Hulpmiddelonline.nl

10

Bestellen

7

Service

10

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Hulpmiddelonline.nl

Incontinentie kan een heel vervelend probleem zijn. Het kan je ervan weerhouden om bepaalde dingen te doen of zelfs aan huis kluisteren omdat je bang bent niet op tijd een toilet te kunnen vinden. Hulpmiddelonline.nl heeft een aantal oplossingen voor dit probleem. Maar hoe goed zal dat incontinentiemateriaal nou echt zijn? Zul je je er echt vrijer door voelen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Hulpmiddelonline.nl op komt dagen met je nieuwe maandverband of zit je dan eerst een tijd zonder? En wat zal de klantenservice van Hulpmiddelonline.nl te zeggen hebben als je niet helemaal tevreden bent over de huidverzorgingsproducten die Hulpmiddelonline.nl aanbiedt? Alleen mensen die al ervaring hebben met Hulpmiddelonline.nl kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om te kijken of zij je kunnen helpen. De meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen van deze klanten kunnen je helpen om een goed beeld van hun oplossingen voor incontinentie.


Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline.nl is een bedrijf dat incontinentiemateriaal aanbiedt. Ze weten dat incontinentie niet altijd een teken van ouderdom hoeft te zijn. Het kan ook zijn dat het door een bevalling moeilijker wordt om een toiletbezoek te plannen. In beide gevallen kun je wel iets gebruiken om eventuele ongelukken op te vangen. TENA is een merk wat hierin gespecialiseerd is en wat daarom ook in het assortiment van Hulpmiddelonline.nl te vinden is. Voorbeelden hiervan zijn TENA Lady inlegkruisjes, TENA Lady verbanden en TENA Lady Pants. Het TENA Comfort maandverband en de inlegkruisjes verschillen allemaal qua absorptie level, dus kijk goed na of je de juiste te pakken hebt. Ze beloven in ieder geval dat het tegen nare geurtjes en doorlekken zal beschermen. Ook voor mannen zijn er verschillende TENA Men producten te koop. En als laatste zijn er dan nog wat verzorgingsproducten voor de alledaagse verzorging en hygiëne. In het assortiment zitten bijvoorbeeld huidverzorging en TENA bedbescherming.
Diensten van Hulpmiddelonline.nl

Alle producten en hulpmiddelen van Hulpmiddelonline.nl kunnen via de website worden besteld. Kies het soort inlegkruisje of maandverband dat je wilt bestellen en stop het in je digitale winkelwagentje. Je kunt één pak bestellen of gelijk een heel voorraadje toevoegen. De bezorgservice van Hulpmiddelonline.nl zal er dan voor zorgen dat jouw incontinentiemateriaal netjes bij je thuis zal worden afgeleverd. Je hoeft het dan niet zelf te halen, want Hulpmiddelonline.nl snapt dat niet iedereen daarop zit te wachten. En dan is er nog de Hulpmiddelonline.nl klantenservice die je kan adviseren of helpen als je niet zeker weet wat nou de beste optie voor je is.


Klachten, Complimenten en Tips voor Hulpmiddelonline.nl

Heb je zelf al eens één van de producten van Hulpmiddelonline.nl geprobeerd? Dan horen we graag alles over jouw ervaring met dit merk incontinentieproducten. Hoe gemakkelijk is het om een pak inlegkruisjes via de website te bestellen? Houdt dat maandverband het wel lang genoeg vol tot je weer thuis bent? Zitten die speciale broeken nou wel zo lekker? En is de bezorgservice en klantenservice van Hulpmiddelonline.nl nou wel zo vriendelijk en behulpzaam? Laat je eigen Hulpmiddelonline.nl review achter en vertel ons wat jouw mening over deze hulpmiddelenwinkel is.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

TENA

Scherpe prijs en super snelle levering!

P

Petra

17-05-2023

0

verzorgende washandjes

14 februari Tena washandjes besteld. Site zag er betrouwbaar uit. Product goedkoper dan elders. Vandaag, 19 februari, nog niets ontvangen. Mail gestuurd, maar die werd beantwoord met slechts een link. Geen antwoord op mijn vraag.

M

M. Kosten

19-02-2022

0