NederlandReview

    Ervaringen Zavvi

    Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. De site zavvi.nl is een online shop en eigenlijk ook wel een alles in 1 webshop te noemen, door het ruime aanbod van online kleding kopen tot elektronica en multimedia. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij deze site zavvi.nl. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over zavvi.nl, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van zavvi.nl.

    Over zavvi.nl

    De site zavvi.nl is een plek voor entertainment, plezier en genieten. Je kunt er volop spellen en games vinden voor de Xbox 360, de Xbox One, PS3, PS4, PS Vita, Wii, Wii U, 3DS en ook voor de PC. Ook voor films en tv series zijn er volop mogelijkheden. Kijk naar de mogelijkheden om de juiste DVD’s te vinden en te kopen en ook de juiste Blue Ray films of TV shows. Het is mogelijk om uit een ruim aanbod te kiezen. Ook is er een kleding afdeling. Er zijn volop merchandise en elektronica afdeling. Er zijn trouwens geen verzendkosten voor de klanten van zavvi.nl.

    ZAVVI.COM - THE WORST ONLINE SHOP EVER? / Playzocker Reviews Rant (English)

    Diensten van zavvi.nl

    De site zavvi.nl biedt volop spellen en zaken aan. Het gaat hier onder andere om de Xbox One Games, PS4 Games, Nintendo Wii U Games, Nintendo 3DS Games, Xbox 360 Games, PS3 Games, PC Games, DVD’s, DVD-Boxen, DVD Ranglijst, DVD Pre-orders, Nieuwe DVD Releases, Blu-ray, Blu-ray Ranglijst, Blu-ray Steelbooks, Blu-ray Pre-orders, Nieuwe Blu-ray Releases, Kleding, Accessoires, Herenkleding, Dameskleding, Technologie, Audio, Koptelefoons, iPads & Tablets, Blu-ray, Herenkleding.

    Klachten, tips en complimenten over zavvi.nl

    Wanneer je niet tevreden bent over een product of game dan kun je het binnen 14 dagen terugsturen.
    Het is goed om ook je mening hierna nog een keer te plaatsen op NederlandReview. Je helpt anderen ermee om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

    Heb jij ervaring met zavvi.nl

    NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over dit bedrijf. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

    Games en andere computerspellen. Lees ervaringen van klanten die hier al gekocht hebben, zo weet u wat en waar u koopt! Lees duizenden onafhankelijke ervaringen op NederlandReview!

    Zavvi
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (118)

    4
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Zavvi

    Uw beoordeling

    blu ray films

    Mijn eerste ervaring met Zavvi is goed verlopen.
    Na het bestellen, kreeg ik paar dagen later mailtjes dat ze items verzonden waren. Al gauw kreeg ik al een aantal films binnen. Hier stond op dat het vanuit Guernsey kwam. Ik was me dus niet van bewust dat het een import site was. Daarmede is het niet duidelijk of er mogelijk douane kosten bij kunnen kijken. Zavvi heeft alles apart verstuurd, wellicht daardoor weinig of geen kans op douane kosten (?). Ik weet niet hoe dat verder zit bij bestellingen waarbij 1 item boven de 22 euro zit.
    Bij bestellen kon ik niet kiezen voor track&trace levering terwijl ze dat wel kunnen doen volgens de site. Het is dan gissen of het bij mij dan een uitzondering was.. daarom 1 ster minder.
    Klantenservice kan ik niet over oordelen omdat ik geen contact heb gezocht met Zavvi.
    Verder heb ik vandaag de resterende items ontvangen, 1 dag na Zavvi eigen indicatie. Geen ramp dus, ik ben langere wachttijden gewend bij Ali express. En niet te vergeten dat het een feestmaand is en de bezorging hebben het extreem druk nu.
    De prijs van de films zijn goedkoop, vooral bij acties zoals 3 blu ray voor 21 euro. Op de site bij details informatie kan je vaak zien of het Nederlands gesproken of ondertiteld is. Tevens de regio codes staat erbij, B voor Europa.
    Ik ben al met al heel tevreden. Zo ver ik begrijp komen de producten uit Guernsey of Jersey, maar hun kantoor zit ergens op een airport dacht ik, in Groot-Brittannië. Dus hoe het verder nu gaat verlopen na brexit... geen idee !

