Rottlucht

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Rottlucht

Ben je een man en op zoek naar onderhoudsproducten? Wil je goed voor de dag komen zonder dat er overdreven hoeft te worden? Dan zijn de producten van Rottlucht wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is Rottlucht?


Rottlucht verkoopt onderhoudsproducten voor mannen! Ze stellen dit zonder poespas te doen. Het bedrijf geeft specifiek aan geen verzorgingslijn te zijn. Volgens Rottlucht verzorgen echte mannen zich niet. Wel hechten zij waarde aan het onderhouden van hun eigen lichaam. Er worden zeep en luchtjes verkocht om een beetje goed voor de dag te komen. Je kunt iets voor jezelf kopen maar ook om cadeau te doen. Er wordt gesproken over frisse mannenlucht dat valt onder ‘aquatische geuren’. Check voor het gehele assortiment de website van Rottlucht.


De oprichters


Roon en Steef zijn de oprichters en drijvende krachten van Rottlucht. Roon is de man die als het creatieve brein wordt omschreven. Hij heeft bijvoorbeeld het logo bedacht en is verantwoordelijk voor andere uitingen. Ook richt hij zich op het ontwikkelen van nieuwe producten. Er wordt veel door hem bedacht waaronder een hoop nieuwe ideeën. Steef is de technische man van deze onderneming. Hij houdt zich onder andere bezig met de website en marketing. Ook is hij bezig met automatische snufjes.


Bestellen en verzenden


Bestellingen kunnen binnen een aantal stappen gerealiseerd worden. Het bestelproces spreekt voor zich. Betalingen kunnen verricht worden via PayPal, iDEAL of achteraf via Billink. Bij een minimale bestelwaarde van € 20,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,-. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 2 en 3 werkdagen. Je order wordt maximaal een dag na de aankoop verwerkt. Als je een account hebt kun je online de status van je bestelling zien. Staat deze op afgerond? Dan weet je dat jouw pakket is overgedragen aan het koeriersbedrijf.


Retourinformatie


Vanaf het moment van ontvangst heb je twee weken bedenktijd. Binnen deze fase kun je een retour in gang zetten. Je moet dan een e-mail sturen naar info@rottlucht.nl. Je krijgt dan een retourformulier toegestuurd. Vervolgens heb je nog 14 dagen om je bestelling terug te sturen. Na het ontvangen van jouw pakket wordt direct het aankoopbedrag teruggestort. Als de betaling gedaan is zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. Het hangt meestal van jouw bank af wanneer je het bedrag zal binnenkrijgen. Het duurt vaak een aantal werkdagen.


Klachtenregeling


Ben je ergens ontevreden over? Wil je zelfs een klacht indienen? Dat is mogelijk. Je moet dit wel binnen een bekwame tijd doen. Je ongenoegen zal volledig en duidelijk omschreven moeten worden. Je kunt een klacht online of telefonisch doorgeven. Er wordt binnen twee weken een oplossing voorgedragen. Soms is er voor klachten een langere verwerkingstijd nodig. De klant zal hier dan van op de hoogte worden gebracht. Je krijgt dan een indicatie door van wanneer je ongeveer een reactie kunt verwachten. Het e-mailadres voor klachten is info@rottlucht.nl. Sinds een aantal jaar kan een klacht ook aangemeld worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Rottlucht? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb jij hier besteld? Ben je content met de aankopen die jij gedaan hebt? Zou je andere mensen aanbevelen hier een bestelling te doen? We stellen het op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)