Pasfoto.nu

7.2

Bestellen

6.3

Service

6.9

Prijs

7.2

Levering

56%

Zou hier weer kopen

Pasfoto.nu

De meeste mensen hebben er weinig zin in, maar voor een officieel document moet je toch een pasfoto laten maken. Daarvoor hoef je niet meer op zoek naar een fotograaf of iets dergelijks, maar je kunt het nu ook zelf online regelen via Pasfoto.nu. Hoe de ervaringen met deze dienst zijn lees je hier op NederlandReview.


Over Pasfoto.nu

Pasfoto.nu is een concept van Gekvanmedia en Heerkens Online, beide gevestigd te Dinther. Zij hebben een nieuwe technologie opgezet, waarmee online officiële pasfoto’s gemaakt kunnen worden. Deze zijn geschikt voor papieren als een ID kaart, paspoort, rijbewijs, etc. Op de website doorloop je een aantal stappen om deze zelf te kunnen maken.
Diensten

Op de website Pasfoto.nu kun je dus zelf een foto maken die geschikt is voor officiële doeleinden. Dit doe je door de volgende stappen te doorlopen:

  • Vul je leeftijd in, dit hebben ze nodig om te weten aan welke eisen de foto moet voldoen.
  • Maak een foto met je webcam, digitale camera, smartphone, etc. of laat dit door een ander doen. Zorg voor een egale lichte achtergrond, er mag geen schaduw op je gezicht vallen. Je gezicht moet helemaal zichtbaar zijn, je mond gesloten, en beide oren moeten te zien zijn. Gebruik geen flits, en zorg voor genoeg contrast tussen de achtergrond en je haren, kleding en gezicht. (Vooral bij lichtgrijs, wit of blond haar geen witte achtergrond gebruiken, dan vallen de haren ‘weg’) Voor een officiële pasfoto moet je een achtergrond gebruiken die egaal wit, lichtgrijs of lichtblauw is. Als je een geschikte bestaande foto hebt, dan kun je die ook gebruiken.
  • De site gaat hierna controleren of je foto voldoet aan de eisen. Zo niet dan geven ze aan waar je op moet letten.
  • Als alles in orde is dan kun je de pasfoto’s gaan bestellen. Dit kan via de post voor € 6,95 (een extra vel kost € 2,-) of via e-mail voor € 3,50. Als je via e-mail besteld dan krijg je een fotovel die nog op fotopapier afgedrukt moet worden. Je kunt dit betalen met iDeal of Paypal.
  • De pasfoto’s worden nu binnen 24 uur gratis opgestuurd, meestal heb je ze dan de volgende dag in huis.

Verder kun je op de site allerlei informatie vinden over pasfoto’s, welk soort je waarvoor nodig hebt, etc.


Klachten

Een bestelling annuleren op pasfoto.nu is niet mogelijk, omdat het maatwerk is. Mocht je je pasfoto’s niet hebben ontvangen, of andere problemen of vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via service@pasfoto.nu.


Sta jij er goed op dankzij Pasfoto.nu?

Heb jij al kennisgemaakt met de service van Pasfoto.nu, en vind je het een uitkomst omdat je nu niet op zoek hoeft te gaan naar een fotograaf of andere gelegenheid waar je een pasfoto kunt laten maken? Of werd de pasfoto die je bij hen had besteld toch afgewezen bij de aanvraag van een paspoort bijvoorbeeld? Vertel hier jouw ervaringen met deze site!


Zelf een pasfoto maken voor een rijbewijs eenvoudig via Pasfoto.nu? Of viel de ervaring tegen, en moest je het telkens opnieuw doen voor hij goed was?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (50)

Pasfoto.nu

Waardeloos!!!! Foto's zijn niets waard en een reactie krijg je niet.

