DeSchoenenGigant

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

DeSchoenenGigant

Denk jij er bewust over na welke schoenen je draagt naar je werk? Of heb je gewoon een paar dat lekker zit en vind je het verder allemaal wel goed? Dat zal voor de meesten onder ons heel gewoon zijn, maar we lopen wel de hele dag op onze schoenen. Bij DeSchoenenGigant weten ze hoe belangrijk comfortabele werkschoenen zijn. Ze hebben zich er dan ook in gespecialiseerd. Ze hebben over alles nagedacht, maar wat vinden de klanten die de schoenen echt dragen er eigenlijk van? Zijn de schoenen echt comfortabel? Wat vinden ze van de kwaliteit? En zien ze er ook gepast uit voor de werkvloer? Ze geven antwoord op al deze vragen in hun recensies op NederlandReview.


Over DeSchoenenGigant

De online shop van DeSchoenenGigant wordt onderhouden door de Any Day Webshops. De webshops van Any Day zijn specialist op het gebied van klompen, laarzen en werkschoenen. De webshops van Any Day beloven klanten altijd de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit. Lees de reviews om te zien wat hun klanten hiervan vinden. DeSchoenenGigant richt zich geheel op werkschoenen van bekende merken, zoals Grisport, Redbrick, Buckler en Forver. Ze hebben voor iedere gelegenheid een schoen in het assortiment. Iedereen die in de beginjaren van YouTube al video's keek, zal dit meesterwerk meteen herkennen.


Eisen DeSchoenenGigant

Om kwaliteit te garanderen, stelt DeSchoenenGigant bepaalde eisen aan hun schoenen. Je kunt er daarom bij DeSchoenenGigant altijd vanuit gaan dat de werkschoenen deze kenmerken hebben: Alle werkschoenen in het assortiment moeten een volledige ondersteuning hebben voor de voet. De zolen moeten daarom stevig zijn en een antizwikwerking hebben om de enkel te beschermen. De schoenen hebben ook allemaal een antislip-laag om ongelukken op het werk te voorkomen en de schoenen worden getest voor de juiste hielondersteuning. 


Diensten DeSchoenenGigant

De bestellingen bij DeSchoenenGigant worden altijd verzonden zodra de bestelling binnenkomt. De meeste bestellingen kunnen hierdoor de volgende dag geleverd worden. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de bestelling binnen 14 dagen te retourneren en je kunt bij de webshop betalen met iDeal, PayPal, BANK en Bancontact/ MisterCash. 


Klachten DeSchoenenGigant

Voldoen de schoenen volgens jou niet aan de eisen? Of ging er iets fout tijdens het bestellen? Stuur dan een bericht naar de klantenservice van DeSchoenenGigant. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. Je kunt op de website het contactformulier invullen. Je krijgt dan binnen 36 uur een antwoord. Ook het e-mailadres om zelf te mailen en het telefoonnummer staan hier vermeld. De klantenservice is op maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. 


Schrijf een review over DeSchoenenGigant

Ben jij met de werkschoenen van DeSchoenenGigant altijd klaar voor je werk? Laat nieuwe klanten dan weten wat jouw ervaringen zijn met de webshop. Wat vind je van de kwaliteit van de schoenen? Was het eenvoudig om de schoenen te bestellen? Werd je snel door de klantenservice geholpen? Je kunt het in je review allemaal laten weten. Geef je mening over de producten en beoordeel de gebruikersvriendelijkheid van de webshop. Je kunt DeSchoenenGigant natuurlijk ook een compliment geven als de webshop je goed geholpen heeft. Nieuwe klanten willen alle verhalen horen!


Zijn schoenen van DeSchoenenGigant van de beste kwaliteit? Wat zijn de ervaringen van klanten? Ontdek het in reviews van klanten op NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)