NederlandReview

    Ervaringen Pasfoto.nu

    De meeste mensen hebben er weinig zin in, maar voor een officieel document moet je toch een pasfoto laten maken. Daarvoor hoef je niet meer op zoek naar een fotograaf of iets dergelijks, maar je kunt het nu ook zelf online regelen via Pasfoto.nu. Hoe de ervaringen met deze dienst zijn lees je hier op NederlandReview.

    Over Pasfoto.nu

    Pasfoto.nu is een concept van Gekvanmedia en Heerkens Online, beide gevestigd te Dinther. Zij hebben een nieuwe technologie opgezet, waarmee online officiële pasfoto’s gemaakt kunnen worden. Deze zijn geschikt voor papieren als een ID kaart, paspoort, rijbewijs, etc. Op de website doorloop je een aantal stappen om deze zelf te kunnen maken.


    Wat is de perfecte make-up voor een mooie pasfoto?

    Diensten

    Op de website Pasfoto.nu kun je dus zelf een foto maken die geschikt is voor officiële doeleinden. Dit doe je door de volgende stappen te doorlopen:

    • Vul je leeftijd in, dit hebben ze nodig om te weten aan welke eisen de foto moet voldoen.
    • Maak een foto met je webcam, digitale camera, smartphone, etc. of laat dit door een ander doen. Zorg voor een egale lichte achtergrond, er mag geen schaduw op je gezicht vallen. Je gezicht moet helemaal zichtbaar zijn, je mond gesloten, en beide oren moeten te zien zijn. Gebruik geen flits, en zorg voor genoeg contrast tussen de achtergrond en je haren, kleding en gezicht. (Vooral bij lichtgrijs, wit of blond haar geen witte achtergrond gebruiken, dan vallen de haren ‘weg’) Voor een officiële pasfoto moet je een achtergrond gebruiken die egaal wit, lichtgrijs of lichtblauw is. Als je een geschikte bestaande foto hebt, dan kun je die ook gebruiken.
    • De site gaat hierna controleren of je foto voldoet aan de eisen. Zo niet dan geven ze aan waar je op moet letten.
    • Als alles in orde is dan kun je de pasfoto’s gaan bestellen. Dit kan via de post voor € 6,95 (een extra vel kost € 2,-) of via e-mail voor € 3,50. Als je via e-mail besteld dan krijg je een fotovel die nog op fotopapier afgedrukt moet worden. Je kunt dit betalen met iDeal of Paypal.
    • De pasfoto’s worden nu binnen 24 uur gratis opgestuurd, meestal heb je ze dan de volgende dag in huis.

    Verder kun je op de site allerlei informatie vinden over pasfoto’s, welk soort je waarvoor nodig hebt, etc.

    Klachten

    Een bestelling annuleren op pasfoto.nu is niet mogelijk, omdat het maatwerk is. Mocht je je pasfoto’s niet hebben ontvangen, of andere problemen of vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via service@pasfoto.nu.

    Sta jij er goed op dankzij Pasfoto.nu?

    Heb jij al kennisgemaakt met de service van Pasfoto.nu, en vind je het een uitkomst omdat je nu niet op zoek hoeft te gaan naar een fotograaf of andere gelegenheid waar je een pasfoto kunt laten maken? Of werd de pasfoto die je bij hen had besteld toch afgewezen bij de aanvraag van een paspoort bijvoorbeeld? Vertel hier jouw ervaringen met deze site!

    Zelf een pasfoto maken voor een rijbewijs eenvoudig via Pasfoto.nu? Of viel de ervaring tegen, en moest je het telkens opnieuw doen voor hij goed was?

    Pasfoto.nu
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    7.4
    61% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    6.8
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    7.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pasfoto's

    Pas op. Oplichters, de pasfoto's voldoen niet aan de voorwaarden voor rijbewijs of paspoort. Geld terug kun je vergeten bij deze site.

    Door: Erwin Breda16-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pasfoto's

    Makkelijk te maken, snel opgestuurd en goedkooop tov anderen.

