NederlandReview

    Ervaringen Zavvi

    Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. De site zavvi.nl is een online shop en eigenlijk ook wel een alles in 1 webshop te noemen, door het ruime aanbod van online kleding kopen tot elektronica en multimedia. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij deze site zavvi.nl. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over zavvi.nl, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van zavvi.nl.

    Over zavvi.nl

    De site zavvi.nl is een plek voor entertainment, plezier en genieten. Je kunt er volop spellen en games vinden voor de Xbox 360, de Xbox One, PS3, PS4, PS Vita, Wii, Wii U, 3DS en ook voor de PC. Ook voor films en tv series zijn er volop mogelijkheden. Kijk naar de mogelijkheden om de juiste DVD’s te vinden en te kopen en ook de juiste Blue Ray films of TV shows. Het is mogelijk om uit een ruim aanbod te kiezen. Ook is er een kleding afdeling. Er zijn volop merchandise en elektronica afdeling. Er zijn trouwens geen verzendkosten voor de klanten van zavvi.nl.

    ZAVVI.COM - THE WORST ONLINE SHOP EVER? / Playzocker Reviews Rant (English)

    Diensten van zavvi.nl

    De site zavvi.nl biedt volop spellen en zaken aan. Het gaat hier onder andere om de Xbox One Games, PS4 Games, Nintendo Wii U Games, Nintendo 3DS Games, Xbox 360 Games, PS3 Games, PC Games, DVD’s, DVD-Boxen, DVD Ranglijst, DVD Pre-orders, Nieuwe DVD Releases, Blu-ray, Blu-ray Ranglijst, Blu-ray Steelbooks, Blu-ray Pre-orders, Nieuwe Blu-ray Releases, Kleding, Accessoires, Herenkleding, Dameskleding, Technologie, Audio, Koptelefoons, iPads & Tablets, Blu-ray, Herenkleding.

    Klachten, tips en complimenten over zavvi.nl

    Wanneer je niet tevreden bent over een product of game dan kun je het binnen 14 dagen terugsturen.
    Het is goed om ook je mening hierna nog een keer te plaatsen op NederlandReview. Je helpt anderen ermee om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

    Heb jij ervaring met zavvi.nl

    NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over dit bedrijf. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

    Games en andere computerspellen. Lees ervaringen van klanten die hier al gekocht hebben, zo weet u wat en waar u koopt! Lees duizenden onafhankelijke ervaringen op NederlandReview!

    Zavvi
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (70)

    4.2
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    blu ray films

    Mijn eerste ervaring met Zavvi is goed verlopen.
    Na het bestellen, kreeg ik paar dagen later mailtjes dat ze items verzonden waren. Al gauw kreeg ik al een aantal films binnen. Hier stond op dat het vanuit Guernsey kwam. Ik was me dus niet van bewust dat het een import site was. Daarmede is het niet duidelijk of er mogelijk douane kosten bij kunnen kijken. Zavvi heeft alles apart verstuurd, wellicht daardoor weinig of geen kans op douane kosten (?). Ik weet niet hoe dat verder zit bij bestellingen waarbij 1 item boven de 22 euro zit.
    Bij bestellen kon ik niet kiezen voor track&trace levering terwijl ze dat wel kunnen doen volgens de site. Het is dan gissen of het bij mij dan een uitzondering was.. daarom 1 ster minder.
    Klantenservice kan ik niet over oordelen omdat ik geen contact heb gezocht met Zavvi.
    Verder heb ik vandaag de resterende items ontvangen, 1 dag na Zavvi eigen indicatie. Geen ramp dus, ik ben langere wachttijden gewend bij Ali express. En niet te vergeten dat het een feestmaand is en de bezorging hebben het extreem druk nu.
    De prijs van de films zijn goedkoop, vooral bij acties zoals 3 blu ray voor 21 euro. Op de site bij details informatie kan je vaak zien of het Nederlands gesproken of ondertiteld is. Tevens de regio codes staat erbij, B voor Europa.
    Ik ben al met al heel tevreden. Zo ver ik begrijp komen de producten uit Guernsey of Jersey, maar hun kantoor zit ergens op een airport dacht ik, in Groot-Brittannië. Dus hoe het verder nu gaat verlopen na brexit... geen idee !

    Door: Marieke19-12-2020
    Marieke 19-12-2020

    Overigens : Ik had bv een bestelling geplaatst op 29-11, op 4 december kreeg ik mails dat het verzonden is en kon verwachten tussen vrijdag 11 december en vrijdag 18 december. Veel kwam gister ook dan binnen, en de laatste 2 vandaag, 19 december. Dus het leveren is ook correct. In de mail staat ook dat er vertraging kan optreden, 21 dagen te wachten voor het opnemen van contact dat artikelen er niet zijn. Maar dit is bij mij niet nodig geweest, en kan ik niet over oordelen.

