NederlandReview

  Ervaringen Detox Pure

  Wanneer je je wat futloos voelt en wel wat gewicht wilt kwijtraken kun je daar wel een steuntje in de rug bij gebruiken. Naast een eventueel dieet is het wellicht een goed idee om voedingssupplementen te slikken ter ondersteuning van je stofwisseling. Een product dat belooft hier een goede invloed op te hebben is Detox Pure. Op deze pagina van NederlandReview kun je meer over dit product lezen.

  Over Detox Pure


  Detox Pure is een webshop van UVC Ltd. uit Engeland met een Nederlandse vestiging bij Garcinia Life Plus in Roosendaal dat zich volledig richt op de verkoop van het supplement met de naam Detox Pure. Op de homepage is een bewering te lezen van ene professor Huberts: Uit onderzoek blijkt dat het toevoegen van Detox Pure aan je normale eetpatroon ervoor zorgt dat je tot wel 60% sneller de overtollige kilo’s verliest’. Zij zeggen ook bekend van tv te zijn. Verder kun je er vele testimonials lezen van klanten die je voorgingen en het product al gebruiken of gebruikt hebben.


  Detox voor je geest met helende, meditatieve muziek: sommige mensen zweren erbij

  Diensten


  Bij Detox Pure draait het dus om één product dat een positieve invloed heeft op je stofwisselingssysteem. Wanneer je deze capsules slikt zal het product ervoor zorgen dat je lichaam ontdaan wordt van afvalstoffen en dat de stofwisseling en calorieverbranding versnelt wordt. Ook zorgt het product voor een energieboost, waardoor je je fitter zult voelen. Het beoogde resultaat wat je hiermee kunt bereiken is dat je hele lichaam gezonder wordt en dat je een teveel aan lichaamsvet gaat verbranden. Je hoeft daarbij niets aan je huidige eetpatroon te veranderen en je zult minder de behoefte voelen om (ongezonde) snacks te eten.

  De ingrediënten van Detox Pure zijn:

  • Choline
  • Mariadistel seed powder
  • Geelwortel
  • Magnesiumstearaat
  • Siliciumdioxide
  • Cellulosegom

  Om je te overtuigen van de werkzaamheid van het middel, kun je het bestellen met een ’14 dagen niet goed – geld terug’ garantie. Ben je er binnen 14 dagen niet van overtuigd dat het werkt, dan kun je de ongeopende verpakkingen terugsturen en krijg je je geld teruggestort.

  Levering en betaling


  Voor een pakket Detox Pure voor drie weken betaal je € 59,95. Hierbij komen geen verzendkosten. Andere pakketten zijn op de website niet te vinden.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over de leveringen of diensten van Detox Pure, dan kun je ze hierover een e-mail sturen, je kunt ze bellen of een brief sturen, de adresgegevens zijn op de website te vinden. Geef hierbij een duidelijke omschrijving van je klacht. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je een antwoord verwachten, duurt dit voorzienbaar langer, dan laten ze je dat weten met een indicatie over wanneer je een uitvoeriger antwoord krijgt. Een klacht kan ook worden ingediend via het klachtenformulier op de consumentenpagina van de website van Stichting Webshop Keurmerk. Wordt de klacht niet binnen een redelijke termijn dan wel binnen 3 maanden in onderling overleg opgelost dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Wat is jouw mening over Detox Pure?


  Heb jij dit product gebruikt of gebruik je het nog steeds? Vertel dan hier of het jou geholpen heeft of niet. Zo weten anderen of het een goed idee is om deze supplementen ook te gaan bestellen voor hunzelf!

  Hoe zijn de ervaringen van klanten met het product Detox Pure? Voelen zij zich fitter als zij dit supplement gebruiken en vallen ze gemakkelijker af?

  Detox Pure
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Detox Pure

  Uw beoordeling