Dinner Train

8

Bestellen

9

Service

7

Prijs

7.7

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Dinner Train

Wil je op een originele manier uit eten gaan? Dan is de Dinner Train misschien wel een leuk idee voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over het restaurant in een rijdende train.


Wat is Dinner Train?


Dinner Train is een origineel uitje in een als restaurant ingerichte trein. Je kan dit beleven in 15 verschillende steden. Eten op een rijdende trein kan omschreven worden als een unieke belevenis. Het concept is bedacht door Tim Beltz. Het concept biedt de meeste mensen iets wat ze nog nooit hebben meegemaakt. Er kan online via de website geboekt worden. Maak allereerst de keuze voor een van de vijftien steden. Vervolgens kun je via 'boek nu online' direct reserveren. Je kunt ook eerst een kijkje nemen bij ‘meer informatie’. Daar wordt uitgelegd hoe alles werkt en wat je kunt verwachten. Mocht je ergens vragen over hebben ben je welkom om contact op te nemen.


De trein


De trein bestaat in totaal uit 4 restauratierijtuigen. Deze rijtuigen werden in het verleden ingezet voor internationale treinreizen. Er wordt gewerkt met echte E-locs die voorheen van de NS waren. Dit zorgt ervoor dat de restauranttrein eenvoudig een draai kan maken op het spoor. De locomotief zal niet naar voor en achter moeten. Het treinstel is goed herkenbaar door een blauwe uitstraling en origineel logo. Een rijtuig van Dinner Train is modern en er zit een bar, toilet en keuken in. Volgens de bedenkers van dit concept is het toestel knus en gezellig ingericht. Er kan aan een 2- of 4-persoonstafel gegeten worden. Iedere tafel staat bij het raam zodat er van de omgeving buiten genoten kan worden.


Onderscheiden


De bedenker van dit concept gaat onderscheidend te werk. Hij stelt dat het gezond is om soms even uit de comfort zone te stappen. Waarom zou je hetzelfde doen als er ook andere opties zijn? Dat is wat Tim dacht toe hij dit idee bedacht. Hij werkte jarenlang in de horeca en heeft daarmee veel ervaring opgedaan. Daarnaast stelt hij te beschikken over een echt ondernemershart. Naar eigen zeggen gaat hij op een creatieve en eigenzinnige manier te werkt. Dit zorgt voor een modern en fris concept in de restaurantbranche. Het team van Diner Train gelooft in onderscheidende concepten. Daarin staat een originele belevenis altijd centraal. Het is meer dan alleen eten. Je zintuigen worden van de eerste tot laatste minuut op positieve wijze geprikkeld.


Instapkaarten en vertrek


Nadat er gereserveerd is wordt er per e-mail een bevestiging gestuurd. In dat schrijven worden instapkaarten meegestuurd die op het station en in de trein gebruikt kunnen worden. Je ontvangt alles binnen 48 uur voordat er vertrokken wordt. Print alles goed leesbaar op A4-papier of download een e-ticket op de mobiele telefoon. Een instapkaart is voorzien van een QR-code. Deze code geeft je toegang tot het treinstation. Instapkaarten zijn voorzien van informatie zoals het vertrekspoor, vertrekstation en de vertrektijd. De tijd van vertrek wijkt soms af van de tijdsloten. Hou altijd goed de borden op het station in de gaten en luister naar de omroepberichten.


Klantervaringen


Heb jij weleens een hapje gegeten in de Dinner Train? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Is dit een leuke plek om uit eten te gaan? Zou je andere mensen aanbevelen een tafeltje te reserveren in deze trein? Leuk als je jouw visie deelt via een review op deze pagina.


