Haarspullen.nl

4
5.1

Bestellen

2.9

Service

5.1

Prijs

2.9

Levering

22.2%

Zou hier weer kopen

Haarspullen.nl

Ben je op zoek naar kappersbenodigdheden en beauty producten? Dan is Haarspullen.nl wellicht een interessante website voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze webshop bekend zijn. Je leest hier louter objectief en onafhankelijk geschreven reviews.


Wat is Haarspullen.nl?


Haarspullen.nl is een winkel voor kappersbenodigdheden en beauty producten. Deze onderneming stelt zich te onderscheiden omdat ze dingen net even anders doen. Er is een aanbod in beauty producten voor hem en haar. Ze richten zich op zowel de particuliere als zakelijke markt. Iedereen kan 24/7 een beroep op Haarspullen.nl doen. Het assortiment is onder andere in te delen in make-up, haarverzorging, skincare en tools. Zelf zeggen ze dat ze eigenlijk alles verkopen om je mooier te maken. Ook wordt er aangegeven dat de producten tegen scherpe prijzen beschikbaar zijn.


Bestellen


Je kunt binnen enkele stappen een online bestelling doen. Bestellingen die nog niet verzonden of verwerkt zijn, kunnen nog gewijzigd worden. Je dient dan wel rekening te houden met een langere levertermijn. Voor wijzingen moet je contact opnemen met de klantenservice. Als het verwerkingsproces nog niet in gang is gezet, kunnen er producten toegevoegd worden aan een reeds gedane bestelling. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Klarna en Mastercard.


Verzendinformatie


Leveringen vinden plaats via transportbedrijf DHL. Bij een minimale bestelwaarde van € 35,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten per verzending € 4,95. Er wordt aangegeven dat ze zeer snel leveren. Op een werkdag voor 23:30 uur besteld houdt meestal in dat er de volgende dag bezorgd wordt. Er wordt ook geleverd in België en Duitsland. De levertijd in deze landen ligt tussen de 1 en 2 werkdagen. Ben je niet thuis tijdens het bezorgmoment? Dan wordt er een bericht voor je achtergelaten. Daarop staat beschreven wat de vervolgactie is. Soms kun je jouw zending ophalen bij de buren of wordt er een nieuw bezorgmoment gepland. Het kan ook voorkomen dat je jouw levering moet ophalen bij een afhaalpunt in de buurt.


Herroepen


Wil je afzien van jouw aankoop? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van het herroepingsrecht. De herroepingstermijn om dit te mogen doen is vastgesteld op 60 dagen. Deze termijn gaat van start op het moment dat jij je bestelling fysiek hebt ontvangen. Binnen deze fase hoef je geen opgave van reden voor de annulering door te geven. Om het recht uit te oefenen moet je een ondubbelzinnige verklaring overleggen. Dit kun je doen via e-mail of post. Er kan ook gebruik gemaakt worden van het retourportaal voor herroeping.


Klachtenregeling


Het kan voorkomen dat je ontevreden bent en een klacht wilt indienen. Alle klachten worden afgehandeld volgens een vooraf opgestelde klachtenprocedure. Een klacht moet op tijd en duidelijk doorgegeven worden. Je kunt binnen 2 dagen al een ontvangstbevestiging verwachten. Het kan voorkomen dat er een langere verwerkingstijd nodig is. Klanten zullen hier dan van op de hoogte worden gebracht. Na het beoordelen wordt er een oplossing voorgesteld. Kun je je hier niet in vinden? Dan ontstaat er een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Klachten kunnen ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen  


Ben je een klant bij Haarspullen.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb jij hier besteld? Hoe heb je het bestel- en afrekenproces ervaren? Zijn jouw bestellingen op tijd geleverd? We waarderen het enorm als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Haarverf

Heel klantvriendelijk aan de telefoon! Op 16-11-2023 gebeld en op de zelfde dag s'avonds besteld en de ANDERE DAG 17-11-2023 al geleverd! Super snelle levering, dus TOP service!

J

Jeanne

17-11-2023

0forum
10

Shampoo + conditioner

Besteld, maar niets ontvangen. Geen reactie op mail en de telefoon nemen ze niet op. Vandaag nog eens proberen mailen en ik kreeg een foutmelding op het mailadres info@haarspullen.nl Zouden ze failliet zijn?

K

Katleen

10-11-2023

0forum
2

Wel besteld , nog niks ontvangen , wacht al 3 weken

Heb 24 september 3 artikelen besteld , nu is het 12 oktober en nog niks ontvangen. Ze reageren super laat op je mail en zeggen alleen dat artikel niet op voorraad was dus bedanken voor je geduld en dan moet je wachten tot je weer iets hoort van hun. Ik zou hier nooit meer iets bestellen !

W

Wendie Roumimper

13-10-2023

0forum
2

Haarverzorging

Mijn bestelling na een week nog niet ontvangen en welk betaald. Drie keer gebeld maar de klantenservice is niet bereikbaar. Na een minuut verbreken ze de verbinding omdat het druk is. Ik vervolgens zelf gemaild. Geen reactie. Volgende daag weer gemaild met de vraag waar mijn bestelling is. Blijkt dat de bestelling nog niet compleet is en dat dit nog een week kan duren (of langer). Ik geef aan dat ik mijn geld terug wil. Tot op heden geen bestelling ontvangen die wel betaald is en geen reactie meer van de klantenservice.

S

Simone

04-10-2023

0forum
2

Zelfde verhaal, spullen besteld, niets ontvangen en ook niet bereikbaar. Ben ook bang dat ik mijn geld kwijt ben.

B

Brinkhof

03-10-2023

0forum
5

Haarverf

Vandaag besteld, morgen in huis? Wat een nep. Geen telefonisch bereik, geen mail antwoord. Ben bang dat mijn geld gewoon foetsie is. Heel slecht dit.

J

Jansen

25-09-2023

0forum
5

Ik wacht al ruim een week op.mijn bestelling. Zijn telefonisch niet te bereiken. En beantwoorden de mail niet.

K

Karin

21-09-2023

1forum
2

Make up

Mensen hier niet bestellen zijn oplichters ik heb maandag besteld nog steeds niks binnen. Zie meerdere review van klanten. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar en op mail word ook niet gereageerd. Je bent gewoon je geld kwijt en je producten krijg je ook niet. Meld het bij acm consuwijzer als je ook je producten niet heb gekregen.

R

Rishmie

17-09-2023

0forum
2

Haartoner

M

Marike

09-09-2023

0forum
6