C

Chantal

18-05-2023

0forum

Pasfoto’s kinderen wel goedgekeurd door Pasfoto.nu maar niet door de Gemeente ivm paspoort

Netjes aan de richtlijnen gehouden voor pasfoto’s van de kinderen voor hun paspoort. Door de Pasfoto.nu software met groen vinkje goedgekeurd en netjes thuis ontvangen. Kom ik bij het Gemeentehuis voor de nieuwe paspoorten, kijkt die dame mij vreemd aan en vraagt ‘hoe komt u aan deze vreemde foto’s?’ ze voldoen helaas echt niet aan de gestelde standaard eisen. Die dame heeft het toch nog geprobeerd of één van de pasfoto’s van de kinderen wel gebruikt mocht worden. Echter: ze waren te groot qua formaat, onjuiste kleurstelling én schaduw. Maar ook onjuiste witte achtergrond. Kortom: zwaar mislukt…. Toen toch maar bij een fotozaakje pasfoto’s laten maken. Goedkoop = duurkoop in mijn geval!

M

Marita

22-06-2022

0forum

2 pasfoto's

Pasfoto's gemaakt voor de aanvraag van een ID kaart van onze zoon en dochter. Bij de eerste blik op de foto werd deze al afgekeurd. Ze stonden er fantastisch op, voldeed aan alle richtlijnen. Aan de zelfgemaakte foto lag het niet, wel aan het formaat. Na indienen om aanspraak te maken op de volledige garantie, maar de helft van het geld terug ontvangen. 50% van de gemaakte kosten dus niet terug. De eigenaar verschuilt zich achter automatische mailtjes en is dus niet bereikbaar. Doe het niet, het kost ook nog eens extra tijd om een nieuwe afspraak te maken op het gemeentehuis en alsnog elders foto's te maken.

T

Tamara

11-03-2022

0forum

Pasfoto

Ik stond vanochtend vroeg met mijn kind van 8 maanden bij de balie van de Gemeente Amersfoort voor het aanvragen van een paspoort. Echter, de door u geleverde pasfoto is afgekeurd door de gemeente Amersfoort. De foto is namelijk NIET afgedrukt op geschikt hoogwaardig, glad fotopapier. Pasfoto.nl adverteert met "Gegarandeerde aanname door instanties". Dit is dus onjuist gebleken. Ik raad deze site iedereen af voor officiële documenten!

J

Jelle Janssen

11-02-2022

0forum

pasfotos voor rijbewijs

daar sta je dan met de fotos bij gemeentehuis.. baliemedewerker kijkt je aan en zegt dit is niet goed. 2 collegas erbijgehaald. alle drie zeggen niet goed. deze fotos hadden nooit goedgekeurt mogen worden en werden dat wel. op site staan alleen goede reviews. das al verdacht genoeg

S

s.a. de vetten

07-11-2021

0forum

Pasfoto paspoort

Ik zou dit bedrijf niemand aanraden! De pasfoto voor paspoort kloppen niet, je komt bij de gemeente aan en kunt een nieuwe afspraak maken en met een andere foto komen. Ondanks de garantie krijg je je geld niet terug, het is een welles nietes mailverkeer waarover steeds 5 dagen reactie tijd gaan voordat je wat hoort. Uiteindelijk ben ik afgehaakt en ga ik niet voor 6,95 zoveel energie steken om mijn geld terug te krijgen.

R

Romy

02-08-2021

0forum

Pasfoto's

Ze hebben gerommeld met de afmetingen. Er klopte geen zak van. De gemeente heeft het niet geaccepteerd. Op de website kon je kiezen voor de 50/50 optie dat je de helft mag betalen in het geval dat de gemeente de pasfoto's niet accepteert. Hier wordt niet meer op gereageerd en ik lees ook in een aantal reviews van andere mensen dat ik daar kennelijk ook niet op hoef te rekenen.

M

Marleen

01-05-2021

0forum

Foto's

Pasfoto's direct afgekeurd, de gemeente had nog nooit zo'n slechte fotograaf meegemaakt. Garantie? Echt niet, link op de site is uitgeschakeld en beheerder is onbereikbaar omdat hij zich verschuilt achter automatische robotmailtjes. Een goudvis maakt betere pasfoto's.

M

Mariska

30-01-2021

0forum

Pasfoto’s

Pasfoto’s (100%goedgekeurd door pasfoto.nu) werden niet geaccepteerd om m’n rijbewijs te verlengen. Weggegooid geld en verspilde moeite.

