de Duitse politie. Zij kijken of er wordt rondgereden met het juiste milieuvignet. Er is sprake van een zero tolerance beleid. Als je auto niet aan de juiste voorwaarden voldoet dan zal er een boete volgen.


Klantervaringen


Heb jij al een groene milieusticker via Milieusticker.shop gekocht? Dan horen we graag wat jouw bevindingen zijn. Is dit een goede plek om deze Duitse sticker bestellen? Heb je jouw exemplaar op tijd ontvangen? Laat het weten via een review op deze pagina. Het is dan mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste platform op het gebied van eerlijke reviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)