Zavvi

Alle reviews

Zavvi

39% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (133)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  blu ray films

  Mijn eerste ervaring met Zavvi is goed verlopen.
  Na het bestellen, kreeg ik paar dagen later mailtjes dat ze items verzonden waren. Al gauw kreeg ik al een aantal films binnen. Hier stond op dat het vanuit Guernsey kwam. Ik was me dus niet van bewust dat het een import site was. Daarmede is het niet duidelijk of er mogelijk douane kosten bij kunnen kijken. Zavvi heeft alles apart verstuurd, wellicht daardoor weinig of geen kans op douane kosten (?). Ik weet niet hoe dat verder zit bij bestellingen waarbij 1 item boven de 22 euro zit.
  Bij bestellen kon ik niet kiezen voor track&trace levering terwijl ze dat wel kunnen doen volgens de site. Het is dan gissen of het bij mij dan een uitzondering was.. daarom 1 ster minder.
  Klantenservice kan ik niet over oordelen omdat ik geen contact heb gezocht met Zavvi.
  Verder heb ik vandaag de resterende items ontvangen, 1 dag na Zavvi eigen indicatie. Geen ramp dus, ik ben langere wachttijden gewend bij Ali express. En niet te vergeten dat het een feestmaand is en de bezorging hebben het extreem druk nu.
  De prijs van de films zijn goedkoop, vooral bij acties zoals 3 blu ray voor 21 euro. Op de site bij details informatie kan je vaak zien of het Nederlands gesproken of ondertiteld is. Tevens de regio codes staat erbij, B voor Europa.
  Ik ben al met al heel tevreden. Zo ver ik begrijp komen de producten uit Guernsey of Jersey, maar hun kantoor zit ergens op een airport dacht ik, in Groot-Brittannië. Dus hoe het verder nu gaat verlopen na brexit... geen idee !

  Overigens : Ik had bv een bestelling geplaatst op 29-11, op 4 december kreeg ik mails dat het verzonden is en kon verwachten tussen vrijdag 11 december en vrijdag 18 december. Veel kwam gister ook dan binnen, en de laatste 2 vandaag, 19 december. Dus het leveren is ook correct. In de mail staat ook dat er vertraging kan optreden, 21 dagen te wachten voor het opnemen van contact dat artikelen er niet zijn. Maar dit is bij mij niet nodig geweest, en kan ik niet over oordelen.

  Half november besteld, nog niets ontvangen. Reageren nergens op en bij mailen no-replay mail terug. Koop hier nooit weer,

  Waar in godsnaam blijft de levering,besteld 8 november en krijg geen enkele reactie. Het gaat om bestelnr. 248737318

  Koop hier niet aub! Slechtste online shop ooit. Zeer lange levertijd, steeds automatisch of geen antwoord op mails. Je gaat jezelf veel last besparen als je hier niet shopt.

  José en Jogi,
  Beseffen jullie dat jullie een reactie op mijn review hebben geplaatst? Ik zie jullie reacties als nieuwe reviews dus schrijf dan liever een eigen review (waarbij je sterren kan geven) ipv af te reageren op mijn review? Jammer dat jullie niet dezelfde ervaring delen als ik het deze site had. Maar José, uw reactie met ordernummer is zeer misplaatst en heeft geen nut bij mijn review. Succes!

  ik probeerde bijtijds de bestelling te annuleren, helaas je moet het product eerst ontvangen dan pas retourneren op eigen kosten. het is zo'n ontmoedigingsbeleid, nooit zal ik één artikel meer kopen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 Funko 5 Star popjes van Stranger Things

  Ik had 3 Funko 5 Star popjes van Stranger Things besteld voor mijn dochter bij zavvi.nl. Zeer goede prijs, 13,49€ per stuk. In de winkel 4geeks in Leuven stonden er vorig jaar een aantal aan 14,99€. Ik had er toen eentje gekocht, maar later wou de dochter er nog. Geen meer in 4geeks. Online kijken, prijzen rond de 20 euro, voor Eleven popje bij bol.com zelfs 25 euro. Toch maar gekocht om als geschenkje te geven.

  Ik heb deze bij Zavvi.nl besteld op 20/02/2020. Daarna wat reviews zitten lezen en dacht dat ziet er hier niet goed uit. Het lijkt op een site uit Nederland wegens adres zavvi.nl, zo dacht ik toch, maar blijkt vanuit Engeland te opereren. Aantal goede reviews, maar ook een aantal hele slechte.
  Ik heb wel een track en trace gekregen. Mijn bestelling vertrok vanuit Amerika! Dit was 22/2. 25/2 bij DHL, 27/2 luchthaven Heathrow Engeland, 28/2 onderweg DHL Engeland, 1/3 onderweg DHL naar België, 3/3 DHL België onderweg, 4/3 geleverd.