P

Paul

21-01-2021

1forum

Pasfoto

Prima website. Om een correcte pasfoto te kunnen maken is geduld en oefenen noodzakelijk maar na de akkoord melding weet je wel zeker dat de foto Vlg. de richtlijnen van de overheid is gemaakt en derhalve wordt geaccepteerd.

S

Stephan Oosterbaan

17-01-2021

0forum

Pasfoto s

Nooit meer Pasfoto volgens jullie goed gekeurd Echter de gemeente denkt er anders over Nu maar op zoek naar een echte fotograaf Bedankt

R

Ronald Van Strien

06-01-2021

0forum

Pasfoto

Plus: Ik heb de pasfoto gebruikt voor mijn schoolpas en werkpas. Beiden zijn goedgekeurd door de secretariaat. Ik ben er dus erg tevreden over. Min: geen

A

Aynur

04-12-2020

0forum

Pasfoto

Mooie foto's

P

Peter vd mark

26-11-2020

0forum

Pasfoto's in Amerika

Lizzy03-11-2020 Ik vind dit een geweldige service! Wij wonen in Amerika en moesten alhier een Nederlands paspoort aanvragen, dus met pasfoto's volgens de Nederlandse richtlijnen. Met pasfoto.nu konden we dat eenvoudig thuis doen, met je telefoon, gewoon voor een effen muur. De website checkt je foto's en geeft aan wat er eventueel aan schort. Voor een paar euro heb je dan binnen een minuut digitale pasfoto's in je mail, die ik alhier bij de drogist heb laten uitprinten. Super snel, makkelijk en goedkoop! Bij de Nederlandse ambassade in Miami vonden ze dit ook een geweldig concept, dus wellicht dat zij het nu gaan promoten. Wat mij betreft op alle fronten een 10!

L

Liz Prine

03-11-2020

2forum

Pasfotos

Snel, goedkoop, makkelijk en goede kwaliteit!

S

Sonja van Montfort

27-10-2020

1forum

Pasfoto's

Alleen Maar plus punten. Éérste foto's werden afgekeurd, maar kreeg een code om gratis nieuwe te bestellen, die wel goed waren!

M

Margo te Woerd - van Dooren

19-10-2020

1forum

pasfoto

tot 2 keer toe om uberhaupt levering gevraagd. De enige actie was om deze 1x digitaal te zenden. Maar dat is niet wat geleverd moet worden en niet bruikbaar voor mij. De standaard reactie om te verwijzen naar de standaardantwoorden is niet xerviceminded. Je wordt continue met een kluitje het riet in gestuurd. Ook telefonisch niet te bereiken. Gewoon totaal onvriendelijk en ook nog en tijd en geld kwijt . Dat moet toch beter kunnen. Blijkbaar moet ik zelfs 1 ster toe kennen aan de levering anders wordt mijn recensie niet geaccepteerd. Deze ster zijn ze dus niet waard

N

N

17-10-2020

0forum

Pasfoto's kinderen voor id

Foto's afgekeurd door gemeente oss. Niet ver genoeg ingezoomd. Als ik ze nu vergelijk met nieuwe van de fotograaf klopt dat ook. Kon weer een nieuwe afspraak maken en nieuwe foto's laten maken. Jammer

S

Smit

05-10-2020

0forum

Pasfoto's

Pas op. Oplichters, de pasfoto's voldoen niet aan de voorwaarden voor rijbewijs of paspoort. Geld terug kun je vergeten bij deze site.

E

Erwin Breda

16-09-2020

0forum

Pasfoto's

Makkelijk te maken, snel opgestuurd en goedkooop tov anderen. Jammer genoeg worden de foto's opgestuurd in een eenvoudig envelopje waardoor deze gekreukt toekomen. Ze hadden er op z'n minst een kartonnetje rond kunnen stoppen. De foto's op zich zijn vrij donker, benieuwd of de gemeente deze zal aanvaarden

O

Olivier

01-09-2020

0forum