Kwartaalabonnement - Practice Happy with Yoga

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kwartaalabonnement - Practice Happy with Yoga

Ben je een Yogaliefhebber? Wil je Yoga graag leren? Dan is het platform ‘Practice Happy With Yoga’ wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Alle beoordelingen die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Practice Happy With Yoga?


Via Practice Happy With Yoga kan jij altijd en overal aan Yoga doen. Er worden onbeperkt online Yoga- en meditatielessen aangeboden. Er worden cursussen/trainingen aangeboden. Wil jij graag aan een activiteit deelnemen? Dan zal je je eerst moeten registreren. Dit initiatief wordt ook wel de Netflix van de Yoga genoemd. Als je maandelijks een vast bedrag betaald kun je deelnemen aan allerlei Yogalessen. Dit kun je doen wanneer en waar je maar wilt. De diensten zijn beschikbaar op alle apparaten.


Cursussen


Via de website zien we dat er drie verschillende cursussen worden aangeboden. De eerste is de 'Yoga tegen stress' cursus. Tijdens de training wordt uitleg gegeven hoe jij je dieper kunt ontspannen. Doel is om uiteindelijk stress te verminderen. Er worden 9 lessen gegeven. Tijdens een les wordt minimale inspanning opgezocht, in combinatie met vergaande ontspanning. De 'Rise & Shine - Ochtend Yoga' training bestaat uit 13 lessen. In de cursus worden korte oefeningen met uitleg gegeven. Dit is naar eigen zeggen goed voor mensen die hun dag lekker willen starten. Het zorgt voor meer energie, focus of kalmte in de ochtenduren. Tijdens de onlinecursus ‘Yin Yoga en de meridianen’ ligt de focus op diverse meridianen in het lichaam. Je leert gericht aandacht te geven aan hetgeen wat je op de dag nodig hebt.


Losse lessen


Er kan ook meegedaan worden met de losse lessen. Op de site van ‘Practice Happy With Yoga’ worden er drie verschillende sessies toegelicht. De eerste sessie duurt in totaal bijna 45 minuten. Tijdens deze training gaat het over het open doen van heup- en bekkengebied. Doel is om uiteindelijk vrijer en beter te kunnen ademen. Naar eigen zeggen is dit een fijne les om aan deel te nemen. De ‘Short & Strong’ les is intensief en duurt 31 minuten. Er wordt onder andere een nuttige houding aangeleerd. Je kan ook aan ‘Detox & Cleanse’ meedoen. Daar gaat de aandacht uit naar het reinigen en detoxen van het lichaam. Dit duurt bijna 33 minuten.


Account


Het kan voorkomen dat je hinder ondervindt in jouw account. Je kan dan denken aan zaken zoals technische problemen. Is dat bij jou het geval? Dan dien je contact op te nemen met de klantenservice. Zij zijn te bereiken door een e-mail te sturen naar practice@happywithyoga.com. Het is mogelijk om je account volledig te laten verwijderen. Je zal dan eveneens een mail naar hetzelfde e-mailadres moeten sturen. Je hebt dan geen toegang meer tot de cursussen en al het cursusmateriaal. Je kunt dus nergens meer aan deelnemen. Het kan weleens gebeuren dat je je wachtwoord niet meer weet. Je dient dan op 'wachtwoord vergeten' te klikken. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te vragen. De lessen kunnen niet gedownload worden.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Practice Happy With Yoga? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Aan welke cursus heb jij meegedaan? Ben je tevreden over het verloop? Welk abonnement heb jij afgesloten? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)