Waardevolle Mening

3.8

Bestellen

3.6

Service

3.7

Prijs

3.6

Levering

54.2%

Zou hier weer kopen

Waardevolle Mening

Wanneer je wat tijd over hebt en het leuk vindt om je mening te geven over dingen, kun je meedoen aan allerlei enquêtes, zoals bij Waardevolle Mening bijvoorbeeld. Het leuke daarvan is, dat je hier punten mee verdient die je kunt opsparen voor verschillende cadeaubonnen. Een leuk extraatje dus.  Wat de ervaringen zijn van andere consumenten die al ingeschreven staan bij deze online enquêtefirma lees je hier.


Over Waardevolle Mening

Waardevolle Mening valt onder Research Now, de grootste online enquêtefirma die er is op de Wereld en in 1999 werd opgericht. Zij willen hun leden een leuke en simpele manier bieden om beloningen te verdienen voor het invullen van enquêtes en het testen van producten. Op deze manier kunnen de leden van Waardevolle Mening een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende industrieën. Waardevolle Mening is lid van de belangrijkste organisaties voor marktonderzoek, waaronder: The Marketing Research Association (MRA), ESOMAR, The Market Research Society (MRS).


Diensten

Als je mee wilt doen aan online enquêtes  voor het sparen van cadeaubonnen kun je je bij Waardevolle Mening aanmelden. Je moet dan wel in Nederland wonen en minimaal 16 jaar oud zijn. Je vult dan je voor- en achternaam in, je geboortedatum, adres en e-mail adres en je moet dan nog akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Vervolgens krijg je vanzelf e-mails toegestuurd wanneer er weer een nieuwe enquête klaarstaat. Als je na inschrijving je profiel helemaal invult, kunnen ze de enquêtes beter afstemmen op jouw levensstijl en interesses. Je persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven zonder jouw toestemming.


Beloningen

Voor het invullen van enquêtes krijg je Opinion Points toegekend. Deze staan voor een waarde. Wanneer je voldoende punten hebt gespaard kun je deze inruilen tegen waardebonnen. Je hebt de keuze uit:

  • Bol.com cadeaukaart
  • Zalando cadeaubon
  • Waardebon VVV irischeque
  • Nationale EntertainmentCard

Klachten

Als je problemen hebt met het registreren of andere dingen kun je kijken bij de veelgestelde vragen of contact opnemen met het ledenserviceteam. Als je niet langer mee wenst te doen, kun je je op elk moment uitschrijven. Hierbij raak je wel je Opinion Points kwijt, dit kan ook gebeuren als je langer dan 365 dagen niet actief bent geweest.


Laat hier ook jouw review achter!

Doe jij al mee met de onderzoeken van Waardevolle Mening? Levert het zoveel op als je had verwacht, of moet je wel erg veel enquêtes invullen voordat je een cadeaubon bij elkaar hebt gespaard? Laat hier je mening achter, zodat anderen beter kunnen beslissen of ze ook mee willen doen!


Gaat het sparen voor cadeaubonnen snel en zijn de enquêtes van Waardevolle Mening leuk om in te vullen? Of duurt het volgens de ervaringen juist lang?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (24)

Waardevolle mening

Ik wilde een bon innen en moest Veriff doen. Ik heb alle belangrijke dingen van mij id kaart weg gekrast en zo ingeleverd. Ben meteen geblokkeerd. Dag €38,00 die ik had gespaard. Baal ontzettend. En volgens mij mag het helemaal niet. Ook bij opinieland doen ze het zo. Maar daar heb ik nog niks besteld.

L

ladymieke

05-10-2023

0

vragenlijst

Erg slecht. Blokkeren je account als je klaagt over niet-ontvangen beloningen en vragen dan om op een vage link te klikken, je id-bewijs en een foto van jezelf op te sturen. Dit kan niet door de beugel!!

K

kevin

02-06-2023

0

Bol.com bonnen

Zeer tevreden en als ik een bon bestel ontvang ik die meestal binnen 5 minuten. Problemen worden meestel voor 100% opgelost door vriendelijke medewerkers. Ik blijf met veel plezier de enquetes invullen.

