Dinner Train

7.9
8

Bestellen

9

Service

7

Prijs

7.7

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Dinner Train

Wil je op een originele manier uit eten gaan? Dan is de Dinner Train misschien wel een leuk idee voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over het restaurant in een rijdende train.


Wat is Dinner Train?


Dinner Train is een origineel uitje in een als restaurant ingerichte trein. Je kan dit beleven in 15 verschillende steden. Eten op een rijdende trein kan omschreven worden als een unieke belevenis. Het concept is bedacht door Tim Beltz. Het concept biedt de meeste mensen iets wat ze nog nooit hebben meegemaakt. Er kan online via de website geboekt worden. Maak allereerst de keuze voor een van de vijftien steden. Vervolgens kun je via 'boek nu online' direct reserveren. Je kunt ook eerst een kijkje nemen bij ‘meer informatie’. Daar wordt uitgelegd hoe alles werkt en wat je kunt verwachten. Mocht je ergens vragen over hebben ben je welkom om contact op te nemen.


De trein


De trein bestaat in totaal uit 4 restauratierijtuigen. Deze rijtuigen werden in het verleden ingezet voor internationale treinreizen. Er wordt gewerkt met echte E-locs die voorheen van de NS waren. Dit zorgt ervoor dat de restauranttrein eenvoudig een draai kan maken op het spoor. De locomotief zal niet naar voor en achter moeten. Het treinstel is goed herkenbaar door een blauwe uitstraling en origineel logo. Een rijtuig van Dinner Train is modern en er zit een bar, toilet en keuken in. Volgens de bedenkers van dit concept is het toestel knus en gezellig ingericht. Er kan aan een 2- of 4-persoonstafel gegeten worden. Iedere tafel staat bij het raam zodat er van de omgeving buiten genoten kan worden.


Onderscheiden


De bedenker van dit concept gaat onderscheidend te werk. Hij stelt dat het gezond is om soms even uit de comfort zone te stappen. Waarom zou je hetzelfde doen als er ook andere opties zijn? Dat is wat Tim dacht toe hij dit idee bedacht. Hij werkte jarenlang in de horeca en heeft daarmee veel ervaring opgedaan. Daarnaast stelt hij te beschikken over een echt ondernemershart. Naar eigen zeggen gaat hij op een creatieve en eigenzinnige manier te werkt. Dit zorgt voor een modern en fris concept in de restaurantbranche. Het team van Diner Train gelooft in onderscheidende concepten. Daarin staat een originele belevenis altijd centraal. Het is meer dan alleen eten. Je zintuigen worden van de eerste tot laatste minuut op positieve wijze geprikkeld.


Instapkaarten en vertrek


Nadat er gereserveerd is wordt er per e-mail een bevestiging gestuurd. In dat schrijven worden instapkaarten meegestuurd die op het station en in de trein gebruikt kunnen worden. Je ontvangt alles binnen 48 uur voordat er vertrokken wordt. Print alles goed leesbaar op A4-papier of download een e-ticket op de mobiele telefoon. Een instapkaart is voorzien van een QR-code. Deze code geeft je toegang tot het treinstation. Instapkaarten zijn voorzien van informatie zoals het vertrekspoor, vertrekstation en de vertrektijd. De tijd van vertrek wijkt soms af van de tijdsloten. Hou altijd goed de borden op het station in de gaten en luister naar de omroepberichten.


Klantervaringen


Heb jij weleens een hapje gegeten in de Dinner Train? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Is dit een leuke plek om uit eten te gaan? Zou je andere mensen aanbevelen een tafeltje te reserveren in deze trein? Leuk als je jouw visie deelt via een review op deze pagina.


 


 


 


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook