Time 4 Joy

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Time 4 Joy

Ben je op zoek naar meer spanning in de slaapkamer? Dan zijn de seksspeeltjes van Time 4 Joy wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn op objectieve en onafhankelijke wijze geschreven.


Wat is Time 4 Joy?


Via Time 4 Joy kun je seksspeeltjes kopen voor mannen, vrouwen en koppels. De speeltjes zijn luxe en modern. Bestellingen worden op veilige en discrete wijze bezorgd. Volgens dit bedrijf is het tegenwoordig een musthave om een seksspeeltje in je nachtkastje te hebben. Ze willen dat zoveel mogelijk personen plezier beleven aan hun assortiment. Vroeger heerste er nog een taboe op seks toys. Inmiddels is dat absoluut verleden tijd. Je hoeft je niet te schamen voor het gebruik van seksspeeltjes. Deze passen zowel in het leven van een man als vrouw. Voor veel stellen en/of seksbuddys voegen seksartikelen iets toe aan hun seksleven.


Gebruik speeltjes


Een toy kan onbeperkt gebruikt worden. Soms komt het voor dat het gebruik van een speeltje niet meer prettig is. Er wordt dan geadviseerd om te minderen met het gebruiken. Het is niet de bedoeling dat de speeltjes veel in aanraking komen met water, maar de speeltjes van Time 4 Joy zijn bestand tegen spatwater. Ze kunnen schoongemaakt worden met kraanwater. Alle items zijn op te laden met een USB-kabel. Deze laadkabel wordt toegevoegd als jij een product besteld. Gebruik je graag glijmiddel? Dit kun je doen maar het is dan wel raadzaam om voor een middel op waterbasis te kiezen. Er worden dan geen ongewilde sporen achtergelaten. Ook ontstaat er geen schade aan bijvoorbeeld de siliconen.


Bestellen en leveren


Wil je een bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Je hoeft hier geen geregistreerde gebruiker voor te staan. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Deze betaalmethodes worden getoond tijdens het bestelproces. Mensen kunnen aan de doos niet zien wat jij hebt besteld. Het pakket wordt op anonieme en discrete wijze bezorgd. Jouw product wordt verstuurd in een kartonnen doos welke blanco is. Op de etiketten wordt eveneens niet vermeld wat er in een pakketje zit. Als je bestelling de deur uit is wordt er een trackingscode naar je verstuurd. Via deze track en trace code kun je online zien waar jouw bestelling zich op welk moment bevindt. In de regel worden bestellingen binnen een werkdag geleverd.


Garantie en retouren


Op iedere aankoop bij Time 4 Joy geldt een garantie van een jaar. Dit kan bijvoorbeeld ingezet worden als jouw speeltje stuk geraakt is. Er moet dan een formulier ingevuld worden. Vervolgens wordt er een nieuw artikel naar jou verstuurd. Het behoort eveneens tot de opties om een retour in gang te zetten. Om een terugbetaling te ontvangen moeten er aan retourvoorwaarden worden voldoen. Zo mag de seal niet van de verpakking worden verwijderd. Er kan anders niet meer beoordeeld worden of iets wel of niet is gebruikt. Dit is enorm belangrijk aangezien het hygiëne producten betreft. Een item kan dan niet nogmaals verkocht worden. Wil je een klacht indienen? Dan dien je een e-mail te sturen naar klantenservice@time4joy.store. Er wordt vervolgens gekeken of er een oplossing gevonden kan worden.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Time 4 Joy? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over je aankopen? Wat vond je van het bestelproces en service? Heb je jouw bestelling op tijd ontvangen? We waarderen het als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview volledig objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)