  Dus ik kan alleen maar zeggen dat het allemaal perfect is gelopen.

  vragen worden hier niet beantwoord informatie voor mensen buiten nederland is er niet te vinden ook geen informatie ho je kunt betalen wanneer je hier iets koopt. je kunt beter u geld uitgeven bij bol.com daar krijg je antwoorden op u vraag is alles duidelijk zowel de verkoop als de betaling. op deze site vind je dat niet. ook al zijn er vele films die ze bij bol.com niet verkopen. ook werkt deze site slecht als je iets zoekt

  Op 2 augustus 2020 voor het eerst bij Zavvi een DVD besteld van Joanna Lumley 's . Op dinsdag 11 augustus ontvangen , correct verpakt. Ruim € 14,00 goedkoper als bij Bol.com voor hetzelfde product ! Dus: een tevreden klant !
  !

  Kunnen jullie mij misschien vertellen met welk bedrijf het pakket word verstuurd/bezorgd. Ik kan dit nergens weer vinden en zal graag mijn pakket willen opsporen

  Ik wacht nu bijna twee maanden op m'n pakketje. Het e-mail adres van Zavvi doet het niet en op twitter geveb ze je gewoon geen antwoord. Zeer ergerlijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Films

  Ik koop hier maandelijks films vaak een Paar keer per maand. Heb inmiddels een hele kast vol staan met series en 4k films allemaal voor goedkopere prijzen 2 voor 22, 2 voor 32 of 3 voor 32 ligt er aan welke aanbieding ze per maand hebben.

  Heb laats BV lion king en aladdin 4k gekocht beide voor 32 inplaats van 35 per stuk in nederland.

  Heb all meer Dan 20 bestellingen gedaan alles is netjes aangenomen op 1 pakket je na dat onderweg kwijt geraakt was (Kan gebeuren) maar zavvi heeft het opnieuw Verzonden en binnen een week was het er.

  De films en series zijn wel allemaal engelse releases, meeste zonder Nederlandse onder titeling maar dat maakt mij niks uit. Heb nooit onder titeling aan en Nederlandse onder titeling klopt toch nooit.

  Ik vind zavvi een top webwinkel ik zal hier altijd blijven bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super Goedkoop

  Ik snap echt de negatieve reacties niet.. alles word duidelijk vermeld na u bestelling dat dit even kan duren. De verwachte levering was voor mijn dvds tussen 22 mei en 29 mei. De pakketjes zaten allebei apart in de bus, eentje de 28ste mei en eentje 29ste mei. Ik zou zeker niet twijfelen om hier opnieuw te bestellen. Zelf de dvds hebben NL subs (je moet wel kijken voor je besteld of ze NL subs hebben) ZAVVI doe zo verder. Vind het zelf beter en veeeeel goedkoper dan BOL.COM.

  leuk dat je een goede ervaring hebt en de negatieve reacties niet snapt. Alleen ik wacht al 5 maanden op een pakketje en elke maand geven ze een nieuwe datum. Ik stuur om de week een mailtje waar mijn pakketje is en elke keer krijg ik een andere datum en jij snapt potverdikkie de negatieve reacties niet snotaap.

  Gerard, dan moet je gewoon je bestelling annuleren en elders kopen, snotaap

  Waar om elkaar uitschelden iedereen maakt wel eens foutjes.

  zou je je geld terug kunnen krijgen als het niet aankomt?

  Zelf heb ik heel goede ervaring met de Belgische webshop www.fanssite.be

  Dat ruikt naar zelfpromotie Nico

  Ook wij hebben, met veel geduld, niet zoveel goeds over voor Zavvi. Komen afspraken niet na. Levering duurt daarbij niet gewoon lang maar enorm lang!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Funko pops

  3 funko pops besteld. Ontving netjes bericht dat ze niet binnen de gestelde termijn geleverd konden worden. Omdat er geen zicht was op de uiteindelijke levertermijn besloten de bestelling te annuleren. Ik heb vervolgens netjes binnen het toegezegde aantal werkdagen mijn geld retour ontvangen.

