youbahn

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

youbahn

Ben je op zoek naar een uitzendbureau? Wil je graag werken? Ben je een werkgever die mensen zoekt om werk te verrichten? Dan is Youbahn wellicht een interessant platform voor jou. Bekijk op deze pagina wat er over Youbahn bekend is.


Wat is Youbahn?


Youbahn is een uitzendbureau in Amsterdam. Via het platform bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Heden ten dage willen steeds meer mensen op flexibele basis werken. Voorheen wilde mensen graag vast in dienst zijn bij een werkgever. Die tijd lijkt voor de nieuwe generatie werknemers te veranderen. Als je werkzaam bent via Youbahn krijg je op wekelijkse basis uitbetaald. Gemiddeld zal je € 13,57 per uur verdienen. De mensen die het platform hebben bedacht zeggen dat je alle vrijheid hebt. Je kunt zelf bepalen wanneer, waar en hoeveel tijd je wilt werken. Als je wilt werken via Youbahn moet je een account aanmaken. Dit is binnen 2 minuten geregeld. Volgens dit bedrijf zal je binnen een mum van tijd je eerste shift draaien. Als voorbeeld stellen ze dat je op het terras vol kunt genieten van je eerste salaris. Dit uitzendplatform focust zich op personen die flexibel willen werken.


Opdrachtgevers


Via het platform kunnen opdrachtgevers eveneens hun slag slaan. Zij kunnen 24/7 op zoek gaan naar flexkrachten. Via deze site vinden ze medewerkers die kunnen deelnemen aan hun shifts. Zij kunnen zelf op zoek gaan naar de juiste kandidaat. Het is van belang je allereerst te registreren. Werkgevers kunnen via Youbahn zelf alles bepalen. Zij kunnen selecteren wie voor hun komt werken en wat het uurtarief zal zijn. Bijna negentig procent van de diensten wordt iedere dag opgevuld. Als opdrachtgever maak je allereerst een account aan. Daarna plaats je werkgelegenheid, om vervolgens de beste Youbahner te selecteren.


Voordelen


Via Youbahn kun je een eigen flexpool samenstellen. Zo komen er steeds dezelfde mensen voor je werken. Je bent helemaal vrij om zelf een uurloon te bepalen. Vaak is het zo dat hoe hoger het uurloon is, hoe meer mensen er reageren. Er kan gekozen worden op basis van beoordelingen. Er is sprake van vaste platformkosten. Werknemers zijn te allen tijde verzekerd.


Uren doorgeven


Als je klaar bent met de arbeid is het tijd om je uren door te geven. Via de website is het mogelijk je starttijd, pauze en eindtijd door te geven. Zo zie je precies hoe lang je in totaal gewerkt hebt. Als je recht hebt op toeslagen kun je dat ook via het platform doorgeven. Na goedkeuring door de werkgever zal je de uren in geld uitgekeerd krijgen. Voor het aangeven van de werktijd dien je eerst in te loggen op de website. Kies vervolgens voor 'mijn geldzaken' en vul de juiste informatie in. Om af te ronden klik je op bevestigen. Als je meer informatie wilt opvragen kun je contact opnemen met het supportteam. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar info@youbahn.nl. Het is eveneens mogelijk om te telefoneren via 088 - 84 48 200.


Klantervaringen


Heb jij al gewerkt via Youbahn? Dan zijn we er enorm benieuwd naar hoe je dat hebt ervaren. Ga je vaker op zoek naar een baan via dit platform? Zou je andere mensen aanbevelen hetzelfde te doen? Heb je met dit bedrijf samengewerkt als opdrachtgever? Heeft jouw bedrijf hier profijt van gehad? Deel je ervaringen via een review op deze pagina.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)