NederlandReview

  Ervaringen Cadeautjes.nl

  Een cadeautje geven is leuk, net als cadeautjes krijgen. Maar een passend cadeau vinden kan nog wel eens een uitdaging zijn. Voor al je cadeautjes kun je tegenwoordig terecht op Cadeautjes.nl. Hier vind je allemaal leuke, grappige, mooie en passende cadeautjes onder een digitaal dak. Ben je nieuwsgierig naar de mening van anderen over deze webshop? Lees dan verder.

  Wat is Cadeautjes.nl?

  Cadeautjes.nl is eigenlijk precies wat de naam zegt: een online winkel voor al jouw cadeautjes. Zij zijn van mening dat een (klein) cadeautje een mooie manier is om mensen extra te verrassen wanneer er iets te vieren is en kunnen zorgen voor een extra steuntje in de rug wanneer dat nodig is. Alleen het juiste cadeau vinden is niet altijd even makkelijk. Om die reden is deze webshop opgericht. Hier vind je cadeaus in heel veel categorieën, waardoor er altijd iets bijzit wat bij de ontvanger van het cadeautje past.

  Voor wie Cadeautjes.nl?

  Cadeautjes.nl is er voor iedereen die graag een cadeautje geeft om zijn of haar emoties kracht bij te zetten. Of dat nou is tijdens een verjaardag of als iemand het even moeilijk heeft. Hier kun je altijd een geschikt cadeautje vinden. Deze webshop is geschikt voor mensen die nog geen idee hebben wat ze willen geven, voor mensen die precies weten wat ze willen geven en voor mensen die gewoon lekker willen rondkijken tot ze het juiste presentje gevonden hebben.

  Waarom kies je voor Cadeautjes.nl?

  Je kiest voor deze webshop, omdat je op zoek bent naar een origineel en passend cadeau. Niet alleen kun je die hier vinden, Cadeautjes.nl helpt jou ook met het uitzoeken ervan. Dat kun je, zoals je hierboven las, op verschillende manieren doen. je kunt gebruiken van de Gift Finder. Hier kun je precies invullen voor wie het cadeau is, voor welke gelegenheid, etc. Je krijgt dan een selectie te zien die bij het doel van jouw gift past. Dus geen ‘Abraham’ cadeaus bij de verjaardag van je nichtje en geen gefeliciteerd-artikelen als iemand aan het herstellen is van een zware operatie. Je kunt ook zelf aan de slag. Door middel van de verschillende filters kun je zelf ook een selectie maken van artikelen die wellicht passen bij het idee wat jij in je hoofd hebt voor de ontvanger. Zo wordt een leuk en passend cadeau kopen wel heel makkelijk.

  Voordelen van Cadeautjes.nl

  Hoewel je natuurlijk ook naar een fysieke winkel kunt gaan, is het shoppen bij Cadeautjes.nl wel heel makkelijk. Ze hebben duizenden verschillende presentjes op voorraad en jij kunt dit heel makkelijk vanaf de bank, je werk of de sportschool bestellen. Een online winkel is immers altijd bereikbaar. En niet geheel onbelangrijk: de cadeautjes worden snel en makkelijk thuisbezorgd.

  Contact opnemen met Cadeautjes.nl

  Op Cadeautjes.nl kun je heel veel leuke cadeaus vinden, maar wellicht niet het antwoord op vragen die jij nog hebt. Zit je ergens mee, kom je er niet uit, heb je een vraag, wil je iets opmerken, heb je een suggestie of wil je een klacht indienen? Dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt deze webshop bereiken per (digitale) post. Stuur jouw bericht naar het postadres of verstuur een mail naar het mailadres van Cadeautjes.nl. Je kunt er ook voor kiezen om hen telefonisch te benaderen. Een andere mogelijkheid is het invullen van het contactormulier wat je kunt vinden op de website. Let op: de contactgegevens vind je onder de kop Colofon.

