Cotton's Finest

3.8
5

Bestellen

2

Service

6

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Cotton's Finest

Ondanks dat je ze haast niet ziet onder een lange broek zijn sokken toch een belangrijk deel van je outfit. Slecht zittende sokken kunnen je flinke blaren opleveren ook als je schoenen aanhebt die perfect passen. Je kunt dus regelmatig wel een nieuwe lading sokken gebruiken en Cotton’s Finest wil je hierbij helpen. Maar hoe comfortabel zullen die sokken nou echt zitten? Hoe lang zal zo’n sok mee kunnen gaan? Zal je netjes iedere maand een aantal nieuwe sokken ontvangen van de bezorgservice van Cotton’s Finest? En zal de Cotton’s Finest klantenservice je helpen als de sokken toch niet naar wens blijven te zijn? Alleen mensen die al sokken van Cotton’s Finest dragen kunnen je hierover meer vertellen. Werp een blik op hun reviews om een idee te krijgen van hoe alles bij Cotton’s Finest werkt. Hun cijfers, ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je laten zien wat er van Cotton’s Finest verwacht kan worden.

Over Cotton’s Finest

Cotton’s Finest is een modeebdrijf dat sokken aanbiedt. Maar ze hebben niet gewoon zomaar losse sokken, al kun je ook wel eens een losse bestelling plaatsen. Maar het idee achter Cotton’s Finest is in ieder geval dat je een abonnement op hun sokken neemt. Dat houdt in dat je iedere maand een stel nieuwe sokken toegestuurd krijgt. Het zijn allemaal opvallende sokken met kleurrijke patronen en felle kleuren. Ze doen dan niet aan basic sokken. Jij moet volgens hen namelijk shinen. Met de sokken van Cotton’s Finest kun je een beetje kleur aan je dag toevoegen. Het maakt hiervoor niet uit of het een lui dagje Netflixen is, zwoegen in de collegebanken of een lange dag op je werk. Je zult iedere maand nieuwe sokken toegestuurd krijgen en zal dus regelmatig het fijne gevoel van net nieuwe sokken ervaren. Dat is namelijk iets wat Cotton’s Finest graag voor hun klanten wil.


Diensten van Cotton’s Finest

Je kunt de sokken van Cotton’s Finest dus online bestellen, maar voornamelijk via een abonnement. Dit abonnement geeft je iedere maand een stel nieuwe sokken. Je moet hiervoor wel een account aanmaken en je gegevens invoeren. Zodra je bent aangemeld zullen zij een paar sokken naar je opsturen. Dit eerste paar is gratis en kost je alleen €2,50 verzendkosten. Binnen 4 werkdagen zul je de sokken in huis hebben. Vanaf dan zul je iedere maand tussen de 11e en 15e verrast worden met een paar nieuwe sokken. Mocht er iets niet helemaal goed gaan, dan is er nog de Cotton’s Finest klantenservice die je kan helpen als de bestelling losloopt of het paar sokken niet bevalt. Je kunt je abonnement trouwens altijd weer stopzetten.

Klachten, Complimenten en Tips voor Cotton’s Finest

Heb je zelf al eens een stel sokken besteld via Cotton’s Finest? Dan horen we graag alles over jouw ervaring met deze sokkenwinkel. Hoe makkelijk was het een abonnement op hun sokken af te sluiten? Krijg je inderdaad iedere maand nieuwe sokken toegestuurd? En op wat voor een manier helpt de Cotton’s Finest klantenservice je als er iets misloopt? Schrijf een Cotton’s Finest review en vertel ons wat jouw mening over Cotton’s Finest en hun sokken is.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook