Scheersalon

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Scheersalon

Ben je op zoek naar scheerproducten of wil je zelfs vakkundig advies krijgen? Wellicht is Scheersalon een geschikte organisatie voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Scheersalon bekend zijn.


Wat is Scheersalon?


Scheersalon verkoopt scheerproducten en geeft vakkundig advies. Deze organisatie heeft meer dan 30 jaar ervaring als barbier. Met al die ervaring kunnen ze je vakkundig advies geven. De scheersalon geeft aan een ruim assortiment te hebben.


In de voorraad vind je onder andere scheerartikelen, scheerkwasten, scheermessen, safety razors en luxe scheersets. Er zijn bij Scheersalon ook veel verzorgingsartikelen te koop. Je moet dan denken aan producten zoals, scheerzepen, aftershave balsems en scheercrèmes. Klanten zijn volgens het bedrijf van harte welkom om een bezoekje te brengen aan de Scheersalon.


Producten ruiken, zien en voelen


Deze salon is gelegen in de plaats Eersel. In de salon kun je producten ruiken, zien en voelen. Klanten kunnen bij dit bedrijf ook terecht voor persoonlijk en deskundig advies. Je kunt in de Scheersalon ook leren om met een authentieke scheermes te scheren. Het bedrijf stelt scheerspecialist te zijn. Er worden scheerproducten verkocht van merken zoals Ralf Aust, Kasho Kai, Progress Vulfix, Simpsons en Semogue. Het is altijd goed om lekker geschoren naar evenementen zoals een verjaardag of bruiloft te gaan.


Klantenservice


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor Scheersalon? De medewerkers van Scheersalon stellen te allen tijde voor je klaar te staan. Mocht je telefonisch contact willen opnemen dan is het telefoonnummer 0497 760606. Het e-mailadres dat je kunt gebruiken is info@scheersalon.nl. Je kunt ook op de ouderwetse manier een brief sturen. Het adres dat je dan dient te gebruiken is: Scheersalon, Lange Voren 3, 5521 DC Eersel. De mensen die bij dit bedrijf werken kunnen je naar eigen zeggen optimaal adviseren. Denk je dat je een advies op maat nodig hebt? Schroom dan niet om contact met de klantenservice op te nemen.


Verzendinformatie


Je hebt bij Scheersalon de keuze uit diverse verzendopties. Zo kun je ervoor kiezen je pakket te laten bezorgen op het besteladres. Daarnaast kun je jouw spullen laten bezorgen op een ander afleveradres. Het is mogelijk om een bezorging te realiseren op een DHL ServicePoint. Je kunt het afhalen in een scheerwinkel in Eersel. Het scheerbedrijf levert zowel op een privéadres als op een zakelijk of werkadres.


Klachten


De mensen van Scheersalon geven aan er alles aan te doen om het proces goed te laten verlopen. Toch kan het soms onverhoopt voorkomen dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via Scheersalon. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur.


Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link: http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Scheersalon? Ben je tevreden over de producten van Scheersalon? Zijn de medewerkers van deze organisatie goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief zijn? Ga je in de toekomst vaker een bestelling doen bij Scheersalon? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over deze organisatie deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het betrouwbaarste platform op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)