    Jammer genoeg worden de foto's opgestuurd in een eenvoudig envelopje waardoor deze gekreukt toekomen. Ze hadden er op z'n minst een kartonnetje rond kunnen stoppen.

    De foto's op zich zijn vrij donker, benieuwd of de gemeente deze zal aanvaarden

    Door: Olivier01-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Pasfoto's voor identiteit kaart

    Itt wat ik in een eerdere review heb geschreven heb ik mijn geld keurig terug gestort gekregen.
    Toch netjes geregeld

    Door: G.J Gerrits27-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Pasfoto's voor identiteit kaart

    Foto's werden niet geaccepteerd door de gemeente ondanks garantie van de site dat ze gegarandeerd goed waren.
    Voor nix naar het Stadsloket geweest met een 95 jarige gehandicapte. En je krijgt ook geen geld terug alleen een kortingsbon voor nieuwe foto's die waarschijnlijk weer niet geaccepteerd worden. Dat risico wil je niet nog een lopen.
    De gemeente Amsterdam gaat de verwijzing van haar site halen.

    Door: GJA Gerrits25-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Pasfoto

    Snel en makkelijk! Prima website en service

    Door: Giuseppe Procaccianti14-07-2020
    petra boelen21-07-2020

    Jammer dan... foto's werden afgekeurd voor rijbewijs. Mankeerde nog wat aan, dus goedkoop werd duurkoop om ik elders dus nieuwe heb moeten laten maken. Mijn recentie is vervolgens nergens terug te vinden en een reactie kwam ook nada niksniet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    pasfoto's

    Prettig dat de computer meteen aangeeft of de foto voldoet aan de Nederlandse richtlijnen. Voor niet-NLs gebruik duidelijk op eigen risico.
    Nu 2x gebruikt en beide keren zijn de foto's voor Belgische Vreemdelingenkaart goedgekeurd (2e keer maar net - omdat we geen witte achtergrond genomen hadden. Voor NL is een lichte achtergrond voldoende, en die hadden we. Website vermeld duidelijk dat de NLse eisen worden gecheckt, dus ik wist wat ik kon verwachten.) Foto's waren op een zondag verstuurd. Duurde wel alsnog 4 dagen voor ze in België waren - maar dat kan net zo goed door BPost geweest zijn. Voor ons dus (twee keer) een positieve ervaring.

    Door: CM29-06-2020
    Irene29-06-2020

    Het is makkelijk en snel en veel goedkoper dan in een foto-winkel. De service is prima: mijn foto werd geweigerd wegens een klein glansje in mijn bril. Ik kon gratis een nieuwe maken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pasfoto’s

    De foto’s waren supper en van zeer goede kwaliteit. Ik bestel zeker nog eens !
    De verzending naar Belgie duurde 3 dagen. Alles verliep vlot. De foto werd geaccepteerd.

    Door: Emina S12-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pasfotos

    Levering na 3 dagen terwijl normaal dag na bestelling geleverd moest worden. Pasfoto's werden ook niet aanvaard op de gemeente. Niet aan te raden

    Door: Gil10-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Pasfoto’s rijbewijs

    Echt super geregeld! Pasfoto’s voor m’n opa gemaakt omdat we in deze Corona tijd hem zo weinig mogelijk in contact willen brengen met andere. Op de site stond hoe het moest en na een aantal foto’s werd die goedgekeurd door de site!

    Toen snelle levering gehad en mooie foto’s, m’n opa heeft inmiddels zijn nieuwe rijbewijs met pasfoto! Top bedrijf!

    Door: Naomi06-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pasfotos voor rijbewijs

    Werd niet geaccepteerd. Er word op de website gelokt met 100%
    Garantie. Maar daar heb je dus niets aan.Ik moest daar in een fotocabine maar 1 maken. Wat nog goedkoper was ook. De 100% garantie is een tegoedbon voor nieuwe fotos.Nou die kun je verscheuren.!! Ik heb ze een mail gestuurd ivm de kosten die ik gemaakt heb, daarop word ik doorverwezen naar de meestgestelde vragen.@#$%bedrijf!