  Ook vanuit het verleden alleen maar goede ervaringen met Zavvi.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dvd

  Ik zal tussen 3 maart en 17 maart binnen zijn maar helaas nog niet binnen en je krijgt een mail is verstuurd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3D Avengers: Infinity War, Endgame en Captain Marvel

  Helaas is hun 3D aanbod redelijk beperkt als ik zoek in de producten naar 3D, maar de bestelling verder ging prima en ze hebben keurig binnen de opgegeven termijn geleverd. Endgame kon alleen vooruitbesteld worden, maar die is snel na de release datum opgestuurd. Het ging zo goed, dat ik nu ook Shazam 3D besteld heb. De prijzen liggen duidelijk lager dan dezelfde films op andere sites en in de winkel. Ik zal regelmatig terugkomen om mijn collectie verder uit te breiden.

  al eens op deze site gaan kijken ? ze hebben ook en fysieke winkel in Antwerpen dus 100 % veilig want je hebt een aanspreekpunt . www.fanssite.be

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blu-ray's

  Wanneer je over voldoende geduld beschikt, kun je hier rustig producten bestellen. Ik heb al aardig wat blu-ray's bij Zavvi gekocht die bij Nederlandse bedrijven (zoals bol.com) niet zelden het dubbele kosten. De aangegeven levertijd moet je wat ruimer nemen en soms wordt een deel van de bestelling geleverd, de rest volgt dan wat later. Verder niets mis met dit bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  T-shirts

  +Snelle levering
  +Goede kwaliteit

  -pakket moet retour naar UK, hierdoor hoge verzendosten, die je zelf moet betalen ook al is de maatvoering niet goed
  -slechte maatvoering voor Nederlandse maten
  Xl valt als M

  XL valt als M? vandaar dat ze zo goedkoop zijn? in azie zijn XL shirts inderdaad M-L.
  als je kleding besteld moet je niet denken dat het altijd dezelfde maten zijn, op sommige sites staat het er zelf bij dat je 2 maten groter moet bestellen. als je xl besteld en denkt het is een EU of US maat dan ben je gewoon dom.

  je wilt bestellen vanuit het buitenland en dan wil je het gratis retour sturen? als zavvi die kosten moet betalen kunnen ze nooit goedkoop blijven. wil je gratis retour sturen? dan bestel je uit eigen land (nee zavvi nl is niet nl maar uk)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuk

  Leuke webshop, waar je echt vanalles kan aanschaffen wat betreft games. De nieuwste games voor mijn Ps4 heb ik hier besteld en ben zeer tevreden. Levering was snel en naast games heb kan je ook kleding of posters aanschaffen.

  Het zijn wel altijd de Engelse uitgaves, dus verwacht geen NL menu's bij je game of op de hoes.

  Het duurt soms ook weken voor je bestelling er is. Ik bestel mijn games wel bij echte NL winkels.

  Als je wat langer wacht met kopen van een game dalen de prijzen vaak en ben je dus ook goedkoper uit.

  DVD van Once Upon a Time in Hollywood besteld. Snelle levering, maar....... Nederlandse ondertiteling ontbrak. Terwijl er daarover niets stond vermeld op hun website. Slechte zaak.

  Had liever een paar euro meer uitgegeven. Mij zien ze niet meer voorbij komen als klant.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dvd venom

  Heb besteld en betaald.Kreeg na weken wachten te horen dat artikel niet voorradig was.En dat ze een vervangend artikel zouden sturen.Ik wilde mijn geld terug.Dat kon dus niet.Nu,twee maanden later,geen artikel,geen geld en op mails van mij word niet gereageerd.Oplichters dus!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  The Crown seizoen 4

  Op 31 januari jl. bevestigde Zavvi: "Je bestelling is verzonden en zal binnenkort bij jou zijn!
  Levering verwacht tussen
  ma 07 feb. - ma 14 feb."
  Het artikel is wel betaald maar nooit afgeleverd. Het bedrijf is niet bereikbaar per telefoon. E-mails naar het adres op de website (care@zavvi.nl) komen onbestelbaar terug. Kortom mijn vertrouwen in dit bedrijf is tot het nulpunt gedaald. Hoe krijg ik mijn geld terug?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De dvd Venom

  Heb na weken! zelf contact opgenomen.Kreeg te horen dat artikel niet beschikbaar was en ik een vervangend artikel zou krijgen.Daar ging ik niet mee akkoord, wil mijn geld terug! Kreeg te horen dat ze geen geld terug geven en ik zou te horen krijgen wanneer het vervangend artikel zou worden verstuurd.Niets meer vernomen.Ik vind dit dus gewoon diefstal!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dvd supernatural

  begin juli 2021 een dvd gekocht bij hen en €36 kosten moeten betalen. Op hun website stond dat ze deze terug betalen en ook bevestigend antwoord gekregen van verschillende zavvi medewerkers. Nu 8 maanden later en 100den mailtjes heen en weer, nog steeds mijn geld niet terug gezien. Nu durven ze zelfs beweren, na 8 maanden hun fout te hebben toegegeven, dat ze dit wel terugbetaald zouden hebben! Niets van waar, dikke afzetters! koop hier nooit! Als "goedmakertje" heb ik een€15 waardebon van hen gekregen, maar die wil ik niet! ik wil mijn geld terug

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blueray dvd Venom

  Heb hem weken geleden besteld.Kreeg daarna een "uiterste leverdatum"Daar zijn we inmiddels al 18 dagen overheen.Na contact moet IK nu gaan bevestigen dat buren de dvd niet hebben aangenomen?Zeer vreemde gang van zaken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BLURAY-box

  This company is a joke. This is the worst experience in more than a decade of online purchases.
  This company is an unreliable lying fraud, who is fulfilling any of his promises. Shipments that do not arrive, duties that are not paid as they promis, refunds that will never been paid.
  Please avoid this company.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bluray`s & 4K.

