NederlandReview

    Ervaringen Cadeautjes.nl

    Een cadeautje geven is leuk, net als cadeautjes krijgen. Maar een passend cadeau vinden kan nog wel eens een uitdaging zijn. Voor al je cadeautjes kun je tegenwoordig terecht op Cadeautjes.nl. Hier vind je allemaal leuke, grappige, mooie en passende cadeautjes onder een digitaal dak. Ben je nieuwsgierig naar de mening van anderen over deze webshop? Lees dan verder.

    Wat is Cadeautjes.nl?

    Cadeautjes.nl is eigenlijk precies wat de naam zegt: een online winkel voor al jouw cadeautjes. Zij zijn van mening dat een (klein) cadeautje een mooie manier is om mensen extra te verrassen wanneer er iets te vieren is en kunnen zorgen voor een extra steuntje in de rug wanneer dat nodig is. Alleen het juiste cadeau vinden is niet altijd even makkelijk. Om die reden is deze webshop opgericht. Hier vind je cadeaus in heel veel categorieën, waardoor er altijd iets bijzit wat bij de ontvanger van het cadeautje past.

    Voor wie Cadeautjes.nl?

    Cadeautjes.nl is er voor iedereen die graag een cadeautje geeft om zijn of haar emoties kracht bij te zetten. Of dat nou is tijdens een verjaardag of als iemand het even moeilijk heeft. Hier kun je altijd een geschikt cadeautje vinden. Deze webshop is geschikt voor mensen die nog geen idee hebben wat ze willen geven, voor mensen die precies weten wat ze willen geven en voor mensen die gewoon lekker willen rondkijken tot ze het juiste presentje gevonden hebben.

    Waarom kies je voor Cadeautjes.nl?

    Je kiest voor deze webshop, omdat je op zoek bent naar een origineel en passend cadeau. Niet alleen kun je die hier vinden, Cadeautjes.nl helpt jou ook met het uitzoeken ervan. Dat kun je, zoals je hierboven las, op verschillende manieren doen. je kunt gebruiken van de Gift Finder. Hier kun je precies invullen voor wie het cadeau is, voor welke gelegenheid, etc. Je krijgt dan een selectie te zien die bij het doel van jouw gift past. Dus geen ‘Abraham’ cadeaus bij de verjaardag van je nichtje en geen gefeliciteerd-artikelen als iemand aan het herstellen is van een zware operatie. Je kunt ook zelf aan de slag. Door middel van de verschillende filters kun je zelf ook een selectie maken van artikelen die wellicht passen bij het idee wat jij in je hoofd hebt voor de ontvanger. Zo wordt een leuk en passend cadeau kopen wel heel makkelijk.

    Voordelen van Cadeautjes.nl

    Hoewel je natuurlijk ook naar een fysieke winkel kunt gaan, is het shoppen bij Cadeautjes.nl wel heel makkelijk. Ze hebben duizenden verschillende presentjes op voorraad en jij kunt dit heel makkelijk vanaf de bank, je werk of de sportschool bestellen. Een online winkel is immers altijd bereikbaar. En niet geheel onbelangrijk: de cadeautjes worden snel en makkelijk thuisbezorgd.

    Contact opnemen met Cadeautjes.nl

    Op Cadeautjes.nl kun je heel veel leuke cadeaus vinden, maar wellicht niet het antwoord op vragen die jij nog hebt. Zit je ergens mee, kom je er niet uit, heb je een vraag, wil je iets opmerken, heb je een suggestie of wil je een klacht indienen? Dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt deze webshop bereiken per (digitale) post. Stuur jouw bericht naar het postadres of verstuur een mail naar het mailadres van Cadeautjes.nl. Je kunt er ook voor kiezen om hen telefonisch te benaderen. Een andere mogelijkheid is het invullen van het contactormulier wat je kunt vinden op de website. Let op: de contactgegevens vind je onder de kop Colofon.

    Ervaringen van anderen met Cadeautjes.nl

    Heb jij laatst een cadeautje voor je Oma gevonden op deze website? Of heeft iemand anders jouw verrast met een kleinigheidje van Cadeautjes.nl? Dan heb jij dus al ervaring met deze webshop. En naar die ervaringen zijn anderen nog op zoek. Ze zijn nieuwsgierig naar wat jij vond van deze website. Kon je makkelijk vinden wat je zocht, hoe verliep het betalingsproces en hoe was het cadeautje? Zomaar wat dingen die mensen graag willen teruglezen in jouw review over Cadeautjes.nl. Heb je misschien heel even de tijd om hen te helpen? Wil je jouw ervaringen met Cadeautjes.nl delen met andere cadeautjeszoekers?

    Lees hier de echte ervaringen van klanten van Cadeautjes.nl. Is deze webshop voor cadeaus betrouwbaar? Leveren ze op tijd, is het assortiment groot?

    Wil je een grappig cadeau vinden voor je vrienden? Of eerder iets gepersonaliseerd voor je vriend of vrienden? Kijk eens bij Cadeautjes.nl! Wat vinden klanten van de service en producten? Lees het in de reviews hier! Hier vind je honderden reviews van echte klanten.

    Over Cadeautjes.nl

    Op Cadeautjes.nl vind je heel wat grappige en leuke geschenken voor iedereen! Wil je een grappige truc uithalen met een collega of je vriend of vriendin charmeren met een gepersonaliseerd cadeau? Breng dan eens een bezoekje aan Cadeautjes.nl. Op de site kan je gemakkelijk aangeven voor wie je een geschenk zoekt: vriend, vriendin, broer, zus, juf, ... Je kan ook zoeken op gelegenheden. Zo vind je snel het gepaste cadeau voor iedere gelegenheid. Cadeautjes.nl heeft ook een onderdeel met cadeautips. Daar vind je verschillende producten die aan je criteria voldoen. Of wat dacht je van het geven van een belevenis? Ken je iemand die graag met zijn droomauto zou willen rijden of een helikoptervlucht wil maken over een bepaalde stad? Of wat dacht je van het benoemen van een ster naar je partner of beste vriend of vriendin? Bij Cadeautjes.nl kan het allemaal!

    Cadeautjes.nl maakt onderdeel uit van Geschenkidee D&A GmbH. Dit bedrijf bevindt zich in Berlijn en aan het hoofd staat CEO Leandro Sanchez. Ook het magazijn van Cadeautjes.nl bevindt zich in Duitsland.


    Vermijd gevallen als deze en koop een goed geschenk!

    Diensten van Cadeautjes.nl

    Bij Cadeautjes.nl kan je dus terecht voor leuke cadeaus, gadgets en verassingen. Op de online webwinkel vind je al hun producten en soms reviews van klanten over die producten. Bij een bestelling vanaf 60 euro betaal je geen verzendingskosten. Als je voor 14u bestelt en betaalt komt je bestelling normaal binnen twee of drie werkdagen aan, dit iets langer dan bij andere webshops doordat de bestellingen komen van hun magazijn in Duitsland. Op de website kan je bij "Mijn Bestelling" de verzendstatus van je bestelling volgen.

    Klachten of vragen over Cadeautjes.nl

    Heb je een klacht of vraag voor Cadeautjes.nl? Neem dan contact op met hun klantendienst! Dit kan je doen via e-mail of door een formulier in te vullen op de website. Cadeau.nl zal blij zijn om je te helpen met je bestelling of het beantwoorden van je vraag.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Cadeautjes.nl? Schrijf dan zeker een review hier! Hierdoor geef je mogelijke klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten bij Cadeautjes.nl. Wil je van de daken schreeuwen hoe leuk je een product vindt? Laat het weten!

    Ben je een potentiële klant van Cadeautjes.nl? Lees dan zeker enkele reviews! Op NederlandReview vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview!

    Cadeautjes.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    2.6
    14% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.2
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    2.6
    Leveren
    rating
    2.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Online aankoop

    Koop niks bij dit bedrijf, ik ben mijn 100€ kwijt denk ik.
    Want ik kan dit bedrijf niet bereiken, dit klinkt niet goed.
    Ik ben nu gestart met hele situatie overal aan te geven.
    Ik denk niet dat mijn bestelling zal aankomen.
    Het is heel erg.

    Door: ST18-02-2020
    St18-02-2020

    Mijn 106€ komt zeker terug, al kost het mij nog meer geld!!! Ik ben boos als het om oplochterih gaat!!

    St18-02-2020

    Als ze mijn geld niet storten, komen ze op bnnvara kassa!!! En sowieso vandaag naar politiekantoor!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    fotolijstje my first year

    Op de site stond bezorgtijd binnen 3-5 werkdagen, bij bestelling geen bevestigings email gekregen, na 2 weken nog niks ontvangen en toen maar zelf in de winkel een kraamcadeau gekocht. Na 3 weken kreeg ik een mail dat het verstuurd zou worden (ik zou achteraf betalen). Hun op allerlei manieren geprobeerd te bellen, replymail (kreeg ik terug) en alle andere mail kreeg ik terug niet te bereiken. Dit is dus grote oplichterij!

    Door: Francien Selder14-02-2020
    St18-02-2020

    Hebt u juridisch iets ondernomen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    PAS OP!!

    Let op allemaal: Tegenwoordig heeft de shop van Cadeautjes.nl een naamswijziging doorgevoerd. Ze heten nu SMYLA.nl.

    Smyla.nl
    SMYLA.nl
    Smyla.nl
    SMYLA.n l

    Door: Niels27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    auto arrangement

    Cadeaubon van 160 euro gehad
    Er is geen mogelijkheid in te wisselen
    Grote oplichterij!!!