    Jose18-01-2021

    Half november besteld, nog niets ontvangen. Reageren nergens op en bij mailen no-replay mail terug. Koop hier nooit weer,

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    3 Funko 5 Star popjes van Stranger Things

    Ik had 3 Funko 5 Star popjes van Stranger Things besteld voor mijn dochter bij zavvi.nl. Zeer goede prijs, 13,49€ per stuk. In de winkel 4geeks in Leuven stonden er vorig jaar een aantal aan 14,99€. Ik had er toen eentje gekocht, maar later wou de dochter er nog. Geen meer in 4geeks. Online kijken, prijzen rond de 20 euro, voor Eleven popje bij bol.com zelfs 25 euro. Toch maar gekocht om als geschenkje te geven.

    Ik heb deze bij Zavvi.nl besteld op 20/02/2020. Daarna wat reviews zitten lezen en dacht dat ziet er hier niet goed uit. Het lijkt op een site uit Nederland wegens adres zavvi.nl, zo dacht ik toch, maar blijkt vanuit Engeland te opereren. Aantal goede reviews, maar ook een aantal hele slechte.
    Ik heb wel een track en trace gekregen. Mijn bestelling vertrok vanuit Amerika! Dit was 22/2. 25/2 bij DHL, 27/2 luchthaven Heathrow Engeland, 28/2 onderweg DHL Engeland, 1/3 onderweg DHL naar België, 3/3 DHL België onderweg, 4/3 geleverd.

    Dus ik kan alleen maar zeggen dat het allemaal perfect is gelopen.

    Door: Cedric Croymans04-03-2020
    daniel20-04-2020

    vragen worden hier niet beantwoord informatie voor mensen buiten nederland is er niet te vinden ook geen informatie ho je kunt betalen wanneer je hier iets koopt. je kunt beter u geld uitgeven bij bol.com daar krijg je antwoorden op u vraag is alles duidelijk zowel de verkoop als de betaling. op deze site vind je dat niet. ook al zijn er vele films die ze bij bol.com niet verkopen. ook werkt deze site slecht als je iets zoekt

    Evert13-08-2020

    Op 2 augustus 2020 voor het eerst bij Zavvi een DVD besteld van Joanna Lumley 's . Op dinsdag 11 augustus ontvangen , correct verpakt. Ruim € 14,00 goedkoper als bij Bol.com voor hetzelfde product ! Dus: een tevreden klant ! !

    Britt18-08-2020

    Kunnen jullie mij misschien vertellen met welk bedrijf het pakket word verstuurd/bezorgd. Ik kan dit nergens weer vinden en zal graag mijn pakket willen opsporen

    Michiel25-09-2020

    Ik wacht nu bijna twee maanden op m'n pakketje. Het e-mail adres van Zavvi doet het niet en op twitter geveb ze je gewoon geen antwoord. Zeer ergerlijk.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Films

    Ik koop hier maandelijks films vaak een Paar keer per maand. Heb inmiddels een hele kast vol staan met series en 4k films allemaal voor goedkopere prijzen 2 voor 22, 2 voor 32 of 3 voor 32 ligt er aan welke aanbieding ze per maand hebben.

    Heb laats BV lion king en aladdin 4k gekocht beide voor 32 inplaats van 35 per stuk in nederland.

    Heb all meer Dan 20 bestellingen gedaan alles is netjes aangenomen op 1 pakket je na dat onderweg kwijt geraakt was (Kan gebeuren) maar zavvi heeft het opnieuw Verzonden en binnen een week was het er.

    De films en series zijn wel allemaal engelse releases, meeste zonder Nederlandse onder titeling maar dat maakt mij niks uit. Heb nooit onder titeling aan en Nederlandse onder titeling klopt toch nooit.

    Ik vind zavvi een top webwinkel ik zal hier altijd blijven bestellen.

    Door: Andrew22-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Super Goedkoop

    Ik snap echt de negatieve reacties niet.. alles word duidelijk vermeld na u bestelling dat dit even kan duren. De verwachte levering was voor mijn dvds tussen 22 mei en 29 mei. De pakketjes zaten allebei apart in de bus, eentje de 28ste mei en eentje 29ste mei. Ik zou zeker niet twijfelen om hier opnieuw te bestellen. Zelf de dvds hebben NL subs (je moet wel kijken voor je besteld of ze NL subs hebben) ZAVVI doe zo verder. Vind het zelf beter en veeeeel goedkoper dan BOL.COM.

