Cavallaro Napoli

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Cavallaro Napoli

Is je kledingkast toe aan nieuwe kleren? Ben je gek op Italiaanse kleding en zou je deze graag online willen kopen? Wellicht is Cavallaro Napoli dan interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bekend zijn over dit modemerk.


Wat is Cavallaro Napoli?


Cavallaro Napoli is een Italiaans modemerk voor dames en heren. Het merk omschrijft zich als elegant en eigentijds. Ze willen graag een onvergetelijke indruk maken. De collecties bestaan volgens het bedrijf uit verfijnde items met Italiaanse allure. Deze onderneming is opgericht door Giuseppe Cavallaro. Hij heeft al sinds dat hij jong is passie voor mode. Daarbij gaat zijn aandacht voornamelijk naar ambachtelijk gemaakte kleding uit Napels. In 2001 wilde hij deze stijl uit Italië naar Nederland brengen. Het was reden om Cavallaro Napoli op te starten. Inmiddels kan de collectie worden omschrijven als zeer veelzijdig.


Bezorginformatie


Bestellingen die op werkdagen worden gedaan zullen in principe dezelfde dag nog worden verstuurd. Door drukte bij PostNL en DHL kan het voorkomen dat de doelstelling niet wordt behaald. In Nederland worden artikelen via DHL gratis geleverd. Bij PostNL wordt er een euro in rekening gebracht. Voorwaarden is wel dat je Cavallaro member bent. Mocht je geen account hebben zijn de bezorgkosten € 4,95. Er kan niet afgeleverd worden op postbusadressen. Het streven is om binnen maximaal 2 dagen het pakket bij je af te leveren. Als jouw zending onderweg is zal je een Track & Trace code ontvangen. Hiermee kun je op ieder moment zien op welke plek jouw bestelling zich bevindt. Ben je niet thuis op het moment van levering? Dan zal je order bij de buren worden afgeleverd. Als zij ook niet thuis zijn wordt er een boodschap door de brievenbus gedaan.


Retourneringen


Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met een aankoop. Je hebt dan de mogelijkheid een retour in gang te zetten. De retourtermijn is door deze organisatie vastgesteld op 60 dagen. Een retourzending moet eerst aangemeld worden. Vervolgens kun je de gewenste retourmethode selecteren. Het product moet in een stevige doos inclusief pakbon teruggestuurd worden. Na de aanmelding moet het pakket binnen vijf werkdagen afgeleverd worden bij een afleverpunt. Daar wordt de bestelling uiteindelijk weer opgehaald. Als er aan alle retourvoorwaarden wordt voldoen zal je binnen 14 werkdagen een terugbetaling ontvangen. Artikelen moeten in goede conditie zijn. Dat wil zeggen dat het item geen schade mag bevatten, ongewassen moet zijn en niet mag worden gedragen. Er mag wel op redelijke wijze gepast worden, net zoals je dat in een winkel ook zou doen. Mocht er niet aan de voorwaarden worden voldaan kan er waardevermindering toegepast worden.


Klachten


Het kan voorkomen dat je een klacht in wilt dienen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze het erg vervelend vinden als je ontevreden bent. Ze stellen er alles aan te doen een oplossing te vinden. Bij klachten is het verzoek eerst contact te leggen met de klantenservice. Er wordt vermeld dat je binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie zal ontvangen. Deze organisatie is op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar.


Klantervaringen


Heb jij weleens een aankoop gedaan in de webshop van Cavallaro Napoli? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van jouw aankoop? Hoe heb je het bestelproces ervaren? Ga je in de toekomst vaker iets bij Cavallaro Napoli bestellen? Laat het weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)