  Bij mijn eerste bestelling ging keurig.
  niks aan te merken.
  maar bij tweede + 4 bestelling gingen super mis!
  Of de één van de films . niet werden bezorgd.
  of uitverkocht (wel betaald) en geen geld terug.
  Heb ondertussen wel 5 a 6 mails verzonden .
  en antwoord was! sorry voor teleurstelling)
  Geen goede webside.
  Voor was eind december2021 laatste bestellingen .
  nooit meer bij deze webwinkel!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blue ray dvd

  Ik zal hier nooit meer iets bestellen, misschien dat ik mijn dvd ooit nog krijg maar ik heb grote twijfels.Heb al wel betaald... Op de site geven ze een verzendtijd, maar dat is een leugen. Ook geven ze niet aan dat er eventuele douanekosten bij kunnen komen. Of ze sturen het eerst naar Mars.....
  Dus geen enkel pluspunt
  Christa

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  my hero academia todoroki pop

  Ik heb op 15 december een bestelling gedaan, maar nooit aangekregen en wel betaald!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pokemon celebrations kaarten met shirt

  Besteld, levering niet meer op voorraad. Zavvi weet zelf niet wanneer weer op voorraad is. Maar de bestelling annuleren... ho maar.

  Met moesjes aankomen, maar niks oplossen.

Anderen bekeken ook

Badkamertelevisie.nl
31 reviews

Televisie kijken in de badkamer, zijn daar goede oplossingen voor te vinden? Want als je een uurtje in bad gaat zou het natuurlijk wel leuk zijn al...

Foto de Vakman
34 reviews

Foto de Vakman is meer dan alleen dé vakman op het gebied van camera’s. Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen die hier hun camera k...

Geeektech.com
51 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Home8 Alarm
10 reviews

Je moet er toch niet aan denken dat er ingebroken wordt, en iemand er vandoor gaat met je kostbare spulletjes? Je kunt daarom je huis beveiligen me...

Zavvi

Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. De site zavvi.nl is een online shop en eigenlijk ook wel een alles in 1 webshop te noemen, door het ruime aanbod van online kleding kopen tot elektronica en multimedia. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij deze site zavvi.nl. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over zavvi.nl, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van zavvi.nl. 

Over zavvi.nl 
De site zavvi.nl is een plek voor entertainment, plezier en genieten. Je kunt er volop spellen en games vinden voor de  Xbox 360, de Xbox One, PS3, PS4, PS Vita, Wii, Wii U, 3DS en ook voor de PC. Ook voor films en tv series zijn er volop mogelijkheden. Kijk naar de mogelijkheden om de juiste DVD’s te vinden en te kopen en ook de juiste Blue Ray films of TV shows. Het is mogelijk om uit een ruim aanbod te kiezen. Ook is er een kleding afdeling. Er zijn volop merchandise en elektronica afdeling. Er zijn trouwens geen verzendkosten voor de klanten van zavvi.nl.  

Diensten van zavvi.nl
De site zavvi.nl biedt volop spellen en zaken aan. Het gaat hier onder andere om de Xbox One Games, PS4 Games, Nintendo Wii U Games, Nintendo 3DS Games, Xbox 360 Games, PS3 Games, PC Games, DVD’s, DVD-Boxen, DVD Ranglijst, DVD Pre-orders, Nieuwe DVD Releases, Blu-ray, Blu-ray Ranglijst, Blu-ray Steelbooks, Blu-ray Pre-orders, Nieuwe Blu-ray Releases, Kleding, Accessoires, Herenkleding, Dameskleding, Technologie, Audio, Koptelefoons, iPads & Tablets, Blu-ray, Herenkleding.

Klachten, tips en complimenten over zavvi.nl
Wanneer je niet tevreden bent over een product of game dan kun je het binnen 14 dagen terugsturen. 
Het is goed om ook je mening hierna nog een keer te plaatsen op NederlandReview. Je helpt anderen ermee om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.     

Heb jij ervaring met zavvi.nl 
NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over dit bedrijf. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht! 

 

Games en andere computerspellen. Lees ervaringen van klanten die hier al gekocht hebben, zo weet u wat en waar u koopt! Lees duizenden onafhankelijke ervaringen op NederlandReview!

}