 


 


 


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Dinner Train

Voor een prijs van meer dan € 100,00 per persoon, per arrangement mag je wel wat verwachten, toch? Het gebodene is zwaar onder de maat. In de rumoerige trein is conversatie haast onmogelijk. Het dinner... Over smaak kun je twisten, dat snap ik maar: De 1e gang (Linzensoep) De serveerster komt met 2 borden en een kan. Zet zet de borden neer en schenkt de soep in. De eerste krijgt alleen het water van de soep zonder linzen en de tweede krijgt alle linzen met bijna geen vocht. Probeer dan maar eens in een rijdende schommelende trein deze lauw warme soep te eten. Hoe kom je op het idee dit te serveren. 2e gang Vlees. Nou vlees...er werd gezegd runderrollade in een wortel saus. Jummie. Het eerste hapje was een teleurstelling. Niks runderrollade...een vreemde substantie, die naar kip smaakte...maar dan wel kip die vermalen is en met bindmiddel tot een perfect ronde schijf is samengedrukt. Bij het verder ontleden van deze schijf kwam ik nog wat harde stukken tegen die ik niet thuis kon brengen. Het leek nog het meeste op een stuk vlees dat ik vroeger aan mijn honden voerde. Toch even de serveerster erbij gehaald. "U zei toch...runderrollade??" Ze is nog gaan vragen aan het hoofd van onze wagon wat er op ons bord lag, maar helaas wist die persoon ook niet wat op ons bord lag...Echt onacceptabel als vlees bij een dinner. We zaten toch in de DINNER TRAIN???? De hoeveelheid aardappelgratin paste in 1 eetlepel en als groente een maïskolf....nou een stukje van een maiskolf. 3 cm hoog. 3e gang. Het toetje was oke. Het bijgeboekt wijnarrangement is ook niet super. 1 goede en 2 zeer middelmatige wijnen en zeer kleine hoeveelheden. Bij dit uitje hadden we een aantal zakenpartners uitgenodigd. We hebben ons kapot geschaamd. Eens en nóóit meer.

P

Peter de Vries

11-09-2023

0

Diner met Dinner Train

Mijn vrouw en ik hebben een fantastische avond beleefd bij Dinner Train. De bediening was op en top geweldig en behulpzaam. Voelde echt alsof wij in een luxe sterrenrestaurant zaten te eten. Het eten zelf was goed op smaak en de porties waren voldoende. De twee uur waren zo voorbij! Wij gaan de volgende keer weer mee! Ga zo door. Groetjes

P

Paul

08-02-2023

0

Diner Train tour

Uiterst vermakelijk uitje. Wij zijn zelf opgestapt in Eindhoven. Van te voren kregen wij op de mail alle informatie. Eenmaal op het station gekomen konden wij gemakkelijk naar binnen via de geleverde QRcode. Het was even wachten maar toen de trein eenmaal kwam was het een plaatje. Wij werden hartelijk ontvangen door het personeel en wij voelde ons als vips behandeld. Wij konden heerlijk naar buiten kijken tijdens de rit en het eten smaakte voortreffelijk. De 1e klas ervaring was ook echt 1e klas. Nogmaals dikke pluim voor het personeel. Mijn vrouw en ik hebben een heerlijke middag beleefd.

N

Nolan

17-01-2023

0

dinnertrain menu

Was een leuke ervaring enorm van genoten, eten was erg goed en lekker, personeel was ook zeer vriendelijk dit is echt een leuk avondje weg eten en drinken in combinatie met een treinrit was erg leuk, zeker voor nog vaker te doen

N

Nelleke K

28-11-2022

0

Dinner Train diner

We hebben een heerlijke avond gehad lekker eten en drinken. Op en neer naar Rotterdam gereden. Het personeel was heel behulpzaam en uiterst vriendelijk en het was zeer goed geregeld

P

puk

24-11-2022

0

Dinnertrain 3-gangenmenu

Ondanks dat het een aparte belevenis was, de bediening vriendelijk, natuurlijk een leuke entourage en met goed gezelschap, zijn er echt minpunten qua eten. Het begon met een lekker soepje, maar hoofdgerecht was erg droog, zowel vlees als vis, met eenzelfde opmaak qua bijgerechten. Jammer. En het dessert was om te huilen. Een half cheesecake-je met een paar bosbessen en een druppeltje saus. Volgens mij kant en klaar. Tegenvaller en niet voor herhaling vatbaar. Geef mij maar liever de hoftram. Veel beter.

S

Sylvia Hendriks

09-10-2022

1