H

Herman

08-11-2022

0

Enquetes

Oplichting! Wanneer je een beloning wil laten uitkeren, wordt je account geschorst. Ze willen niet aangeven welke voorwaarde je dan exact overtreden hebt. Zonde van alle tijd en moeite!

I

Ilona

17-10-2022

1

Enquetes

Waardevolle mening is gewoon oplichting van de ergste soort..zij verdienen geld van bedrijven op de rug van jou die hun enquetes invult..maar als je je beloning wilt innen,krijg je een foutmelding. Het hanse internet staat vol van hun oplichters praktijk..niet in lopen mensen

D

Daniella

19-09-2022

0

Waardevolle Mening enquêtes

Bijgaand heb ik vorige week naar Waardevollle Mening gemaild. Ik begrijp het gewoon niet. Ik ben al zo lang lid. Heb honderden enquêtes ingevuld. En dan zonder rede geschorst worden. Beste Ana, Wat een verward verhaal. U beschuldigd mij van meerdere account schendingen, maar u kunt niet zeggen welke dat zijn…. Tevens komt u pas met deze beschuldigingen wanneer ik voldoende punten heb verdiend en een beloning kan aanvragen. Waarom waarschuwt u mij dan niet eerder? Heel vreemd dat u mij niet kunt uitleggen hetgeen ik fout doe. In een normaal vrij land moet je je toch kunnen verdedigen wanneer je ergens van beschuldigd wordt? En dat terwijl ik al sinds 2018 deel neem aan uw enquêtes! Nog nooit iets van u vernomen over slecht gedrag in ruim 4 jaar.

K

Kees Edel

23-05-2022

0

Enquetes

Wat een oplichters... trouw en keurig heel veel enquetes ingevuld, was er heel serieus mee bezig. Tot ik geen enquetes meer kreeg. Ik wilde 50 euro aan bonnen laten uitbetalen, is ineens mijn account opgeschort. Omdat ik me niet aan de voorwaarden zou hebben gehouden? Huh? Geen tijd verspillen aan deze oplichtersbende!!

M

Mincke

19-05-2022

0

Enquetes

Al vele jaren lid en altijd zonder problemen. Sinds een aantal weken kreeg ik geen uitnodigingen meer. Na vele malen gemaild te hebben zonder een antwoord, kreeg ik na het plaatsen van een review op een website wel antwoord. Bijna twee weken is alles goed gegaan en ineens weer hetzelfde probleem. Weer allemaal gemaild maar weer geen enkele reactie van hun. Hoe hun handelen de laatste tijd, naar mijn mening waardeloos!

M

Maurice

29-03-2022

0

kan niet meer op de site komen

Ben al jaren lid en kan nu niet meer op de site komen en krijg ook geen enquêtes meer. Ik vraag me af hoe dat kan.

W

Wil van Engelen

24-02-2022

0

hi

Nu is het via een gastlink naar het register die het zou willen doorgeven, het zou op prijs worden gesteld

C

charles

18-12-2021

0

Bol. Com bonnen

Ben je jaren lid, heb je veel gespaard en wil e uitbetalen voor bonnen hebben ze je account geblokkeerd, in het begin gaat het goed en dan begint het gedonder, nu al bijna 60 euro foetsie en als je vraagt om uitleg krijg je een Engels mailtje met ze moeten je ID hebben afschrift van je energie leverancier of bank met je adres, drie keer gestuurd maar nee hoor niks ben nu al maand bezig met ze, pure oplichterij dit

S

Sylvia de groot van marsbergen

30-11-2021

0

Trap en niet in!

Wat een oplichters bij waardevolle mening. Hoop tijd en energie gestoken in de enquêtes.. nu wil ik beloning laten uitbetalen is mijn account opgeschort, ik zou niet serieus hebben ingevuld en/of meerdere accounts hebben. Beide hele grote onzin. Maar na mails bleven ze hierbij, geld weg! Alle tijd voor niks eraan besteed, TRAP HIER NIET IN. OPLICHTERS ZIJN HET

K

K.G.

24-09-2021

1

bol.com bon

Ik ben al 8 jaar lid van Waardevolle mening en herken de problemen uit onderstaande reviews niet. Ik heb nog nooit problemen gehad. Ik vraag haast iedere maand wel een bon aan en die komt altijd netjes binnen.

