Drôle de Monsieur | Farfetch

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Drôle de Monsieur | Farfetch

Ben je op zoek naar kleding voor heren, dames en kinderen? Wellicht is Drôle De Monsieur een interessant merk voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over Drôle De Monsieur bekend zijn.


Wat is Drôle De Monsieur?


Drôle De Monsieur is een modemerk voor dames, heren en kinderen. Je kunt deze kleding kopen op de website van Farfetch Limited. Deze organisatie stelt een toonaangevend en wereldwijd opererend technologieplatform te zijn voor de luxe mode-industrie. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld om het wereldwijde platform voor de luxe mode industrie te zijn. Ze willen curatoren, designers en consumenten met elkaar in contact brengen.


Stukje geschiedenis


Het bedrijf is in 2007 opgericht door José Neves. Dit is gedaan uit liefde voor mode. De lancering vond in 2008 plaats. In de beginperiode startte Farfetch als marktplaats op het gebied van e-commerce voor luxe boetieks over de hele wereld. Farftech marktplaats verbindt klanten in ruim 190 landen met artikelen uit ruim 50 landen. De producten komen van meer dan 1200 merken in de wereld. Ze komen uit boetieks en warenhuizen. De klant krijgt hierdoor volgens het bedrijf een unieke winkelervaring met toegang tot een grote selectie van luxe artikelen op één enkel platform.


Verzendinformatie


Mocht je een bestelling via Farftech doen dan zal deze op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur afgeleverd worden. Iedere bestelling is uniek. Dat is de reden waarom verzendkosten per bestelling variëren. Het hangt af van de grootte, het gewicht en de bestemming van de artikelen. Mocht je op het laatste moment iets kopen dan kun je in de meeste gevallen gebruik maken van een express verzending. Wil je de bestelling dezelfde dag ontvangen? Voor sommige steden zijn hier mogelijkheden voor.


Retourbeleid


Het bedrijf heeft een retourbeleid in het leven geroepen. Mocht je een artikel willen terug sturen, dient deze wel aan de retourvoorwaarden te voldoen. Zo mogen producten niet gedragen zijn. Ze moeten ook zonder schade en ongebruikt terug gestuurd worden. Schoenen en accessoires dienen terug gestuurd worden met originele hoezen en merkdozen. Wanneer je de schoenen past, zorg er dan voor dat je zolen niet markeert of de schoenendoos beschadigt. De retour zal echt helemaal aan de speciale voorwaarden moeten voldoen. Mocht dit niet het geval zijn dan kan een retour door de medewerkers afgewezen worden.


Wetenswaardigheden


Heb je een vraag, opmerking of feedback voor Drôle De Monsieur? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Je kunt telefonisch contact opnemen en een e-mail sturen. De klantenservice is wel alleen te benaderen in de Engelse taal. Je hebt geen account nodig om een bestelling te plaatsen. Om een bestelling te plaatsen heb je alleen een e-mailadres nodig. Er wordt wel aangeraden om een account aan te maken. Dit brengt volgens het bedrijf voordelen met zich mee.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens kleding gekocht bij Drôle De Monsieur? Ben je tevreden over Drôle De Monsieur? Zijn de medewerkers van Farfetch Limited goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over Farftech Limited zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Farfetch? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over Drôle De Monsieur deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.


 


    


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)