Cupplement

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Cupplement

Drink je graag lekkere koffie terwijl je ook nog eens je sportprestaties kunt verbeteren? Dan is Cupplement wellicht een ideaal merk voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is Cupplement?


Via Cupplement, opererend via drinkcupplement.com, kun je koffiecups bestellen. Het gaat naar eigen zeggen om functionele koffie, waarmee jij je fysieke en mentale prestaties kunt verbeteren. Het assortiment bestaat niet alleen uit cups. Er kunnen eveneens toebehoren en accessoires besteld worden. Kijk voor details zeker even op de website van Cupplement. Het is mogelijk om losse producten in te kopen. Een andere optie is om een abonnement af te sluiten zodat je geld kunt besparen. Er geldt geen minimale abonnementsduur. Dit zorgt er volgens dit bedrijf voor dat niks je kan tegenhouden een abonnementsperiode uit te proberen.


Bestellen


Als je een bestelling wilt doen moet je op de ‘bestel nu’ button klikken. Vervolgens zie je welke producten en artikelen er worden aangeboden. Ieder item staat afgebeeld met een foto en je ziet welke prijs er betaald moet worden. Er wordt een stukje productinformatie weergegeven. Kies voor ‘nu bestellen’ als je iets wilt kopen. Je kunt vervolgens doorgaan met bestellen of richting het afrekenproces gaan. Orders kunnen als gast of als clubmember geplaatst worden.


Verzenden


Op de website is de shipping policy te lezen. Orders die in Nederland en België afgeleverd moeten worden, zijn ongeveer 2 à 3 werkdagen onderweg. In andere landen kan de levertijd iets langer in beslag nemen. Dit hangt mede af van het land. Ze doen hun best om dit zo duidelijk mogelijk aan te geven. De pakketten worden vervoerd via vervoerder DHL. Op het moment dat jouw doos de deur uit is zal je een track & trace code ontvangen. Hiermee kun je online bekijken waar jouw zending zich op welk moment bevindt. Mocht je leveringsvragen hebben ben je welkom om contact op te nemen met de klantenservice.


Retourneren


Er wordt gewerkt met een honderd procent feel good garantie. Ben je ontevreden met je ontvangen product? Dan kun je het gehele aankoopbedrag teruggestort krijgen. Je moet dan even contact opnemen. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen, een contactformulier in te vullen of te WhatsAppen. De contactdetails staan vermeld op de website van Cupplement. Ze zeggen het hoe dan ook voor je op te lossen.


Klachten


Deze organisatie heeft net als andere online shops een klachtenregeling opgesteld en behandelt klachten volgens deze procedure. Heb je een klacht over de uitvoering van de overeenkomst? Dan zal je dit binnen 7 dagen moeten doorgeven. Dit moet je doen door het gebrek duidelijk en volledig te omschrijven. Bij de organisatie ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord.


Het kan gebeuren dat er een langere verwerkingstijd nodig is. Mocht dit zo zijn word je hier als klant van op de hoogte gebracht. Je krijgt dan een indicatie met wanneer je een reactie kunt verwachten. Het bedrijf doet haar best om klachten op een redelijke wijze op te lossen. Kun jij je niet vinden in de voorgestelde oplossing? Dan ontstaat er een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Sinds een aantal jaar kun je een klacht ook indienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Cupplement? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je hier cups, toebehoren en/of accessoires besteld? Wat vind je van de koffie? Zijn jouw prestaties verbeterd? Heb je nog meer nuttige informatie over dit bedrijf? Laat alles wat je weet weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)