allnatura

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

allnatura

Is het tijd om nieuwe slaap- en woonartikelen te kopen? Dan is Allnatura misschien wel een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Allnatura?


Via Allnatura kun je natuurlijke woon- en slaapartikelen bestellen. Het assortiment is in te delen in gezond slapen, living, huishoudelijk textiel en kinderen & tieners. Als je weet wat je wilt kopen voer je in de zoekbalk een artikelnaam in. Mocht je er nog niet uit zijn neem je eerst een kijkje via een van de categorieën. Voor het gehele aanbod kun je het beste op de site van Allnatura kijken. De medewerkers hebben al ruim 35 jaar ervaring in de slaap- en woonbranche. Dit is een echt familiebedrijf waar tradities in stand worden gehouden. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor dit bedrijf? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Dit kan via verscheidene contactopties. Sommige items om te wonen en/of slapen zorgen dat je minder energiekosten hoeft te betalen.


Bestelinformatie


Het is volgens dit bedrijf eenvoudig om te bestellen. Bestellingen kunnen gedaan worden als gast of met een klantaccount. Als je een account wilt hebben zal je je eerst moeten registreren. Geregistreerde klanten kunnen gebruik maken van een aantal voordelen. Een bestelling is pas definitief op het moment dat de betaling is ontvangen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Zo betaal je onder andere via iDEAL, PayPal, Visa of Mastercard. Op de homepage worden alle betaalmethodes vermeld.


Retourinformatie


Als je iets niet leuk vindt is dat geen probleem. Ze zien graag klanten die tevreden zijn. Ben je ontevreden en wil je afzien van de aankoop? Dan kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. De termijn hiervoor is wettelijk vastgesteld op 14 dagen. Bij Allnatura hebben ze hier echter 30 dagen van gemaakt. Zo heb je de mogelijkheid om het artikel rustig uit te proberen. De bedenkfase gaat van start op het moment dat jij je bestelling fysiek hebt ontvangen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor een retourzending. Als er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan ontvang je het aankoopbedrag terug. Dit is inclusief de kosten voor verzending.


Kritiek en reclamaties


Ook bij kritiek en reclamaties staan ze je graag bij. Ze stellen je in dit soort situaties verder te willen helpen. Er wordt aangegeven dat ze het vervelend vinden als er iets mis is met je product. Je kunt dan een reclamatie melden. Ze willen dat consumenten blij zijn met hetgeen ze bij deze onderneming aanschaffen. Als je dit niet bent dan verzoeken ze om contact op te nemen. Wil je een gebrek doorgeven? Zorg dan voor foto’s en maak een duidelijke beschrijving van het probleem. Er wordt geadviseerd om gebruik te maken van het reclamatie portaal. Op die plek kunnen foto’s bijvoorbeeld geüpload worden. Met een klik geef je door wat er aan de hand is. Dit zorgt er volgens Allnatura voor dat jij snel geholpen kunt worden. Neem voor wettelijk vastgestelde informatie een kijkje in de algemene voorwaarden.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Allnatura? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Welke artikelen heb jij bij deze organisatie gekocht? Ben je tevreden over hetgeen dat je hebt gekocht? Hoe heb je de service ervaren en wat vond je van het bestelproces? We stellen het op prijs als je je mening deelt via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)