  Ervaringen van anderen met Cadeautjes.nl

  Heb jij laatst een cadeautje voor je Oma gevonden op deze website? Of heeft iemand anders jouw verrast met een kleinigheidje van Cadeautjes.nl? Dan heb jij dus al ervaring met deze webshop. En naar die ervaringen zijn anderen nog op zoek. Ze zijn nieuwsgierig naar wat jij vond van deze website. Kon je makkelijk vinden wat je zocht, hoe verliep het betalingsproces en hoe was het cadeautje? Zomaar wat dingen die mensen graag willen teruglezen in jouw review over Cadeautjes.nl. Heb je misschien heel even de tijd om hen te helpen? Wil je jouw ervaringen met Cadeautjes.nl delen met andere cadeautjeszoekers?

  Lees hier de echte ervaringen van klanten van Cadeautjes.nl. Is deze webshop voor cadeaus betrouwbaar? Leveren ze op tijd, is het assortiment groot?

  Wil je een grappig cadeau vinden voor je vrienden? Of eerder iets gepersonaliseerd voor je vriend of vrienden? Kijk eens bij Cadeautjes.nl! Wat vinden klanten van de service en producten? Lees het in de reviews hier! Hier vind je honderden reviews van echte klanten.

  Over Cadeautjes.nl

  Op Cadeautjes.nl vind je heel wat grappige en leuke geschenken voor iedereen! Wil je een grappige truc uithalen met een collega of je vriend of vriendin charmeren met een gepersonaliseerd cadeau? Breng dan eens een bezoekje aan Cadeautjes.nl. Op de site kan je gemakkelijk aangeven voor wie je een geschenk zoekt: vriend, vriendin, broer, zus, juf, ... Je kan ook zoeken op gelegenheden. Zo vind je snel het gepaste cadeau voor iedere gelegenheid. Cadeautjes.nl heeft ook een onderdeel met cadeautips. Daar vind je verschillende producten die aan je criteria voldoen. Of wat dacht je van het geven van een belevenis? Ken je iemand die graag met zijn droomauto zou willen rijden of een helikoptervlucht wil maken over een bepaalde stad? Of wat dacht je van het benoemen van een ster naar je partner of beste vriend of vriendin? Bij Cadeautjes.nl kan het allemaal!

  Cadeautjes.nl maakt onderdeel uit van Geschenkidee D&A GmbH. Dit bedrijf bevindt zich in Berlijn en aan het hoofd staat CEO Leandro Sanchez. Ook het magazijn van Cadeautjes.nl bevindt zich in Duitsland.


  Vermijd gevallen als deze en koop een goed geschenk!

  Diensten van Cadeautjes.nl

  Bij Cadeautjes.nl kan je dus terecht voor leuke cadeaus, gadgets en verassingen. Op de online webwinkel vind je al hun producten en soms reviews van klanten over die producten. Bij een bestelling vanaf 60 euro betaal je geen verzendingskosten. Als je voor 14u bestelt en betaalt komt je bestelling normaal binnen twee of drie werkdagen aan, dit iets langer dan bij andere webshops doordat de bestellingen komen van hun magazijn in Duitsland. Op de website kan je bij "Mijn Bestelling" de verzendstatus van je bestelling volgen.

  Klachten of vragen over Cadeautjes.nl

  Heb je een klacht of vraag voor Cadeautjes.nl? Neem dan contact op met hun klantendienst! Dit kan je doen via e-mail of door een formulier in te vullen op de website. Cadeau.nl zal blij zijn om je te helpen met je bestelling of het beantwoorden van je vraag.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Cadeautjes.nl? Schrijf dan zeker een review hier! Hierdoor geef je mogelijke klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten bij Cadeautjes.nl. Wil je van de daken schreeuwen hoe leuk je een product vindt? Laat het weten!

  Ben je een potentiële klant van Cadeautjes.nl? Lees dan zeker enkele reviews! Op NederlandReview vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview!

  Cadeautjes.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3,8
  Service
  rating
  2,8
  Prijs
  rating
  2,8
  Leveren
  rating
  2,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Gepersonaliseerd deken

  Totaal iets anders geleverd gekregen voor veel geld, en nu al weken geen gehoor en telefoonnummers zijn niet in gebruik. Oplichters!

