NederlandReview

  Ervaringen Zavvi

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. De site zavvi.nl is een online shop en eigenlijk ook wel een alles in 1 webshop te noemen, door het ruime aanbod van online kleding kopen tot elektronica en multimedia. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij deze site zavvi.nl. NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over zavvi.nl, dan is dat met NederlandReview.nl nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van zavvi.nl.

  Over zavvi.nl

  De site zavvi.nl is een plek voor entertainment, plezier en genieten. Je kunt er volop spellen en games vinden voor de Xbox 360, de Xbox One, PS3, PS4, PS Vita, Wii, Wii U, 3DS en ook voor de PC. Ook voor films en tv series zijn er volop mogelijkheden. Kijk naar de mogelijkheden om de juiste DVD’s te vinden en te kopen en ook de juiste Blue Ray films of TV shows. Het is mogelijk om uit een ruim aanbod te kiezen. Ook is er een kleding afdeling. Er zijn volop merchandise en elektronica afdeling. Er zijn trouwens geen verzendkosten voor de klanten van zavvi.nl.

  Diensten van zavvi.nl

  De site zavvi.nl biedt volop spellen en zaken aan. Het gaat hier onder andere om de Xbox One Games, PS4 Games, Nintendo Wii U Games, Nintendo 3DS Games, Xbox 360 Games, PS3 Games, PC Games, DVD’s, DVD-Boxen, DVD Ranglijst, DVD Pre-orders, Nieuwe DVD Releases, Blu-ray, Blu-ray Ranglijst, Blu-ray Steelbooks, Blu-ray Pre-orders, Nieuwe Blu-ray Releases, Kleding, Accessoires, Herenkleding, Dameskleding, Technologie, Audio, Koptelefoons, iPads & Tablets, Blu-ray, Herenkleding.

  Klachten, tips en complimenten over zavvi.nl

  Wanneer je niet tevreden bent over een product of game dan kun je het binnen 14 dagen terugsturen.
  Het is goed om ook je mening hierna nog een keer te plaatsen op NederlandReview.nl. Je helpt anderen ermee om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

  Heb jij ervaring met zavvi.nl

  Nederlandreview.nl maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over dit bedrijf. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

  Games en andere computerspellen. Lees ervaringen van klanten die hier al gekocht hebben, zo weet u wat en waar u koopt! Lees duizenden onafhankelijke ervaringen op NederlandReview.nl!

  Zavvi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

  4,4
  47% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4,8
  Service
  rating
  3,6
  Prijs
  rating
  5,4
  Leveren
  rating
  3,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lost money! Scam company

  I've ordered things for Christmas presents. Payed extra for fast delivery so it'll be on time. They shipped the goods late so the order was late 1 week, didn't even pick the things up because I had to buy another presents. The goods are already back to the shop so I contacted them about the refund. They told me it'll come within few days.. And now they deleted my account ????. I'm really shocked! Going to look if I can raport that somewhere ????. Do not buy from them cause you'll loose money..

  Door: Magdalena Janely 23-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Blu-ray's

  Wanneer je over voldoende geduld beschikt, kun je hier rustig producten bestellen. Ik heb al aardig wat blu-ray's bij Zavvi gekocht die bij Nederlandse bedrijven (zoals bol.com) niet zelden het dubbele kosten. De aangegeven levertijd moet je wat ruimer nemen en soms wordt een deel van de bestelling geleverd, de rest volgt dan wat later. Verder niets mis met dit bedrijf.

  Door: R. Groenewegen 13-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  kersttruien

  Kerstcadeaus besteld op 4 december die voor kerst binnen moesten komen, maar die zijn uiteindelijk geannuleerd. Allereerst duurde het krijgen van een update over mijn bestelling veelte lang en kreeg ik pas 24 december een mailtje dat mijn hele bestelling geannuleerd was. Daarnaast heb ik tussentijds meerder berichten gestuurd, maar steeds te laat en onduidelijk antwoord gekregen. Ik heb vroeger vaak bij deze website besteld, maar dit was de laatste keer.

  Door: H. 03-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Trui

  Wat een slechte service zeg! 2 december wat besteld en betaald via de webshop en mijn pakket is nog steeds niet verzonden. Je kan je bestelling niet tracken wat het enorm teleurstellend maakt en je verplicht bent iedere week te mailen met de vraag waar je pakket blijft. Ze hebben geen klantenservice, dus je kan ook niemand spreken. Als je mailt krijg je een antwoord van een chatbot. Daar heb je dus ook helemaal niks aan. Als ik advies mag geven. BESTEL HIER NIKS!