    Door: Faical27-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    pasfoto,s

    Snelle levering, gedurende dat je zelf de foto neemt krijg je precies info hoe en waar je de foto's het beste kunt nemen. Bij het aanvragen van mijn rijbewijs zeiden ze wel dat deze foto net kon. Beetje vreemd, hij kan of hij kan niet. Goeie prijs, beter dan een gewone fotograaf die tegenwoordig iets van 15€ vraagt om een pasfoto te maken.

    Door: Peter vd Woude04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pasfoto’s

    De pasfoto werd niet geaccepteerd door de gemeente bij de aanvraag van een rijbewijs. Ik moest alsnog naar de fotograaf om een nieuwe pasfoto te laten maken. Volgende keer ga ik gewoon weer rechtstreeks naar de fotograaf.

    Door: Anna17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Pasfoto's

    Super makkelijk zelf te doen, je hoeft de deur niet meer uit!
    En vergelijk de prijzen zelf maar even met uw lokale pasfoto winkels.
    Snelle bezorgservice en prima kwaliteit. Een dikke plus.

    Door: Mirjam12-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pasfoto’s

    Pasfoto voor paspoort is geweigerd omdat de verhouding niet juist was. “100% garantie” blijkt een kortingsbon te zijn voor volgende bestelling, die vervolgens niet werd geaccepteerd. Vervolgens werd niet meer inhoudelijk gereageerd op de klacht.
    De vele positieve reacties op de website lijken mij nep - al is het maar omdat je geen reactie kunt achterlaten en alle reacties over the moon zijn. Kortom: een AFRADER!!

    Door: Alfred Meijboom28-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Pasfoto

    Helemaal top! Had wat moeite met het vinden van de juiste hoek maar gezien de service was dit gelijk gefixt. Had ze om 14:00 uur besteld en de volgende dag waren ze al binnen. Een bedrijf dat begrijpt hoe het werkt, aanrader!

    Door: Nino24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pasfoto’s

    Ideaal! Onze kleine man had er echt geen zin in bij de fotograaf. Gelukkig maakt mijn vader ook foto’s met lampen, dus konden we ze thuis maken. Beetje moeten bewerken om aan alle eisen te voldoen, en we konden op vakantie! ;-)

    Door: Rianne van Veen30-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Pasfoto identiteitskaart

    Pasfoto voor mijn dochtertje van 2 die absoluut niet stil zit bij een fotograaf,dan is dit de oplossing. Thuis in eigen omgeving. Werkt super snel en gemakkelijk. Pluspunt is zeker de snelle levering en voordelige prijs voor 6 pasfoto's!

    Door: Lisanne30-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Pasfoto paspoort

    Snelle levering prima service

    Door: Anet Bergsma22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pasfoto

    Foto geaccepteerd door gemeente voor baby. Snelle levering en prima prijs

    Door: Wouter20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Pasfoto geweigerd gemeente

    Had pasfoto s laten maken en op de site werd aangegeven dat de pasfoto s goed waren dmv groen vinkje.vervolgens wil ik mijn rijbewijs aanvragen worden de foto s geweigerd.vervolgens wil ik mijn geld terug vragen op de site,bieden ze alleen een kortingsbon aan terwijl ik al andere foto s heb laten maken omdat mijn rijbewijs bijna verlopen was.aan een garantie bewijs voor nieuwe foto s heb ik dus helemaal niets aan aan garantiebon.ben er klaar mee.waarom staat er op de site geen optie dat je je geld terug kunt vragen?

    Door: Gerald Oudenallen20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Pasfoto.nu

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Pasfoto.nu een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 31 ervaringen geplaatst over Pasfoto.nu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 61% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Pasfoto.nu actief?

    Pasfoto.nu is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pasfoto.nu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.