Rajapack

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Rajapack

Zoek je een manier om goed te verpakken en goederen mee te vervoeren? Wellicht is Rajapack dan een interessant bedrijf om mee samen te werken. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Op dit platform lees je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Rajapack?


Bij Rajapack (RAJA) kun je terecht voor de inkoop en distributie van verpakkingen, kantoorartikelen, magazijnbenodigdheden en meer. Ze stellen voor iedere organisatie een ruim en gespecialiseerd aanbod te hebben. In alle landen zijn ze bereid te luisteren en advies te geven. Bedrijven zijn volgens hun gegarandeerd van de beste oplossingen. Kortom je vindt er alles om jouw producten te verpakken, beschermen, op te slaan, sluiten, beveiligen, palletiseren en te verzenden. Er wordt aangegeven dat er maatwerk wordt geleverd aan internationale bedrijven. Via RAJA worden er geregeld speciale aanbiedingen gedaan. Als je hiervan op de hoogte wilt blijven moet je geregeld een kijkje op de website nemen. Het is eveneens mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.


Milieu


Bij deze onderneming staan verpakkingen en het milieu hoog in het vaandel. Ze doen hard hun best om hun ecologische voetafdruk te verminderen. Op de website is een apart gedeelte waar staat beschreven wat ze aan duurzaamheid doen. Om te verduurzamen wordt onder andere gewerkt met alternatieve verpakkingsoplossingen. Er wordt aangegeven dat ze hun best doen om verantwoord met materiaal om te gaan. Hergebruik staat hierbij centraal.


Leveringsinformatie


Volgens RAJA wordt er snel geleverd. Op werkdagen worden geplaatste orders binnen 24 uur verzonden. De bestelling zal dan wel voor 15:00 uur geplaatst moeten worden. Bij een minimale bestelwaarde van € 200,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen onder dat bedrag bedragen de verzendkosten € 11,90. Er kan gekozen worden uit vier verschillende leveropties. Details hieromtrent staan beschreven op de website.


Advies


Klanten zijn voor advies altijd welkom om contact op te nemen. Dit kunnen zij ook doen voor vragen, opmerkingen en/of feedback. De medewerkers staan klaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur. Ze kunnen alles vertellen over bijvoorbeeld de bestelprocedure. Ook staan ze je graag ter woord voor het bestellen van grote hoeveelheden of verpakkingen op maat. Op de adviespagina staat vermeld welk nummer je voor welk vraagstuk moet bellen. De online productinfo kan gebruikt worden ter inspiratie en begeleiding. Er zijn keuzegidsen, e-books en laatste online nieuws beschikbaar.  


Veilig betalen


Verpakkingen en verpakkingsmateriaal kunnen op een veilige manier betaald worden. De betaalmethodes zijn aangepast aan een ieders betaalbehoeften. Er kan direct online betaald worden met een bankkaart. Dit doe je volgens het bedrijf via een volledig beveiligde website. Er kunnen ook betalingen verricht worden via Ogone, MasterCard, Visa, iDEAL en PayPal. De prijzen op de site staan vermeld in euro. De prijs die je leest is exclusief btw.


Tevredenheidsgarantie


Er wordt aangegeven dat ze kwaliteitsvolle service aanbieden. De after sales dienst staat eveneens voor klanten klaar. Jouw tevredenheid vinden ze het meest belangrijke. Er is sprake van een retourtermijn welke is vastgesteld op 30 dagen. Binnen deze bedenkfase kunnen de goederen teruggestuurd worden. Vervolgens kan je kiezen uit een omruiling, tegoedbon of terugbetaling.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Rajapack? Heb je al met deze organisatie samengewerkt? Dan horen we maar al te graag wat jouw ervaringen zijn. Je kunt deze delen via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)