  Door: Mandy Ottenheim 18-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Star Wars bureaulamp millennium Falcon

  Ik bestel hier nooit meer....door een lange vertraging bleef de lamp in mijn winkelwagen staan....Ik kreeg ook een fout melding bij het afrekenen. Ik heb de lamp daarom nog een keer besteld. Ik vroeg online om één van de bestellingen te annuleren.......Zij zagen echter maar één bestelling. Vervolgens heb ik geprobeerd één van de bestellingen te annuleren met de annuleer knop, dit werkte niet dus weer contact opgenomen. Kreeg pas te laat een antwoord en de lamp zou al bezorgd worden.......Ik moest de DHL bestelling "weigeren" ???? Vervolgens vraag ik om het product te retourneren.......komt voor je eigen kosten en de verpakking moet dicht en heel zijn.......nou de doos kwam al beschadigd aan. Ze hebben mooie producten maar raadt het af hier te bestellen.....dan maar liever meer geld kwijt en een betere en snellere service ( en zo goedkoop zijn ze niet )

  Door: Kim Fornasari 16-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  Friends badjas

  Klote bedrijf! Nooooit iets bestellen. Het wordt gewoon niet geleverd en zij beweren dat het al wel is geleverd. Vervolgens uren van het kastje naar de muur gestuurd, expres.

  Door: Lot 14-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Kleding

  Oplichting eerste klas ! Je besteld 18 november een trui met de bevestiging wordt binnen 2 dagen verstuurd !!! Bedrijf heeft totaal geen echte contact gegevens alleen een contact formulier waarna je automatisch gegenereerde mailtjes krijgt dat je pakket door buitenland langer kan duren dan verwacht. Bij een nieuwe vraag exact het zelfde antwoord als een week ervoor. Bij contact met de Engelse partner Hut krijg je te horen dat hun niet verantwoordelijk zijn voor wat de Nederlandse tak doet. Ik ben nu me geld kwijt, en heb een fake tracking code die geen enkele verzenddienst in NL herkend ... NOOIT iets bestellen hier.

  Door: Tim Koomen 11-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  2 funkopoppen

  Heb 2 funko poppen besteld het geld is van mijn rekening maar de bestelling is nergens te vinden. Er is ook geen telefoon nummer en op facebook ook niks waarmee je contact kan opnemen DIKKE OPLICHTERS BESTEL AUB NIKS
  Ik heb nog steeds niks ik vind dat ze niet eens 1 ster waardig zijn wat een oplichters ik wil mijn geld terug of mijn bestelling

  Door: Lesley 09-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Trui

  Duurde 3 weken voordat de trui kwam. Niet goed. Retourkosten zelf betalen 13 euro!! En dan zeggen ze dat die niet aangekomen is. Waardeloos kutbedrijf.

  Door: Ellen 11-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  een hoodie

  Maand geleden een trui besteld. Nog niks binnen zavvi zelf niet behulpzaam. Leuke producten maar service ho maar.

  Door: RM 17-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  3D Avengers: Infinity War, Endgame en Captain Marvel

  Helaas is hun 3D aanbod redelijk beperkt als ik zoek in de producten naar 3D, maar de bestelling verder ging prima en ze hebben keurig binnen de opgegeven termijn geleverd. Endgame kon alleen vooruitbesteld worden, maar die is snel na de release datum opgestuurd. Het ging zo goed, dat ik nu ook Shazam 3D besteld heb. De prijzen liggen duidelijk lager dan dezelfde films op andere sites en in de winkel. Ik zal regelmatig terugkomen om mijn collectie verder uit te breiden.

  Door: John Terburg 12-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  2 DVD's

  Kleine update: Mijn geld is terug gestort. Yay

  Ja het ging fout in hun systeem en misschien ben ik een van de gelukkige die z'n geld terugkreeg. Maar het zijn geen (totale) oplichters. Ze zijn gewoon denk ik niet zo goed als Bol.com of een ander webshop.

  Als er een vermoeden ontstaat van enige ongeregeldheden, dan zou ik direct contact opnemen met hun klantenservice.

  Als hoe ik ervaren heb is hun klantenservice wel oprecht, vriendelijk en behulpzaam. En de retour ging vrij snel. Dat wilde ik even kwijt/rechtzetten, waar ik in mijn vorige bericht ongerust en misschien ook voorbarig was in mijn oordeel.

  Door: Zavvi = Bedrijf 15-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  DVD's

  Heb me (helaas) als nieuwe klant ingeschreven bij Zavvi en 2 dvd's besteld en betaald. Maar nergens kan je zien dat je maar ook iets besteld hebt en je krijgt ook geen bevestigingsmail.

  Je hele account is leeg geen geschiedenis bekend, en zeggen zogenaamd, dat ze ernaar streven om binnen 48 uur van antwoord te voorzien. Maar nooit echt naar je probleem vragen. Het is mij ook een raadsel hoe deze bende ongemoeid mensen kan oplichten.

  Ik vrees dat de producten niet verzonden zullen worden en ik mijn geld kwijt ben. Is het mogelijk om je geld terug te vorderen via je bank o.i.d.?

  Criminaliteit loont in Nederland zolang je het georganiseerd doet en groot aanpakt, en de zwakkere oplicht.

