Wijngeheimen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wijngeheimen.nl

Ben je op zoek naar een online webshop om wijnen te bestellen? Dan is Wijngeheimen.nl misschien wel iets voor jou. Bekijk eerst welke ervaringen er over deze website bekend zijn.  


Wat is Wijngeheimen.nl?


Via Wijngeheimen.nl kunnen wijnen uit Italië besteld worden. De medewerkers van dit platform zijn al jaren gek op het Italiaanse land, de keuken, wijnen en de mensen die er wonen. Ze brengen de liefde en kennis die ze opdoen graag over op jou. Deze wijnspecialist wil wijngeheimen graag met andere mensen delen. Volgens de bedenkers van dit bedrijf staat Italië jarenlang bovenaan als meest aantrekkelijke wijnland. Er wordt aangegeven dat er veel onontdekte pareltjes van wijnproducten zijn. Er kunnen flessen gekocht worden, maar ook pakketten en boxen. Naast wijn wordt er ook chocolade verkocht.


Kwaliteitswijnen  


Bij deze onderneming staan kwaliteitswijnen hoog in het vaandel. Ze hebben zich in wijn gespecialiseerd door het volgen van opleidingen, cursussen en workshops. Inmiddels hebben ze specialisme over wijn uit verschillende landen. De mensen van Wijngeheimen.nl stellen bijna alles te weten over de wijnwereld. Vanwege deze kennis kunnen klanten altijd op eerlijk en kundig advies rekenen. Als je ondersteuning nodig hebt bij het kiezen van een kwaliteitswijn kun je contact met de medewerkers opnemen. Deze personen stellen graag advies en tips te geven.


Familiewijnen


Wijngeheimen koopt haar producten in bij families die in het bezit zijn van onafhankelijke wijngaarden. Deze wijnproducten worden omschreven als mensen met passie voor hun vak. Ze zijn trots op hetgeen ze produceren. Er wordt gewerkt via speciale wijnbereidingstechnieken. Het Nederlandse bedrijf geeft aan betrokken te zijn en wil de wijnboeren maar al te graag ondersteunen. Doel daarvan is mede dat het voortbestaan verzekerd kan worden. Ze doen dit in de huidige tijd waarin massaproducten steeds meer voet aan de grond krijgen in de wijnindustrie. Er wordt aangegeven dat ze de ware stijl en het karakter van Italië graag aan hun klanten willen overbrengen.  


Handige tool


Ga je liever zelf aan de slag met het zoeken naar een passende wijn. Dan heb je de optie gebruik te maken van een handige online tool. Deze is benaderbaar op de homepage van Wijngeheimen.nl. Je dient allereerst een keuze te maken uit een soort wijn of ander product. Daarna kun je aangegeven waarbij je de wijn wilt drinken. Bijvoorbeeld bij een BBQ, kaasplankje of dessert. Als derde hebt je de optie om een smaakprofiel te kiezen. Er kan onder andere gekozen worden uit intens & fruitig, droog & fris. Klik vervolgens op de ‘zoek mijn wijn’ button. Vervolgens krijg je een selectie van bijpassende wijnen te zien.


Assortiment


Je kunt ook via het online assortiment op zoek gaan naar je favoriete wijn. Wil je meer informatie over het product lezen? Klik dan op de betreffende afbeelding. Je ziet dan bijvoorbeeld welke prijs er betaald moet worden. Er wordt ook vermeld wat de naam is en in welk jaartal de oogst heeft plaatsgevonden. Je ziet ook uit welk land en regio de drank afkomstig is. Daarnaast wordt er een serveertemperatuur en sub regio doorgegeven. Als je een aankoop wil doen klik je het product in de online winkelmand. Vervolgens dien je het gehele bestelproces te doorlopen.


Klantervaringen


Heb jij al ervaringen bij Wijngeheimen.nl? Dan horen we graag wat jouw visie is over deze organisatie. Koop je hier kwaliteitswijnen? Hoe heb je het bestel- en afleverproces ervaren? We stellen het zeer op prijs als jij je ervaring deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)