Halalmeatexpress.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Halalmeatexpress.nl

Zoek jij een ambachtelijke slager waar je online halal vlees kunt bestellen? Dan is Halalmeatexpress.nl wellicht een interessante website voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze organisatie. Alle reviews die je leest zijn onafhankelijk geschreven.  


Wat is Halalmeatexpress.nl?


Halalmeatexpress.nl is een ambachtelijke slager waar je online halal vlees kunt bestellen. Het betreft hier honderd procent natuurlijk vlees zonder e-nummers. De vleesproducten zijn halal en grasgevoerd. Daarnaast wordt aangegeven dat het om Hollands vee gaat en de dieren een goed leven hebben gehad. Je hoeft hiervoor niet de deur uit te gaan. Bij een minimale bestelwaarde van € 75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Alles wat je kunt kopen is dagvers en er wordt niet gewerkt met voorraden.


Vlees bewaren en ontdooien


Er wordt alleen gewerkt met vers vlees en dus niet met diepvriesproducten. Op de verpakkingen kan de houdbaarheidsdatum bekeken worden. Ze adviseren de producten in de vriezer te bewaren als je het niet direct gaat bereiden. De bewaartermijn is maximaal een half jaar. Vlees moet een dag van te voren uit de vriezer worden gehaald, zodat het rustig in de koelkast kan ontdooien. Wil je een product sneller laten ontdooien? Leg het dan in de verpakking in een bak met koud water. Binnen een kwartiertje is het dan ontdooid. Check voor de zekerheid altijd de informatie die op de verpakking staat.


Bestellen en betalen


Volgens Halalmeatexpress.nl is het niet moeilijk om via de site te bestellen. Bestellingen kunnen gedaan worden vanaf een bedrag van € 35,-. Producten kunnen per item toegevoegd worden aan het online winkelmandje. Er wordt niet gewerkt met abonnementen. Orders moeten afgerekend worden via iDEAL. Nadat je een order hebt geplaatst wordt er een orderbevestiging naar je verzonden. Daarin worden alle gegevens vermeld. Vervolgens wordt bij Halalmeatexpress.nl het verwerkingsproces in gang gezet. Heb je een vraag over orders? Dan wordt geadviseerd om contact met het team op te nemen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar klantenservice@halalmeatexpress.nl.


Leveringsinformatie


Leveringen vinden op iedere woensdag en zaterdag plaats. Een dag voor het levermoment zal de koerier een exact tijdstip doorgeven. Er wordt op elke plaats in Nederland bezorgd. Bij een minimale bestelwaarde van € 75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als je niet thuis bent wordt er geprobeerd de bestelling bij de buren af te leveren. Mocht dit ook niet lukken wordt het pakket weer mee teruggenomen. Vleespakketten worden gekoeld bewaard omdat ze dan de volgende dag nog een keer bezorgd kunnen worden.


Klachten


Ben je onverhoopt ergens ontevreden over? Wil je zelfs een klacht indienen? Dat behoort net als bij andere online shops tot de mogelijkheden. Je zal dan contact moeten opnemen met de klantenservice. Geef een duidelijke omschrijving over hetgeen dat niet klopt. Het kan ook helpen om foto’s mee te sturen die als bewijs kunnen dienen. Klachten worden volgens een standaardprocedure afgehandeld. Een klacht wordt onder andere geanalyseerd en besproken. Vervolgens wordt er gezocht naar een oplossing. Het kan voorkomen dat er iets wordt voorgesteld waar jij je niet in kunt vinden. In een dergelijke situatie kan een klacht ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Halalmeatexpress.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van het halal vlees dat je hier hebt besteld? Zou je andere mensen aanbevelen om hier bestellingen te doen? Wat vond je van de service? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)