  Door: Zavvi = Dieven 13-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Super Goedkoop

  Ik snap echt de negatieve reacties niet.. alles word duidelijk vermeld na u bestelling dat dit even kan duren. De verwachte levering was voor mijn dvds tussen 22 mei en 29 mei. De pakketjes zaten allebei apart in de bus, eentje de 28ste mei en eentje 29ste mei. Ik zou zeker niet twijfelen om hier opnieuw te bestellen. Zelf de dvds hebben NL subs (je moet wel kijken voor je besteld of ze NL subs hebben) ZAVVI doe zo verder. Vind het zelf beter en veeeeel goedkoper dan BOL.COM.

  Door: Kenny L. 24-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  K.u.t bedrijf

  Ik heb 2 keer besteld en het is 2 keer niet aan gekomen dus BESTEL HIER NIET wand je kan ze ook niet bellen heb al heel vaak dat formulier in gevuld en 3 weken later pas reactie dus in het kort echt een k.u.t bedrijf

  Door: Dave Mennen 15-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Oplichters

  In september 2018 heb ik 3 funko-pop figuren besteld.
  Enkele weken later kreeg ik het bericht dat 1 van die figuren verzonden was.
  Is echter nooit aangekomen.
  Heb ik gemeld en heb het geld van dat ene popje terug gekregen.
  Ondertussen gevraagd waar de andere 2 poppetjes waren.
  Kreeg antwoord dat ze nog niet verstuurd waren en niet voor de feestdagen gingen geleverd worden.
  Januari 2019 terug contact opgenomen. Ze stelden voor om de bestelling te annuleren.
  Geprobeerd echter niet gelukt.
  Zij hadden een probleem met het systeembeheer beweerden ze.
  Op 14 januari vroeg ik nogmaals om alles te annuleren.
  Weeral de melding dat annulatie mislukt is.
  Nu krijg ik een bericht dat het geld is terug gestort op 26 november maar dat het enkele dagen kan duren eer het geld effectief op de rekening aanwezig is. (Ondertussen al meer dan 2 maanden.)
  Kortom. Bestel niets bij deze oplichters!!
  (Waarschijnlijk zullen ze mijn acount blokkeren. Gelukkig heb ik alle mails bewaard!)

  Door: Wim Brendonck 07-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  stekker

  Ik heb een wake up light gekocht via zavvi.nl
  Bij aankomst bleek het om een wake up light met britse stekker te gaan, Dit stond niet duidelijk aangegeven.
  De gebruiksaanwezing etc. was wel gewoon in diverse europese talen, waaronder ook Nederlands..

  Door: O. Haver 09-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6
  rating

  Het is geen oplichting. Net niet...

  Prima webshop met nette prijzen. Maar soms héél erg op winst belust. Mystery gift op black friday. Kost 7 euro. Maar zeker op black friday zal dat toch de moeite zijn?

  Krijg je doodleuk een brix looney tunes plastic figuurtje met een winkelwaarde van nog geen 4 euro!
  Voelde me tamelijk bekocht, dus klacht ingediend. Antwoord: tja.... mystery gift hè.
  Mag eventueel wel geruild hoor. Maar verzendkosten eigen rekening (Kost meer dan 7 euro).
  Bizar. Een webshop die, nota bene op black friday, plastic prullaria van enkele centen duur verkoopt als mystery gift.... Triest.
  Het is geen oplichting, maar zo voelt het wel.

  Door: Cdijk 09-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  uitstekend

  Bestel regelmatig bij ZAVVI, tot op heden altijd goed gegaan.
  Prijzen zijn niet te duur, kortom een tevreden klant.

  Door: A. Pouw 30-10-2018
  Luuk Driessen 15-05-2019

  En de bezorging via brievenbus of pakketje met track 'n trace?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Opereert in grijs gebied - Let op niet aangekomen bestellingen worden niet vergoed!

  Een aantal maanden geleden had ik een collectible besteld op hun website. Ongeveer 3 maanden geleden ontving ik een e-mail met daarin de boodschap dat het product onderweg was en over ongeveer een maand zou worden bezorgd. Daarnaast werd er vermeld dat het langer kon gaan duren en dat ik pas na 20 dagen contact met hun kon opnemen.

  Twee maanden (na de beoogde bezorgdatum) later heb ik contact met ze opgenomen. Daarbij kreeg ik de volgende reactie:

  ---
  We operate on a 40 day policy in which we ask you to please contact us to let us know that your order has not arrived. As it has now been over 40 days, since your order was sent, we cannot trace this item and are unable to offer you a refund or replacement. We are very sorry for any inconvenience or disappointment caused by this.
  ---

  Zeer waarschijnlijk een partij die in grijs gebied opereert. Zou hier niet bestellen, want deze policy waar zij het over hebben is nergens gecommuniceerd. Daarnaast werd er gesuggereerd dat deze 40 dagen ingaat vanaf het moment dat de mail was verstuurd. Echter de beoogde bezorg datum die gecommuniceerd werd in deze mail was al 30 - 45 dagen daarna. Dit tezamen met de 20 dagen wachttijd, betekent dat je altijd het risico draagt wanneer het product niet aankomt.

  Door: Concelo Amoun 11-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Zavvi

  Uw beoordeling