NederlandReview

  Ervaringen Pasfoto.nu

  De meeste mensen hebben er weinig zin in, maar voor een officieel document moet je toch een pasfoto laten maken. Daarvoor hoef je niet meer op zoek naar een fotograaf of iets dergelijks, maar je kunt het nu ook zelf online regelen via Pasfoto.nu. Hoe de ervaringen met deze dienst zijn lees je hier op NederlandReview.

  Over Pasfoto.nu

  Pasfoto.nu is een concept van Gekvanmedia en Heerkens Online, beide gevestigd te Dinther. Zij hebben een nieuwe technologie opgezet, waarmee online officiële pasfoto’s gemaakt kunnen worden. Deze zijn geschikt voor papieren als een ID kaart, paspoort, rijbewijs, etc. Op de website doorloop je een aantal stappen om deze zelf te kunnen maken.


  Wat is de perfecte make-up voor een mooie pasfoto?

  Diensten

  Op de website Pasfoto.nu kun je dus zelf een foto maken die geschikt is voor officiële doeleinden. Dit doe je door de volgende stappen te doorlopen:

  • Vul je leeftijd in, dit hebben ze nodig om te weten aan welke eisen de foto moet voldoen.
  • Maak een foto met je webcam, digitale camera, smartphone, etc. of laat dit door een ander doen. Zorg voor een egale lichte achtergrond, er mag geen schaduw op je gezicht vallen. Je gezicht moet helemaal zichtbaar zijn, je mond gesloten, en beide oren moeten te zien zijn. Gebruik geen flits, en zorg voor genoeg contrast tussen de achtergrond en je haren, kleding en gezicht. (Vooral bij lichtgrijs, wit of blond haar geen witte achtergrond gebruiken, dan vallen de haren ‘weg’) Voor een officiële pasfoto moet je een achtergrond gebruiken die egaal wit, lichtgrijs of lichtblauw is. Als je een geschikte bestaande foto hebt, dan kun je die ook gebruiken.
  • De site gaat hierna controleren of je foto voldoet aan de eisen. Zo niet dan geven ze aan waar je op moet letten.
  • Als alles in orde is dan kun je de pasfoto’s gaan bestellen. Dit kan via de post voor € 6,95 (een extra vel kost € 2,-) of via e-mail voor € 3,50. Als je via e-mail besteld dan krijg je een fotovel die nog op fotopapier afgedrukt moet worden. Je kunt dit betalen met iDeal of Paypal.
  • De pasfoto’s worden nu binnen 24 uur gratis opgestuurd, meestal heb je ze dan de volgende dag in huis.

  Verder kun je op de site allerlei informatie vinden over pasfoto’s, welk soort je waarvoor nodig hebt, etc.

  Klachten

  Een bestelling annuleren op pasfoto.nu is niet mogelijk, omdat het maatwerk is. Mocht je je pasfoto’s niet hebben ontvangen, of andere problemen of vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via service@pasfoto.nu.

  Sta jij er goed op dankzij Pasfoto.nu?

  Heb jij al kennisgemaakt met de service van Pasfoto.nu, en vind je het een uitkomst omdat je nu niet op zoek hoeft te gaan naar een fotograaf of andere gelegenheid waar je een pasfoto kunt laten maken? Of werd de pasfoto die je bij hen had besteld toch afgewezen bij de aanvraag van een paspoort bijvoorbeeld? Vertel hier jouw ervaringen met deze site!

  Zelf een pasfoto maken voor een rijbewijs eenvoudig via Pasfoto.nu? Of viel de ervaring tegen, en moest je het telkens opnieuw doen voor hij goed was?

  Pasfoto.nu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  6,4
  40% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,6

  Service

  5,2

  Prijs

  6,8

  Leveren

  6,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Pasfoto voor rijbewijs

  Waardeloos! Klopt niks van. Mijn printer print beter. Maten zijn niet goed, afgekeurd bij Gemeente. Moest nieuwe maken. Werden nieuwe foto’s beloofd: nooit gezien. NIET DOEN!

  Door: Mirjam28-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Pasfoto's

  Bestellen werkt snel, ze hebben mooie beloftes maar toch zijn de pasfoto's afgekeurd. Gelukkig hadden we tijd genoeg om nieuwe te laten maken maar dit is erg kwalijk.

  Door: de Raaf20-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  PasFotos zijn afgekeurd door gemeente.

  Helaas zijn mijn fotos afgekeurd door de gemeente terwijl pasfoto.nu ze goed had gekeurd doormiddel van een groenvinkje. Hierdoor heb ik een nieuwe afspraak moeten maken dit heeft mij teveel tijd gekost. Heb wel mijn geld terug gehad. Maar had liever gezien dat ze persoonlijk goedgekeurd worden in plaats van een computer.

  Door: Karim04-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Niet geaccepteerd, ondanks 'goedkeuring Pasfoto.nu'

  Mijn pasfoto’s die volgens de controle geschikt zouden zijn voor officiële documenten zijn voor de aanvraag van een paspoort afgekeurd.

  Ik krijg geen geld terug maar een tegoedbon waar ik niets aan heb omdat ik nu absoluut ergens anders mijn pasfoto's ga laten maken. Ik wens niet nogmaals voor niks op het Gemeentehuis in de wachtrij te moeten staan omdat mijn Pasfoto.nu foto's worden afgekeurd.

  Ik zou zeker niet nogmaals hier een bestelling doen!

  Door: Melvin03-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Foto afgekeurd

  Mijn pasfoto’s die volgens de controle geschikt zouden zijn voor officiële documenten zijn voor mijn rijbewijs op diverse punten afgekeurd. Controle software moet verbeterd worden.

  Door: Bert28-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  Super snelle levering

  Alleen maar pluspunten...
  ???? Super snelle levering (5 uur 's avonds besteld, volgende dag in de brievenbus
  ???? Heel fijn om in huis foto's te kunnen maken, vooral voor m'n 9maanden oude zoontje

  Door: Elisah 13-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Snel je pasfoto thuis

  Goede service: werkt gemakkelijk en snel!

  Door: Stephanie31-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Top

  Alles top! Perfecte foto's.

  Door: Hopman27-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Mijn pasfoto's worden niet geaccepteerd voor officieel document

  Mijn pasfoto's worden niet geaccepteerd voor officieel document en ik krijg geen geld terug maar een tegoedbon waar ik niets aan heb omdat ik ergens anders pasfoto's moest laten maken om alsnog mijn paspoort te krijgen.

  Ik zou zeker niet nogmaals hier een bestelling doen!

  Door: nis04-06-2018
  nis04-06-2018

  Ik heb inmiddels een nette email terug gehad waarin wordt aangegeven dat het geld wordt teruggestort. Al met al is het wel goed afgehandeld. Tip voor pasfoto.nu : geef niet alleen een formulier weer waarop staat dat er een tegoedbon wordt gegeven, maar laat ook direct kiezen voor geld terugstorten (nadat de foto's zijn doorgeknipt).

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  pasfoto's snel en goed

  Snel en goed geregeld, ik was best tevreden met de foto (en dat is best bijzonder want ik vind mijn pasfoto's meestal echt lelijk)

  Door: Hanne03-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Pasfoto.nu

  Uw beoordeling