    Door: Kenny L.24-05-2019
    gerard25-02-2020

    leuk dat je een goede ervaring hebt en de negatieve reacties niet snapt. Alleen ik wacht al 5 maanden op een pakketje en elke maand geven ze een nieuwe datum. Ik stuur om de week een mailtje waar mijn pakketje is en elke keer krijg ik een andere datum en jij snapt potverdikkie de negatieve reacties niet snotaap.

    Jim26-03-2020

    Gerard, dan moet je gewoon je bestelling annuleren en elders kopen, snotaap

    Tegen pesten29-04-2020

    Waar om elkaar uitschelden iedereen maakt wel eens foutjes.

    Ray14-05-2020

    zou je je geld terug kunnen krijgen als het niet aankomt?

    NICO11-07-2020

    Zelf heb ik heel goede ervaring met de Belgische webshop www.fanssite.be

    nick24-08-2020

    Dat ruikt naar zelfpromotie Nico

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Harry Potter popje

    Nog steeds niets ontvangen, en ook geen geld terug gekregen 😡

    Door: Leen Coens22-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Multi

    Bestelling 1,
    Broek ontbreek wanneer ik mijn bestelling ontvang, geen melding van hun zijde, geen geld terug totdat ik contact met hun opnam. T'shirts zijn slechte kwaliteit imho.
    Bestelling 2,
    Black Friday aankoop van een mystery box. 17 January navraag doen bij hun omdat ik niks heb ontvangen na 7,5 weken wachten. Krijg ik als respons dat ze een termijn hanteren van 40 dagen om te melden dat ik niks heb ontvangen, aangezien die verstreken was kunnen ze het niet traceren en krijg ik geen geld terug...Mijn hemel wat een oplichters.
    Box kwam alsnog de dag na mijn mail verzoek van een status update 7.5 weken gewacht.

    Bestelling 3.
    Twee tiki mokken gekocht stond levertijd van twee weken. 27 november besteld en tot op heden niks ontvangen, na wederom verzoek van mij zijde bleek de artikelen in bestelling te zijn en verwacht eind january. 2 maanden, 1/6 jaar voor twee mokken wachten die bedoeld waren als kerst cadeau..

    Ik koop nooit meer wat bij ze

    Door: Andrew Green19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    3D Avengers: Infinity War, Endgame en Captain Marvel

    Helaas is hun 3D aanbod redelijk beperkt als ik zoek in de producten naar 3D, maar de bestelling verder ging prima en ze hebben keurig binnen de opgegeven termijn geleverd. Endgame kon alleen vooruitbesteld worden, maar die is snel na de release datum opgestuurd. Het ging zo goed, dat ik nu ook Shazam 3D besteld heb. De prijzen liggen duidelijk lager dan dezelfde films op andere sites en in de winkel. Ik zal regelmatig terugkomen om mijn collectie verder uit te breiden.

    Door: John Terburg12-09-2019
    nico volckeryck17-02-2020

    al eens op deze site gaan kijken ? ze hebben ook en fysieke winkel in Antwerpen dus 100 % veilig want je hebt een aanspreekpunt . www.fanssite.be

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Blu-ray's

    Wanneer je over voldoende geduld beschikt, kun je hier rustig producten bestellen. Ik heb al aardig wat blu-ray's bij Zavvi gekocht die bij Nederlandse bedrijven (zoals bol.com) niet zelden het dubbele kosten. De aangegeven levertijd moet je wat ruimer nemen en soms wordt een deel van de bestelling geleverd, de rest volgt dan wat later. Verder niets mis met dit bedrijf.

    Door: R. Groenewegen13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Leuk

    Leuke webshop, waar je echt vanalles kan aanschaffen wat betreft games. De nieuwste games voor mijn Ps4 heb ik hier besteld en ben zeer tevreden. Levering was snel en naast games heb kan je ook kleding of posters aanschaffen.

    Door: Jeffrey Pannekeet13-04-2016
    Leon07-05-2016

    Het zijn wel altijd de Engelse uitgaves, dus verwacht geen NL menu's bij je game of op de hoes. Het duurt soms ook weken voor je bestelling er is. Ik bestel mijn games wel bij echte NL winkels. Als je wat langer wacht met kopen van een game dalen de prijzen vaak en ben je dus ook goedkoper uit.