E

Esther

30-08-2021

0

bon zalando

Ik heb zeer postieve ervaringen. Ik ben 5 jaar lid van Waardevolle Mening en heb alleen positieve ervaringen. Met het invullen van de enguetes moet je wel consequent zijn niet opeens je profiel veranderen om in aanmerking te komen voor een beloning. Met het uitbetalen van mijn punten heb ik totaal geen probleem gehad, ik krijg ongeveer een zalondo bon per twee maanden.

M

Monique

27-06-2021

0

Opgelicht

Echte oplichters Zo ga je niet met mensen om. Heleboel equetes ingevuld, en als je een beloning wil claimen dan is je account opgeschort omdat je gefraudeerd hebt. Dit is zo erg om als fraudeer neergezet te worden terwijl je trouw en eerlijk enquetes invult. Het is een grote schande dat dit in Nederland gebeurd terwijl er zoveel klachten zijn over dit bedrijf.

H

Hanna

14-04-2021

1

scammer

scammers

F

Farshid

23-03-2021

0

TRAP ER NIET IN!

TRAP ER NIET IN! In het begin kreeg ik regelmatig enquêtes, die ik allemaal eerlijk heb ingevuld. Toen ik eenmaal een beloning wilde innen kreeg ik een foutmelding. Sindsdien ook geen enquêtes meer ontvangen. Ik heb hiervoor gemaild, maar ik kreeg een reactie dat mijn account wordt opgeschort... Waardeloos! Al mijn tijd verspild!

V

Veerle Horsting

24-01-2021

0

50 euro bol.com tegoed

Dit is pure oplichting, ze betalen niet uit en doen vrolijk alsof ze alles zo snel mogelijk gaan verwerken. Wacht nu al bijna 20 dagen op een bon, maar waardevolle mening stuurt het niet op. Dit is pure oplichting en moet een einde aankomen, wie helpt mij met naar Tim Hofman of de rechter stappen. Andere gedupeerde die hier interesse in hebben?

M

Max

16-06-2020

4

enquetes

Bij deze ook een positief bericht. Ik ben intussen 4 jaar lid van Waardevolle Mening en tot dusver alleen positieve ervaringen. Met het invullen van enquetes moet je wel consequent zijn in je situatie en niet je 'profiel' wijzigen om maar in aanmerking te komen om mee tekunnen doen aan enquetes. Ik 'mis' circa 50% van de enquetes omdat ik niet voldoe aan het profiel, maar ik doe dus met 50% wel mee. Met het omzetten van mijn tegoed heb ik geen enkel problem gehad tot nu tot (circa 10,- per 2 maanden).

A

Aart van Tussenbroek

03-05-2020

4

OPLICHTERS

Ik heb enige tijd enquetes voor Waardevolle Mening ingevuld. Opeens kreeg ik geen nieuwe enquetes meer en wilde ik mijn beloningen in bonnen laten uitbetalen. Dit lukte niet en ik moest contact opnemen met de klantenservice. Vervolgens krijg ik dit als reactie: elaas is de nauwkeurigheid en opmerkzaamheid van uw accountactiviteit gemarkeerd en na controle van uw account zijn we gedwongen uw account op te schorten. Als lid van ons programma mag u maar één account hebben, geeft u nauwkeurige profielinformatie en antwoorden op enquêtes. U dient ook bedachtzaam en attent te zijn in het reageren op onze enquêtes. Wanneer we ons zorgen maken over een van deze programmaregels, zijn we verplicht stappen te ondernemen om accounts te onderzoeken en helaas op te schorten. Ik heb maar een account en alle vragenlijsten en profielinformatie eerlijk en zorgvuldig ingevuld. Meer uitleg dan bovenstaande, bevoordeeld wat ik dan zogenaamd verkeerd heb gedaan, krijg ik niet. Wees dus gewaarschuwd voor deze oplichters. Ze laten je vragenlijsten invullen en beschuldigen je dan van fraude zodat ze niet hoeven uit te betalen. Makkelijk verdiend toch?

S

Sanne G.

13-02-2020

0