  Door: Jeffrey teeven15-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Helicoptervlucht

  Bon besteld voor een helicoptervlucht maar bij inwisselen bleek dit bedrijf failliet te zijn! Pure oplichterij!!!

  Door: Marty Smetsers08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  4x4 rijden gouda

  Bon als cadeau gekocht voor rijden in een 4x4. Er komt vervolgens gewoon een bon in een Franse en Deense taal binnen. Link naar website en code voor inwisselen werkt niet. Het duurde even voor ik het door had maar het is dus gewoon een dikke oplichting wat hier gebeurd.

  Door: Tom21-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  2 cadeaubonnen voor activiteit

  IS FAILLIET. NIETS BESTELLEN HIER

  Door: Mark15-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  15 minuten rijden in een r8

  Bon kan niet ingewisseld worden en ook geen kans op terug betaling.
  oplichters.

  Door: Kees04-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Jetpack

  Waardebon inwisselen lukt niet bij dat bedrijf .
  Ben dus opgelicht
  Ga het juridisch uitzoeken en opsporen

  Door: Wanders07-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  S. Verrassing voor mannen

  Dit is een pakket met verschillende producten die maar 1 keer te gebruiken zijn, of kapot zijn geleverd. Hiervoor heb ik ongeveer 25 euro betaald en dat vind ik erg jammer!!

  Door: J. Kinkel11-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5
  rating

  indoor skydiven Luik

  OPLICHTERS
  Bon bestelt, als we willen reserveren zeggen ze dat ze niet meer samenwerken met cadeautjes.nl.
  Cadeautjes.nl kan je niet bereiken, alle nummers zijn fake.

  Door: Pol09-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Verschrikkelijk

  Iets gekocht voor een bruiloft. Vervolgens maar 1 waardebon ontvangen. Bellen lukt niet, en inwisselen al helemaal niet. Oplichters!!

  Door: Jessie22-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Oplichters

  Krijg een foutmelding bij inleveren van waardebon. Geen contact mogelijk. Mail geeft een geautomatiseerd bericht en telefoon geen verbinding. Op de website staat nu een link naar yoursurprise.nl. deze heeft klantenservice. Gebeld en ontwijkende antwoorden gekregen. Je wordt belazerd waar je bij staat.

  Door: Guido ter Horst10-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Onbetrouwbaar

  Vijf dagen voor Valentijsdag iets besteld en betaald. Het zou na 2 a 3 dagen geleverd worden, dus niet. Als ik bel wordt meteen de verbinding verbroken, als ik mail krijg ik een mail terug dat ze deze maand niet te bereiken zijn, oplichters dus!

  Door: Betsy15-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Oplichters

  Iets besteld en betaald. Contact gehad omdat ik geen bevestigingsmail had gekregen.. Zou vertraging opzitten. 3 dagen later nog steeds geen mail en ook geen product.. En ze nemen ook de telefoon niet op en beantwoorden geen mail..

  Door: Yvonne van Haaren30-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Vreselijke service; MIJDEN !!

  2 mokken gekocht die gebroken bezorgd werden.
  Van alle geprobeerd om in contact te komen met deze winkel.
  4 mails blijven onbeantwoord!
  Meer dan 10 gebeld op meerdere dagen; wordt NIET opgenomen, zelfs weggedrukt!

  jammer € 27 naar de knoppen!

  Door: Jan v Zweden28-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Misleiding

  Jullie bieden een helicopter rondvlucht van 30 minuten aan. Eenmaal besteld word je doorverwezen naar een partner die deze rondvlucht van 30 min niet kan leveren. Nee, 6 min vliegen, en daarna op een segway rondrijden. Per saldo 30 min. Ja zo kan ik het ook. Vervolgens vragen om een ' ontbinding' van de overeenkomst, maar dan geven jullie niet thuis. Knap waardeloos. Weg verjaardagscadeau.Weg wens van iemand die hier erg naar uit heeft gekeken. Weg vertrouwen.

  Door: EvO04-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Cadeautjes.nl

  Uw beoordeling