DeKlompenGigant

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

DeKlompenGigant

Voor de meesten zal het woord klomp en comfort niet samengaan. Bij het woord klompen denken we vaak aan die houten schoenen waar Nederland wereldwijd om bekend staat, maar die eigenlijk niemand meer draagt. Wie wil er nu op hout lopen? Je zult in de webshop van DeKlompenGigant echter zien dat een klomp comfortabel kan zijn en niet altijd van hout gemaakt is. De webshop heeft een ruim assortiment met klompen, maar wat vinden klanten van de kwaliteit van deze schoenen? Zijn ze echt comfortabel? Zien ze er ook nog mooi uit? Het lijkt bijna niet mogelijk, maar op NederlandReview vind je de recensies die je misschien kunnen overtuigen. Want klompen kunnen ook stylish zijn, toch?


Over DeKlompenGigant

De webshop voor klompen is onderdeel van Any Day Webshops. Dit bedrijf specialiseert zich in de verkoop van klompen, werkschoenen, werklazen en accessoires om de schoenen te onderhouden. Ze beloven altijd scherpe prijzen voor kwalitatieve producten. Wat de klanten hiervan vinden, lees je in hun reviews. Volgens de webshop kiezen veel mensen schoenklompen boven hun schoenen. De klompen zijn comfortabeler en steviger dan andere schoenen. 
Merken DeKlompenGigant

– Strövels
– Gevavi
– Sika
– Sanita
– Bighorn
– Houten klompen
– Husta
– Oase
– Euro-Dan
– Alpro
– Danclog
– Jolly
– Wash&go
– SIMSON
– Eva PU klomp
– Wock
– Klompantoffel


De klompen van DeKlompenGigant

In de webshop vind je natuurlijk de originele klompen die we allemaal kennen, maar er is nog veel meer te vinden. Ze hebben namelijk ook klompen met een bovenwerk van volnerfleer. Dit is een dik leer dat lang meegaat. Overigens hebben alle klompen van leer een speciale PU laag om het leer soepel te houden. De klompen hebben bijna allemaal een houten zool die extra sterk is, maar ook vochtopnemend werkt. De webshop heeft ook een groot aanbod plastic klompen die makkelijk schoon te houden zijn. Bij DeKlompenGigant kun je klompen vinden voor alle sectoren: agrarisch, bouw, schoonmaken, laboratorium, magazijn, transport, voedselindustrie of ziekenhuis.


Klachten DeKlompenGigant

Heb je klachten, maak deze dan altijd eerst kenbaar bij de webshop. Op de website van DeKlompenGigant vind je alle informatie op contact op te nemen. Je vindt hier het e-mailadres, telefoonnummer en postadres. Er is voor iedereen een geschikte manier om contact op te nemen met de webshop. Op de website vind je overigens ook een contactformulier. Voor vragen en opmerkingen kun je ook altijd op deze manieren de webshop bereiken. Lees wel altijd eerst de veelgestelde vragen op de website. Dit kan jou en de medewerkers van DeKlompenGigant tijd besparen. Je kunt DeKlompenGigant ook vinden altijd zoeken op Social Media.


Jouw ervaringen met DeKlompenGigant

Hou jij die lange uren in het ziekenhuis vol door de comfortabele klompen van DeKlompenGigant? Of maken jouw kinderen je klompen altijd belachelijk, maar zitten ze gewoon zo lekker? Vertel nieuwe klanten dan alles over jouw ervaringen met de webshop en de klompen. Je kunt op NederlandReview eenvoudig een review schrijven. Schrijf over de kwaliteit van de klompen, de gebruikersvriendelijkheid van de webshop of de behulpzaamheid van de klantenservice. Nieuwe klanten zullen jouw beoordeling op prijs stellen.


Lees de reviews van klanten over DeKlompenGigant. Zijn de klompen comfortabel? Wat vinden klanten van de prijzen? Vind alles over hun ervaringen hier.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

klomp

een webshop waar ik niks meer bij zal kopen. ze nemen geen telefoon op, en dat is hoogst irritant. mijn product word maar niet geleverd. onprofessioneel.

M

mevrouw baag

12-04-2021

0