    Door: Marieke19-12-2020
    Marieke 19-12-2020

    Overigens : Ik had bv een bestelling geplaatst op 29-11, op 4 december kreeg ik mails dat het verzonden is en kon verwachten tussen vrijdag 11 december en vrijdag 18 december. Veel kwam gister ook dan binnen, en de laatste 2 vandaag, 19 december. Dus het leveren is ook correct. In de mail staat ook dat er vertraging kan optreden, 21 dagen te wachten voor het opnemen van contact dat artikelen er niet zijn. Maar dit is bij mij niet nodig geweest, en kan ik niet over oordelen.

    Jose18-01-2021

    Half november besteld, nog niets ontvangen. Reageren nergens op en bij mailen no-replay mail terug. Koop hier nooit weer,

    Jose25-01-2021

    Waar in godsnaam blijft de levering,besteld 8 november en krijg geen enkele reactie. Het gaat om bestelnr. 248737318

    Jogi31-01-2021

    Koop hier niet aub! Slechtste online shop ooit. Zeer lange levertijd, steeds automatisch of geen antwoord op mails. Je gaat jezelf veel last besparen als je hier niet shopt.

    marieke09-02-2021

    José en Jogi, Beseffen jullie dat jullie een reactie op mijn review hebben geplaatst? Ik zie jullie reacties als nieuwe reviews dus schrijf dan liever een eigen review (waarbij je sterren kan geven) ipv af te reageren op mijn review? Jammer dat jullie niet dezelfde ervaring delen als ik het deze site had. Maar José, uw reactie met ordernummer is zeer misplaatst en heeft geen nut bij mijn review. Succes!

    Roy Hesselink24-12-2021

    ik probeerde bijtijds de bestelling te annuleren, helaas je moet het product eerst ontvangen dan pas retourneren op eigen kosten. het is zo'n ontmoedigingsbeleid, nooit zal ik één artikel meer kopen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    3 Funko 5 Star popjes van Stranger Things

    Ik had 3 Funko 5 Star popjes van Stranger Things besteld voor mijn dochter bij zavvi.nl. Zeer goede prijs, 13,49€ per stuk. In de winkel 4geeks in Leuven stonden er vorig jaar een aantal aan 14,99€. Ik had er toen eentje gekocht, maar later wou de dochter er nog. Geen meer in 4geeks. Online kijken, prijzen rond de 20 euro, voor Eleven popje bij bol.com zelfs 25 euro. Toch maar gekocht om als geschenkje te geven.

    Ik heb deze bij Zavvi.nl besteld op 20/02/2020. Daarna wat reviews zitten lezen en dacht dat ziet er hier niet goed uit. Het lijkt op een site uit Nederland wegens adres zavvi.nl, zo dacht ik toch, maar blijkt vanuit Engeland te opereren. Aantal goede reviews, maar ook een aantal hele slechte.
    Ik heb wel een track en trace gekregen. Mijn bestelling vertrok vanuit Amerika! Dit was 22/2. 25/2 bij DHL, 27/2 luchthaven Heathrow Engeland, 28/2 onderweg DHL Engeland, 1/3 onderweg DHL naar België, 3/3 DHL België onderweg, 4/3 geleverd.

    Dus ik kan alleen maar zeggen dat het allemaal perfect is gelopen.

    Door: Cedric Croymans04-03-2020
    daniel20-04-2020

    vragen worden hier niet beantwoord informatie voor mensen buiten nederland is er niet te vinden ook geen informatie ho je kunt betalen wanneer je hier iets koopt. je kunt beter u geld uitgeven bij bol.com daar krijg je antwoorden op u vraag is alles duidelijk zowel de verkoop als de betaling. op deze site vind je dat niet. ook al zijn er vele films die ze bij bol.com niet verkopen. ook werkt deze site slecht als je iets zoekt

    Evert13-08-2020

    Op 2 augustus 2020 voor het eerst bij Zavvi een DVD besteld van Joanna Lumley 's . Op dinsdag 11 augustus ontvangen , correct verpakt. Ruim € 14,00 goedkoper als bij Bol.com voor hetzelfde product ! Dus: een tevreden klant ! !

    Britt18-08-2020

    Kunnen jullie mij misschien vertellen met welk bedrijf het pakket word verstuurd/bezorgd. Ik kan dit nergens weer vinden en zal graag mijn pakket willen opsporen

    Michiel25-09-2020

    Ik wacht nu bijna twee maanden op m'n pakketje. Het e-mail adres van Zavvi doet het niet en op twitter geveb ze je gewoon geen antwoord. Zeer ergerlijk.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Films

    Ik koop hier maandelijks films vaak een Paar keer per maand. Heb inmiddels een hele kast vol staan met series en 4k films allemaal voor goedkopere prijzen 2 voor 22, 2 voor 32 of 3 voor 32 ligt er aan welke aanbieding ze per maand hebben.