    Door: Robert25-11-2019
    St18-02-2020

    Heel erg!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Belevenisbon

    Van mijn dochter een belevenisbon gekregen voor mijn verjaardag t.w.v. 120 euro om 40 min. in een Ferrari te mogen rijden, maar de code is niet te verzilveren aangezien ze failliet zijn en niemand is bereikbaar via mail of telefoon.
    120 euro in het putje gegooid, stelletje oplichters!!
    Schaam je kapot!

    Door: Hans20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    cadeaubon belevenis

    Vreselijk fout dit bedrijf. bonnen zijn niet inwisselbaar wegens faillissement, vervolgens is de site doorgelinkt naar een nieuwe organisatie met exact dezelfde gegevens. Mail wordt niet beantwoord en de telefoon is afgesloten.

    Door: Ed Jansen04-11-2019
    St18-02-2020

    Ik ga melding doen bij kassa bnnvara

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vintage vespa huren

    Een bon gekregen voor het huren van de vintage vespa voor aanstaande 7 november. Op de website zeggen ze dat de waardeboncode niet correct is. Meerdere keren gebeld, maar de telefoon springt meteen op een bandje. Daarnaast tweemaal een mail gestuurd, maar geen reactie . Erg slecht dit en ik ben zwaar teleurgesteld dat ik mijn bon niet kan inleveren.

    Door: Janine 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gepersonaliseerd deken

    Totaal iets anders geleverd gekregen voor veel geld, en nu al weken geen gehoor en telefoonnummers zijn niet in gebruik. Oplichters!

    Door: Jeffrey teeven15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Helicoptervlucht

    Bon besteld voor een helicoptervlucht maar bij inwisselen bleek dit bedrijf failliet te zijn! Pure oplichterij!!!

    Door: Marty Smetsers08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    4x4 rijden gouda

    Bon als cadeau gekocht voor rijden in een 4x4. Er komt vervolgens gewoon een bon in een Franse en Deense taal binnen. Link naar website en code voor inwisselen werkt niet. Het duurde even voor ik het door had maar het is dus gewoon een dikke oplichting wat hier gebeurd.

    Door: Tom21-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    2 cadeaubonnen voor activiteit

    IS FAILLIET. NIETS BESTELLEN HIER

    Door: Mark15-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    15 minuten rijden in een r8

    Bon kan niet ingewisseld worden en ook geen kans op terug betaling.
    oplichters.

    Door: Kees04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Jetpack

    Waardebon inwisselen lukt niet bij dat bedrijf .
    Ben dus opgelicht
    Ga het juridisch uitzoeken en opsporen

    Door: Wanders07-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    S. Verrassing voor mannen

    Dit is een pakket met verschillende producten die maar 1 keer te gebruiken zijn, of kapot zijn geleverd. Hiervoor heb ik ongeveer 25 euro betaald en dat vind ik erg jammer!!

    Door: J. Kinkel11-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    indoor skydiven Luik

    OPLICHTERS
    Bon bestelt, als we willen reserveren zeggen ze dat ze niet meer samenwerken met cadeautjes.nl.
    Cadeautjes.nl kan je niet bereiken, alle nummers zijn fake.

    Door: Pol09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verschrikkelijk

    Iets gekocht voor een bruiloft. Vervolgens maar 1 waardebon ontvangen. Bellen lukt niet, en inwisselen al helemaal niet. Oplichters!!

    Door: Jessie22-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichters

    Krijg een foutmelding bij inleveren van waardebon. Geen contact mogelijk. Mail geeft een geautomatiseerd bericht en telefoon geen verbinding. Op de website staat nu een link naar yoursurprise.nl. deze heeft klantenservice. Gebeld en ontwijkende antwoorden gekregen. Je wordt belazerd waar je bij staat.

    Door: Guido ter Horst10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Onbetrouwbaar

    Vijf dagen voor Valentijsdag iets besteld en betaald. Het zou na 2 a 3 dagen geleverd worden, dus niet. Als ik bel wordt meteen de verbinding verbroken, als ik mail krijg ik een mail terug dat ze deze maand niet te bereiken zijn, oplichters dus!

    Door: Betsy15-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Oplichters

    Iets besteld en betaald. Contact gehad omdat ik geen bevestigingsmail had gekregen.. Zou vertraging opzitten. 3 dagen later nog steeds geen mail en ook geen product.. En ze nemen ook de telefoon niet op en beantwoorden geen mail..

    Door: Yvonne van Haaren30-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vreselijke service; MIJDEN !!

    2 mokken gekocht die gebroken bezorgd werden.
    Van alle geprobeerd om in contact te komen met deze winkel.
    4 mails blijven onbeantwoord!
    Meer dan 10 gebeld op meerdere dagen; wordt NIET opgenomen, zelfs weggedrukt!

    jammer € 27 naar de knoppen!

    Door: Jan v Zweden28-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Cadeautjes.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Cadeautjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 21 ervaringen geplaatst over Cadeautjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 14% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Cadeautjes.nl actief?

    Cadeautjes.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cadeautjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.