NederlandReview

  Ervaringen Badkamerwarenhuis.nl

  We besteden al met al aardig wat van onze tijd in de badkamer. Dan moet deze er natuurlijk goed uitzien. Badkamerwarenhuis.nl is één van de winkels die je badkamer van wat nieuwe spullen of zelfs een geheel nieuw interieur kunnen voorzien. Maar wat zal de kwaliteit van hun baden en douches zijn? Zullen hun badkamermeubels wel bestand zijn tegen al dat vocht? Hoeveel water zal er uit kun kranen komen? Zal de bezorgservice van Badkamerwarenhuis.nl wel snel arriveren met je nieuwe badkamertegels? En wat voor een klantenservice kun je van deze badkamerwinkel verwachten als de wastafel of radiator toch niet zo werkt als het hoort? Dit kan je het beste verteld worden door echte klanten van Badkamerwarenhuis.nl. Lees hun eerlijke reviews om te zien wat hun ervaring met Badkamerwarenhuis.nl was. Hun meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je helpen een goed beeld van Badkamerwarenhuis.nl te krijgen. Dan weet je in ieder geval wat je van Badkamerwarenhuis.nl kunt verwachten.

  Over Badkamerwarenhuis.nl

  Badkamerwarenhuis.nl is een winkel die alles voor je badkamer verkoopt. Ze weten dat de badkamer steeds meer een relaxruimte aan het worden is. Je moet je er even kunnen terugtrekken en tijd voor jezelf kunnen nemen. Daarom wil Badkamerwarenhuis.nl je voorzien van de perfecte badkamer. Zo hebben ze badkamermeubels zoals wastafelmeubels, meubelonderkasten, kolomkasten en nog veel meer. Natuurlijk hebben ze ook douches. Je kunt kiezen voor een douchedeur, douchewand of complete douchecabine. Wie weet creëer jij wel je eigen inloopdouche. Je kunt nog een handdouche, douchearm, grijstang en andere accessoires toevoegen als je dat wilt. Ook heeft Badkamerwarenhuis.nl verschillende soorten baden. Er zijn ligbaden, vrijstaande baden, hoekbaden, douchebaden, whirlpool baden en zitbaden. Natuurlijk heb je ook een wastafel nodig om je ’s morgens aan op te knappen. Je kunt kiezen uit standaard wastafels, meubelwastafels, dubbele wastafels, waskommen en natuurstenen wastafels. Veel mensen hebben ook een (tweede) toilet in de badkamer. Of je nou een hangtoilet, bidet, complete toiletset, urinoir of staande toilet wilt, Badkamerwarenhuis.nl kan het voor je regelen. Je kunt, als je dat wilt, een badkamerspiegel toevoegen. En een badkamer heeft nou eenmaal ook een kraan nodig. Verder kun je nog een radiator of vloerverwarming toevoegen om de badkamer lekker warm te houden. En als laatste, ook al is het meestel het eerste dat je aanlegt, heeft Badkamerwarenhuis.nl nog allerlei soorten badkamertegels.


  De showroom van Badkamerwarenhuis.nl in Utrecht.

  Diensten van Badkamerwarenhuis.nl

  De baden, douches, toiletten en andere artikelen van Badkamerwarenhuis.nl kunnen online besteld worden. De bezorgservice van Badkamerwarenhuis.nl brengt de dan bij je thuis. Ook heeft Badkamerwarenhuis.nl een klantenservice die je kan helpen als je advies nodig hebt over de installatie of iets anders.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Badkamerwarenhuis.nl

  Mocht je zelf al iets uit Badkamerwarenhuis.nl gehaald hebben, ook al is het maar een paar tegels, dan horen wij graag over jouw ervaring met deze winkel. Wat vind je van de kwaliteit van hun douches? Raken hun toiletten snel verstopt of zijn ze juist erg goed? Krijg je genoeg water uit hun kranen? En wat is jouw eigen mening over de bezorgservice en klantenservice van Badkamerwarenhuis.nl? Schrijf je eigen Badkamerwarenhuis.nl review en vertel ons wat jouw mening over Badkamerwarenhuis.nl is.

  Badkamerwarenhuis.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Badkamerwarenhuis.nl

  Uw beoordeling

  Complete nieuwe badkamer

  In 2017 hebben we een badkamer gekocht bij badkamerwarenhuis surhuisterveen inclusief verbouwing. We hebben gekozen voor core stone want dat was krasvast. Nu 3 jaar later scheuren in de vloer en de muren. De heer wietse kuipers van badkamerwarenhuis surhuisterveen die er mee opgehouden is wil ons niet helpen.ik vind dit belachelijk en voel me zeer bedonderd. Hij stuurde me steeds naar het bedrijf van de core stone. Maar die kan er niks aan doen. De heer wietse Kuipers werkt nu bij noordwonen in oostermeer/eastermar. Dat bedrijf zou de service overnemen maar nee dus.kortom het zijn een stelletje oplichters.

  Door: Anton14-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is Badkamerwarenhuis.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Badkamerwarenhuis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Badkamerwarenhuis.nl actief?

  Badkamerwarenhuis.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Badkamerwarenhuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.