NederlandReview

  Ervaringen Fun & Feest | Bruiloft Feestwinkel

  Ga je binnenkort trouwen, dan komt daar veel bij kijken. Trouwjurk, trouwpak, bruidslocatie, ringen, schoenen, et cetera et cetera et cetera!

  Dan is het natuurlijk handig als je voor al die extra benodigdheden een een dezelfde winkel kunt gebruiken. De versiering van de locatie, de versiering van de auto (al die blikken met 'Just Married' zijn natuurlijk essentieel), maar ook dingen als rozenblaadjes, bellenblaas en balonnen. En is de bruiloft voorbij, kun je bedankjes sturen naar de gasten. Nogal veel spullen dus, die je nodig kunt hebben voor een bruiloft. Waar scoor je dit allemaal?

  Fun & Feest Bruiloft Feestwinkel

  In de Fun & Feest Bruiloft Feestwinkel, een onderneming van Bellatio, net zoals Capshopper, bijvoorbeeld! Ze zeggen dat ze altijd binnen 24 uur leveren en alle artikelen op voorraad hebben. Dan hebben ze vast een groot magazijn, want de collectie is groot.

  Mocht je eerst even willen uitproberen hoe de kwaliteit en de levertijd is, dan kun je alvast voor je vrijgezellenfeest bijvoorbeeld outfits en versiering bestellen.

  Fun.: Some Nights [OFFICIAL VIDEO]

  Heb jij besteld bij Fun & Feest Bruiloft Feestwinkel?

  Deel dan jouw ervaringen op NederlandReview. Vind je in deze webwinkel echt alles voor je bruiloft of huwelijksfeest? Lees beoordelingen, reviews en ervaringen van klanten direct online!

  Fun & Feest | Bruiloft Feestwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fun & Feest | Bruiloft Feestwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fun & Feest | Bruiloft Feestwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fun & Feest | Bruiloft Feestwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fun & Feest | Bruiloft Feestwinkel actief?

  Fun & Feest | Bruiloft Feestwinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fun & Feest | Bruiloft Feestwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.