Zepig.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Zepig.nl

Zoek je naar natuurlijke haar-, beauty- en huidproducten? Dan is de webshop op Zepig.nl wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze website bekend zijn.


Wat is Zepig.nl?


Bij Zepig.nl kunnen klanten natuurlijke beauty-, huid- en haarproducten kopen. Je kan dan denken aan items zoals zeep, shampoo, deodorant en gezichtsverzorgingsproducten. Voor het volledige assortiment adviseren we je een kijkje op Zepig.nl te nemen. Weet je al wat je graag zou willen kopen? Dan kun je de artikelnaam invoeren in de zoekbalk bovenaan de homepage. Je kan ook rustig even via deze categorieën bekijken wat er te koop is. Bestellen is binnen een aantal stappen gepiept. Een goed milieu en duurzaamheid staan bij deze onderneming hoog in het vaandel. Alle producten worden op natuurlijke wijze gemaakt. Er wordt zo min mogelijk gewerkt met plastic.


Verzendinformatie


Klanten zijn bij deze organisatie net zo belangrijk als de producten. Vanwege deze reden stellen ze de bestellingen nauwkeurig en met aandacht te verwerken. Als er eens iets niet in orde is dan is het verzoek om contact op te nemen. Heb je een bestelling geplaatst? Dan wordt deze binnen een dag verwerkt. Voor het afleveren van de pakketten wordt samengewerkt met transportbedrijf PostNL. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 1 en 2 werkdagen. In je account kan je de status van jouw order raadplegen. Bij een minimale bestelwaarde van € 40,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Het is tevens mogelijk om je pakketje af te halen in het magazijn in Utrecht. Bestellingen kunnen afgeleverd worden op een ander afleveradres. Je dient dit dan wel tijdens het bestelproces door te geven.


Retourneren


Het kan voorkomen dat je onverhoopt ontevreden bent met je bestelde artikel. Dan kan je een retour in gang zetten. Dit zal je binnen een periode van 31 dagen moeten doen. De kosten van retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Retouraanvragen kunnen online gedaan worden via een button op de website. Het is van belang dat een retournering aan de retourvoorwaarden voldoet. Een item welke teruggestuurd wordt zal onder andere in de originele verpakking moeten zitten. Als er niet aan de voorwaarden wordt voldaan zal er waardevermindering toegepast kunnen worden. In de regel wordt de terugbetaling binnen 7 dagen in gang gezet. Artikelen kunnen op het moment van schrijven niet geruild worden.


Klachten


Wil je een klacht indienen? Dan zal je allereerst een e-mail moeten sturen naar info@zepig.nl. Het is vervelend als dit niet tot een oplossing leidt. In deze situatie kan een geschil worden ingediend bij Stichting Webwinkelkeur. Deze organisatie bemiddeld bij geschillen. Consumenten kunnen klachten sinds een aantal jaar ook indienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Is je klacht nog nergens in behandeling? Dan kan deze worden gedeponeerd op het platform van de Europese Unie.


Klantenservice


Wil je contact opnemen met de klantenservice? Zij zijn het snelst bereikbaar via de contact knop op de homepage. Er wordt aangegeven dat ze altijd binnen een werkdag zullen reageren. Desondanks is het eveneens mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Je dient dan te bellen met telefoonnummer 030 3200 992.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Zepig.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over de producten die je hier hebt besteld? Zou je andere mensen aanbevelen om hier een bestelling te doen? We stellen het op prijs als je je mening deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)