    Heb laats BV lion king en aladdin 4k gekocht beide voor 32 inplaats van 35 per stuk in nederland.

    Heb all meer Dan 20 bestellingen gedaan alles is netjes aangenomen op 1 pakket je na dat onderweg kwijt geraakt was (Kan gebeuren) maar zavvi heeft het opnieuw Verzonden en binnen een week was het er.

    De films en series zijn wel allemaal engelse releases, meeste zonder Nederlandse onder titeling maar dat maakt mij niks uit. Heb nooit onder titeling aan en Nederlandse onder titeling klopt toch nooit.

    Ik vind zavvi een top webwinkel ik zal hier altijd blijven bestellen.

    Door: Andrew22-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Super Goedkoop

    Ik snap echt de negatieve reacties niet.. alles word duidelijk vermeld na u bestelling dat dit even kan duren. De verwachte levering was voor mijn dvds tussen 22 mei en 29 mei. De pakketjes zaten allebei apart in de bus, eentje de 28ste mei en eentje 29ste mei. Ik zou zeker niet twijfelen om hier opnieuw te bestellen. Zelf de dvds hebben NL subs (je moet wel kijken voor je besteld of ze NL subs hebben) ZAVVI doe zo verder. Vind het zelf beter en veeeeel goedkoper dan BOL.COM.

    Door: Kenny L.24-05-2019
    gerard25-02-2020

    leuk dat je een goede ervaring hebt en de negatieve reacties niet snapt. Alleen ik wacht al 5 maanden op een pakketje en elke maand geven ze een nieuwe datum. Ik stuur om de week een mailtje waar mijn pakketje is en elke keer krijg ik een andere datum en jij snapt potverdikkie de negatieve reacties niet snotaap.

    Jim26-03-2020

    Gerard, dan moet je gewoon je bestelling annuleren en elders kopen, snotaap

    Tegen pesten29-04-2020

    Waar om elkaar uitschelden iedereen maakt wel eens foutjes.

    Ray14-05-2020

    zou je je geld terug kunnen krijgen als het niet aankomt?

    NICO11-07-2020

    Zelf heb ik heel goede ervaring met de Belgische webshop www.fanssite.be

    nick24-08-2020

    Dat ruikt naar zelfpromotie Nico

    Elisabeth06-02-2021

    Ook wij hebben, met veel geduld, niet zoveel goeds over voor Zavvi. Komen afspraken niet na. Levering duurt daarbij niet gewoon lang maar enorm lang!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 dvd’s

    Ik heb 14 december 2 dvd’s besteld en nog steeds niet ontvangen . Als ik jullie een mail wil sturen dan blijkt deze niet te kloppen .
    Ook de klantenservice niet bereikbaar

    Door: A Tuwatanassy 16-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    3 blu rays

    Op 26 november heb ik 3 blu rays besteld. De levertijd zou 5 tot 10 dagen zijn. Op 28 november kreeg ik een mail dat de blu rays onderweg waren. Echter, op 8 januari nog steeds niets ontvangen. Volgens de Klantenservice is annuleren onmogelijk aangezien de films onderweg zijn. Ik geloof absoluut niet dat de blu rays verstuurd zijn op 28 november, want zelfs sinds de Brexit duurt verzending uit de UK (daar komen de films namelijk vandaan!) maar een dag of 5, maar je zit dus vast aan je bestelling terwijl Zavvi uitermate teleurstelt en je kunt geen kant op. Voor mij NOOIT weer Zavvi. Waardeloos.

    Door: Bubba16-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    3D Avengers: Infinity War, Endgame en Captain Marvel

    Helaas is hun 3D aanbod redelijk beperkt als ik zoek in de producten naar 3D, maar de bestelling verder ging prima en ze hebben keurig binnen de opgegeven termijn geleverd. Endgame kon alleen vooruitbesteld worden, maar die is snel na de release datum opgestuurd. Het ging zo goed, dat ik nu ook Shazam 3D besteld heb. De prijzen liggen duidelijk lager dan dezelfde films op andere sites en in de winkel. Ik zal regelmatig terugkomen om mijn collectie verder uit te breiden.

