Perfumes Club

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Perfumes Club

Ben je op zoek naar nieuwe parfum? Dan zijn de parfumerieproducten van Perfumes Club wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk tot stand gekomen.


Wat is Perfumes Club?


Bij Perfumes Club kunnen parfumerieproducten besteld worden. In het assortiment tref je producten van uiteenlopende merken. Iedereen is van harte welkom een kijkje te nemen in de virtuele etalage. Er wordt aangegeven dat ze artikelen verkopen van topmerken in de cosmetica- en parfumwereld. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ze willen klanten graag een uitmuntende service bieden. Ze zijn geen officiële parfumdistributeur maar garanderen wel de echtheid van alles wat je bij hun kunt bestellen. De medewerkers zijn naar eigen zeggen professionals met kennis van zaken. Deze onderneming valt onder de paraplu van Beauty Luxe Distributions S.L. in Palma de Mallorca. Dit is een familiebedrijf met veel ervaring in de parfumindustrie. Ze bevinden zich al ruim 50 jaar in de parfumbranche.


Bestellen en verzenden


Bestellingen kunnen binnen 4 stappen gerealiseerd worden. Zoek en selecteer allereerst het juiste product. Vervolgens kun je op ‘kopen’ klikken. Je kunt doorgaan met winkelen of naar de volgende stap gaan. Als je uitgewinkeld bent kies je voor ‘volgende’. Daarna moet je je registreren, tenzij je al een klantaccount hebt. Als je al een account hebt log je in met je mailadres en password. Controleer goed welk afleveradres je hebt ingevoerd. Zo voorkom je een verkeerde levering. Kies een betaalmethode en druk op ‘bevestigen’. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Deze betaalmethodes worden getoond tijdens het bestelproces. Nadat je besteld hebt ontvang je via e-mail een bestelbevestiging. Bij een minimale bestelwaarde van € 99,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De Waddeneilanden zijn hierop uitgezonderd. Daar gelden andere tarieven. Een order wordt gemiddeld genomen tussen de 3 en 5 werkdagen afgeleverd.


Ruilen en retourneren


Heb je een reden om af te zien van een aankoop? Dan is het mogelijk om te ruilen of retourneren. Dit kun je doen via je online gebruikersprofiel. Daar kunnen retourzendingen automatisch verwerkt worden. Ook kan geregeld worden dat het betaalde geld wordt teruggestort. Ruilingen en/of retourneringen moeten binnen 14 dagen doorgegeven worden. Na het doorgeven kun je zo snel mogelijk de terugbetaling verwachten. Om geld terug te krijgen moet aan retourvoorwaarden worden voldoen. Zo mag een product niet geopend zijn. Bij een retourzending zijn de verzendkosten voor rekening van de klant. Het retouradres staat vermeld op de website van Perfumes Club.


Cadeaukaarten en voordeelacties


Er kan ook betaald worden met cadeaubonnen. Een cadeaubon is volgens dit bedrijf een perfect cadeau om een goede beurt mee te maken. Met een dergelijke cadeaukaart kan er uit producten gekozen worden zoals parfums, make-up en behandelingen. De kaart is geldig voor alles op de website. Er wordt aangegeven dat het aanbod tegen de beste prijzen beschikbaar is. Ook worden er online promoties en kortingen aangeboden. Je kan volgens dit bedrijf aanspraak maken op unieke aanbiedingen.


Privacy


Er wordt waarde gehecht aan de privacy van de website bezoekers. Er is zelfs een waar privacybeleid van kracht. Dit beleid is te lezen op de website van deze organisatie. Er wordt aangegeven hoe er met jouw persoonlijke informatie wordt omgesprongen. Gegevens worden hoofdzakelijk gebruikt om jou de beste producten en diensten te bieden. Ook wordt er uitleg gegeven waarom ze website-cookies gebruiken. Het kan altijd raadzaam zijn deze informatie zelf even door te lezen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Perfumes Club? Heb je hier weleens een parfumerieproduct besteld? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je te spreken over de kwaliteit en wat vind je van de prijzen? Hoe heb je het bestelproces en service ervaren? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)