Menstruatiecups.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Menstruatiecups.nl

Ben je op zoek naar een webshop voor herbruikbare menstruatiecups? Wellicht is Menstruatiecups.nl een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Menstruatiecups.nl bekend zijn.


Wat is Menstruatiecups.nl?


Menstruatiecups.nl is een webshop voor menstruatiecups die je kunt hergebruiken. Via deze website is het mogelijk om voor iedere vrouw herbruikbare menstruatiecups te kopen. Achterliggende gedachte hiervan is dat de herbruikbare cups een gezond, goedkoop en milieuvriendelijk alternatief zijn voor tampons en wegwerpmaandverband. Herbruikbare menstruatiecups kunnen ook handig zijn voor als je op vakantie gaat.


Gezond en duurzaam


Het product heeft volgens het bedrijf alles in huis voor een gezonde en duurzame menstruatie. Er worden naast de speciale menstruatiecups ook menstruatiedisks, menstruatiesponsjes en wasbaar maandverband verkocht. Mocht je willen overstappen dan is kiezen niet altijd makkelijk. Tenminste, dat wordt door de medewerkers van Menstruatiecups.nl aangegeven. In deze situaties kun je een proefpakket uitproberen. Dit speciale pakket is samengesteld door Menstruatiecups.nl. Je kunt dan op een voordelige manier kijken wat bij je past. Er worden naast menstruatiecups nog meer producten aangeboden. Denk aan producten op het gebied van schoonmaken.


Klachten


De medewerkers van Menstruactiecups.nl stellen alles in het werk te stellen om je goed van dienst te zijn. Toch kan het soms gebeuren dat iets niet in orde is. Menstruatiecups.nl raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.


ODR platform


Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog niet in behandeling is dan kun je deze eveneens indienen bij de Europese Unie.


Retourinformatie


Er zijn producten die niet geretourneerd mogen worden. Denk aan verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet goed zijn om te worden geretourneerd en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Denk bijvoorbeeld aan bekkenbodemtrainers, cups en schoonmaakmiddelen waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Er wordt voor herbruikbare menstruatiecups wel een uitzondering gemaakt. De gehele procedure met betrekking tot het retour sturen van producten lees je via Menstruatiecups.nl.


Wetenswaardigheden


Wil je een van de producten aanschaffen? Je kunt dit doen via de website van Menstruatiecups.nl. Er zijn meerdere manieren waarop je kunt betalen. Deze betaalmethodes staan allemaal aangegeven op de website van Menstruatiecups.nl. Enkele betaalmethodes waarmee je op het moment van schrijven kunt betalen zijn Visa, iDEAL, MasterCard, PayPal en Sofort banking.  


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor dit bedrijf? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Allereerst zou je een e-mail kunnen sturen. Het e-mailadres dat je dan kunt gebruiken is klantenservice@menstruatiecups.nl. Je kunt ook appen of bellen naar +31 (0)850041171. Er wordt aangegeven dat je binnen 24 uur een persoonlijk antwoord zult hebben.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je al klantervaringen bij Menstruatiecups.nl? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij Menstruatiecups.nl. Welke producten heb jij precies bij Menstruatiecups.nl gekocht? Ben je tevreden over de producten die je bij Menstruatiecups.nl gekocht hebt? De gebruikers van NederlandReview stellen het zeer op prijs als jij je visie over deze organisatie deelt op dit platform. NederlandReview blijft mede dankzij jouw input het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)