    Door: John Terburg12-09-2019
    nico volckeryck17-02-2020

    al eens op deze site gaan kijken ? ze hebben ook en fysieke winkel in Antwerpen dus 100 % veilig want je hebt een aanspreekpunt . www.fanssite.be

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Blu-ray's

    Wanneer je over voldoende geduld beschikt, kun je hier rustig producten bestellen. Ik heb al aardig wat blu-ray's bij Zavvi gekocht die bij Nederlandse bedrijven (zoals bol.com) niet zelden het dubbele kosten. De aangegeven levertijd moet je wat ruimer nemen en soms wordt een deel van de bestelling geleverd, de rest volgt dan wat later. Verder niets mis met dit bedrijf.

    Door: R. Groenewegen13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    T-shirts

    +Snelle levering
    +Goede kwaliteit

    -pakket moet retour naar UK, hierdoor hoge verzendosten, die je zelf moet betalen ook al is de maatvoering niet goed
    -slechte maatvoering voor Nederlandse maten
    Xl valt als M

    Door: Haack07-06-2021
    pascal tettero23-07-2021

    XL valt als M? vandaar dat ze zo goedkoop zijn? in azie zijn XL shirts inderdaad M-L. als je kleding besteld moet je niet denken dat het altijd dezelfde maten zijn, op sommige sites staat het er zelf bij dat je 2 maten groter moet bestellen. als je xl besteld en denkt het is een EU of US maat dan ben je gewoon dom.

    pascal tettero23-07-2021

    je wilt bestellen vanuit het buitenland en dan wil je het gratis retour sturen? als zavvi die kosten moet betalen kunnen ze nooit goedkoop blijven. wil je gratis retour sturen? dan bestel je uit eigen land (nee zavvi nl is niet nl maar uk)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Leuk

    Leuke webshop, waar je echt vanalles kan aanschaffen wat betreft games. De nieuwste games voor mijn Ps4 heb ik hier besteld en ben zeer tevreden. Levering was snel en naast games heb kan je ook kleding of posters aanschaffen.

    Door: Jeffrey Pannekeet13-04-2016
    Leon07-05-2016

    Het zijn wel altijd de Engelse uitgaves, dus verwacht geen NL menu's bij je game of op de hoes. Het duurt soms ook weken voor je bestelling er is. Ik bestel mijn games wel bij echte NL winkels. Als je wat langer wacht met kopen van een game dalen de prijzen vaak en ben je dus ook goedkoper uit.

    Mike Boes04-02-2020

    DVD van Once Upon a Time in Hollywood besteld. Snelle levering, maar....... Nederlandse ondertiteling ontbrak. Terwijl er daarover niets stond vermeld op hun website. Slechte zaak. Had liever een paar euro meer uitgegeven. Mij zien ze niet meer voorbij komen als klant.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    4k film - Oplichting & fraude

    Mijn eerste bestelling en tevens laatste.
    Voor kerst op 19 december 21 een film besteld.
    Dit had tussen kerst en oud&nieuw geleverd moeten worden.
    Je raad het al. Inmiddels 15 januari 22 en nog niets gezien.
    Let op! Zavvi werkt niet met track & trace. Klantenservice enkel per account bereikbaar. E-mail en/of bellen niet mogelijk.
    Omslachtige digitale procedure om artikel of geld terug te krijgen.
    Waardeloze after sales en bedrijf. Ik wil iedereen aansporen om niet bij Zavvi te bestellen. Hoe mooi de producten soms ook kunnen zijn. Laat je dus niet verleiden. Gezien diverse reviews op het web lijkt het alsof 20% zijn artikel ontvangt en 80% niet.
    Zavvi is pure oplichting. Ik heb spijt dat ik er niet eerder naar gegoogled heb.

    Door: Eddy15-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Dvd

    17 nov 2021 een dvd besteld. Nog steeds niets ontvangen op 11 jan 2022. Slechte dienstverlening. Moet maar afwachten of ik het überhaupt nog krijg. Waardeloze zaak. Ik bestel hier nooit weer.

    Door: An12-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    T-shirts

    Het is echt een mega slechte winkel, ze beloven iets te bezorgen wat later blijkt dat ze het Product helemaal niet op voorraad hebben en dat je maar zonder contact gewoon moet wachten tot je het krijgt. Uiteindelijk na 1 1/2 maand krijg je het binnen, helft van de bestelling mist en wat je hebt is niet de maat die je hebt besteld. Echt een hele slechte winkel, nooit hier kopen!

    Door: Marjolein 06-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 4K UHD Blurays

    Alhoewel op de zavvi site staat aangegeven dat er geen invoerkosten zijn voor de EU is dit wel degelijk het geval. Hierdoor kreeg ik een dikke factuur van de douane
    Daar bovenop ging mijn pakket verloren. Zavvi beloofde een terugbetaling maar die kreeg ik tot op heden niet.

