Sweetvibes-bakery.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sweetvibes-bakery.nl

Ben je op zoek naar een banketbakkerij waar je online kunt bestellen? Dan is Sweetvibes-bakery.nl wellicht een interessante webshop voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf en bijhorende webwinkel. Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven.


Wat is Sweetvibes-bakery.nl?


Sweetvibes-bakery.nl is de webshop van Sweet Vibes, een banketbakkerij in Vianen. Je kan hier vers gemaakte taarten, cupcakes en andere lekkernijen bestellen. Volgens dit bedrijf mogen de producten van Sweet Vibes Bakery op geen enkel feestje ontbreken. De taarten zijn al te bestellen vanaf € 24,95. Bezorgingen vinden plaats door heel Nederland. Het betreft hier producten die handgemaakt zijn. Er moet minstens 48 uur van tevoren besteld worden. Op de site wordt bewaaradvies gegeven. De producten blijven 3 tot 4 dagen goed. Bewaren kan in de koelkast. Het lekkerste is om de producten bij kamertemperatuur te eten.


Bestellen


Bestellen is te realiseren binnen een aantal stappen. Bestellingen kunnen gedaan worden als gast of met een klantaccount. Voor een account moet je je vooraf registreren. De te volgen stappen spreken voor zich tijdens het bestelproces. Er kan particulier of zakelijk besteld worden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalopties zijn iDEAL, Visa en Mastercard. Het is niet toegestaan om contant te betalen. Er kan alleen online afgerekend worden. Geplaatste orders kunnen geleverd worden. Een andere optie is om jouw order af te halen in de bakkerij. Dit kan tussen 10:00 en 15:00 uur op de afgesproken afhaaldatum.


Bezorginformatie


Je kunt alles wat besteld wordt laten bezorgen. Tijdens het afrekenproces wordt de bezorgoptie getoond zodat je weet waar je aan toe bent. Het is belangrijk dat jij het goede afleveradres invoert. De producten worden geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Er wordt geleverd van 08:00 uur in de ochtend tot 18:00 uur ’s avonds. Na een bestelling hebben ze ten minste twee dagen de tijd nodig om iets klaar te maken. De verzendkosten bedragen per bestelling € 9,95. Als jouw lekkernij de deur uit is ontvang je een track & trace code. Hiermee kun je online volgen waar jouw doos zich op welk moment bevindt. Als je niet thuis bent wordt de levering bij de buren afgegeven. Als zij er niet zijn wordt een briefje achtergelaten waarop staat dat het niet gelukt is om te leveren. De volgende dag wordt opnieuw een bezorgpoging gedaan. Als je dan weer niet thuis bent zal er opnieuw besteld moeten worden. Dit is zo omdat het gaat om verse producten.


Herroepingsrecht


Net als bij andere online shops kan er gebruik gemaakt worden van het herroepingsrecht. Je kunt een overeenkomst binnen 7 werkdagen laten ontbinden. Je hoeft dan geen opgave van reden voor de ontbinding door te geven. Het product moet dan ongebruikt, niet veranderd en voorzien van labels teruggestuurd worden. De verpakking, documentatie en verzegeling moeten zich in originele staat bevinden. Klanten worden per mail en tijdens het aflevermoment gewezen op het herroepingsrecht. Het retouradres staat vermeld op de website van Sweet Vibes.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Sweetvibes-bakery.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb jij hier besteld? Wat vind je van hetgeen je besteld hebt? Heb je lekker lopen smikkelen? Zijn de aankopen op tijd bij je afgeleverd? Wat vind je van de service? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)