    Door: DDC05-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    2 verschillende lego sets

    27-11 2 lego set besteld voor de kerst...krijg van beide sets een aparte verzend bevestiging, 1 op 30 nov zonder track en trace en de andere op 8 dec met track en trace. Je raad het al, die met track en trace heb ik ontvangen en die zonder track en trace nooit ontvangen, dus hier melding van gemaakt bij zavvi klantenservice....ben nu in totaal al ruim 10 dagen aan het mailen en elke x komen ze met standaard tekst.."we vinden het erg jammer....." maar ze lezen absoluut niet mijn mail met tekst en uitleg en screenshots van de mailtjes die ik heb gekregen van de verzendingen....en dan vragen ze ook nog een kopie van mijn paspoort en dat ik een handtekening moet zetten op een formulier die ik moet downloaden.....kan dus gewoon fluiten naar het product of mijn geld...want, NO WAY dat ik dat gaat doen...voor mij een goeie les dat ik hier nooit meer bestel en zal dit ook gaan broadcasten....

    Door: klant30-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    5 kersttruien

    5 kersttruien 20 november besteld om 5 december aan de kinderen te geven. Levering zou binnen 1 week worden geleverd. Na 14 dagen kreeg ik mail dat er vertraging was... Aangezien ik geen vertrouwen had, deze truien nog te ontvangen voor de Kerstdagen heb ik order geannuleerd en mijn aankoopbedrag teruggevraagd. Hierover zijn ze overleg gegaan. En nu worden de truien 3 januari geleverd. WAARDELOOS!!!! Gaan direct op retour. Hoop niet dat ik dan net zo lang op mijn geld met wachten. Ik koop hier NOOIT MEER!

    Door: Maria28-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Bestelnummer: 362080754 No Time to Die blu ray film

    No Time to Die - 4K Ultra HD, erg moeizaam communicatie, je krijgt een gegenereerd bericht terug, No replay. Had bijtijds de bestelling geannuleerd, andere website is in één seconde geregeld. Kans dat je invoerrechten moet bijbetalen is groot. Hun policy is , eerst het product ontvangen, pas daarna kun je retourneren, terwijl het product nog niet eens beschikbaar 0,0 in hun voorraad!!. Totaal onzin, onlogisch , tijd en geld verspilling. Inderdaad je moet altijd wachten... het wordt dus : No Time to Argue!!!

    Door: Roy Hesselink24-12-2021
    Roy Hesselink24-12-2021

    ZOU BESLIST NIET WEER KOPEN, als aanvulling op mijn vorige opmerking!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Kerstruien

    Waardeloos. Truien ruim voor kerst besteld. Weken in verwerking. 3 opdrachten gegeven tot annuleren. Nu bericht gehad dat ze 3 a 4 januari alsnog geleverd worden 🤬. Ff serieus om je bij op te vreten

    Door: Lou23-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    LEGO

    Schandalig slechte klantenservice. Ik wacht nog steeds op 800,- geld terug (besteld augustus 2021), omdat we weigerden inklaringskosten te betalen, waarna het pakket is teruggestuurd naar het magazijn van Zavvi en het zoek is.

    Door: Arno Van Strien22-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    purearts assassin's creed animus bayek 1-4 scale statue

    Beeld is stuk afgeleverd. Onmiddellijk de stappen gevolgd zoals deze op de site staan. tenslotte kan het altijd mis gaan met leveren, zeker met kwetsbare stukken. In tussen word ik al 2 maanden aan het lijntje gehouden door de customers service. Ze geven altijd standaard berichten dat het word door gestuurd naar de juiste dienst. Daar zou het dan toch al wel een stuk of 5 keer moeten aangekomen zijn. uiteindelijk na lang aanhouden krijg ik de keuze een nieuw beeld of terugbetaling. Na dit hele gebeuren heb ik geen vertrouwen meer in hun dus vroeg ik men geld terug en daar ben ik dus nog steeds op aan het wachten in tussen al weer 14 dagen voorbij gegaan en geen antwoord meer gekregen op berichten. Als je dus iets koopt hopen dat er niets stuk is of verkeert want dan ben je gezien. Ze houden je gewoon aan het lijntje. als het nu maar over een paar euro ging had ik het al lang opgegeven maar het gaat voor mij over meer dan 700 euro dat is veel geld voor mij. Dan gunt een mens zichzelf al eens een cadeautje :(

    Door: Peter Mylemans21-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Zavvi een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 118 ervaringen geplaatst over Zavvi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zavvi actief?

    Zavvi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zavvi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.