    Mike Boes04-02-2020

    DVD van Once Upon a Time in Hollywood besteld. Snelle levering, maar....... Nederlandse ondertiteling ontbrak. Terwijl er daarover niets stond vermeld op hun website. Slechte zaak. Had liever een paar euro meer uitgegeven. Mij zien ze niet meer voorbij komen als klant.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    DVD-serie Misfits

    Uitstekende klantenservice omtent een probleem met douanekosten van mijn bestelling. Ze antwoorden heel snel op al jouw vragen en hebben mij heel goed geholpen. Zavvi verdient mijn vertrouwen!

    Door: Muriel Van den Bosch27-03-2020
    Jonas20-08-2020

    Uitstekende service bij douanekosten??? Ik had niet onmiddellijk verwacht dat een site als Zavvi.nl verzendt vanuit GB. Gevolg €34,97 importkosten voor een Bluray van €27. En dan vaststellen dat maar 3 / 4 In dezelfde 4-movie collection van Toy Story de nederlandse audio taal hebben...

    Anne04-12-2020

    Hoi hoi! Dit vroeg ik mij dus ook af. Hoe kan het dat je dat moet betalen? Ik wilde hier ook bestellen en ben eerst bij Rijksoverheid gaan navragen hoe het zat met deze kosten. Die gaven aan dat er geen invoerrechten aan verbonden zouden zijn aangezien dit tot 31-12-2020 bij de EU hoort. Weet jij hier meer van?

    Marieke15-12-2020

    Dit vraag ik me ook af. Ben in afwachting van een aantal blu ray titels. Diegene die ik al ontvangen heb komen blijkbaar uit guernsey, een eiland vlakbij Jersey en hoort ook bij GB..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    lego mario plus uitbreiding

    Besteld in november als sinterklaascadeau. Op mijn klacht wordt alleen gereageerd door autoreply. Nu in Januari 2021, 2 maanden verder, geen cadeau of geld terug. Wie weet waar ik aangifte kan doen van oplichting? Ze hebben geen telefoonnummer of adres.

    Door: cheung13-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Disney Classics Complete 57 Disc Collection

    Je wordt binnengelokt met scherpe prijzen. Bij bestelling blijkt 'track & trace' niet mogelijk ondanks dat het op de website wel wordt aangegeven. Klantenservice bestaat niet, geen telefoonnummer en geen e-mail adres. Levertijden zijn schandalig lang en worden dan ook nog overschreden. 16 december besteld, 6 tot 10 dagen levertijd en nu nog niets ontvangen. bij vragen via de website krijg je alleen geautomatiseerd antwoord. Bijzonder slecht allemaal.

    Door: Leendert Knopper11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Gremlins DVD, Shining Tshirt

    Helaas na honderden berichten nog steeds geen geld terug voor niet geleverde of incorrecte artikelen. Zavvi heeft leuke aanbiedingen, maar de klantenservice is ruk als je bestelling niet aankomt of ze sturen een verkeerd artikel/incorrecte informatie op de website.

    Dan mag je zelf de retourkosten a 13 euro betalen terug naar Engeland, die zij dan zogenaamd terug zouden storten. Zijn al 1,5 maand verder en nog niks ontvangen. Wat een snotbedrijf!

    Door: Jennifer Leijen04-01-2021
    Jennifer Leijen04-01-2021

    En NEE ik zou hier niet nog eens kopen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    speelgoed set

    Waardeloos.
    Het bestelde artikel is niet ontvangen en zavvi.nl beweert via email doodleuk dat er niet voor track and trace is gekozen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Nul klantenservice. Artikel is betaald en niet ontvangen. Zavvi.nl kan op geen enkele manier aantonen dat het artikel verstuurd is naar mij, maar heeft wel de betaling ontvangen en niet geretourneerd. Ruikt naar oplichting !

    Door: gijs bussink31-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Diverse artikelen

    Begin november besteld. Artikelen zijn nog steeds niet ontvangen. Vele berichten later vraag ik mijn geld terug. Geen probleem wordt aangegeven, maar ook weer vele berichten verder - nog steeds geen geld retour. Heb hier een heel slecht gevoel bij.

    Door: Konings28-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Blue Ray National lampoon movie

    Op 26 november 2020 bestelling geplaatst, vandaag na verschillende berichten gestuurd te hebben met mijn bestelnummer, nog altijd geen deftige antwoord of levering gekregen.
    Was bedoeld om deze films met Kerst te bekijken, niet dus....
    Service is heel slecht om niet te zeggen nihil
    ..

    Door: Wendy De Paepe22-12-2020
    DJ28-12-2020

    Om te huilen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Lp en beker

    Wat een ongelooflijk slechte service...
    Levering duurt maanden en aangegeven is 7 a 10 dagen.

    Als je de klantenservice mailt of op instagram schrijft krijg je of helemaal geen bericht of pas na 4 a 5 berichten een antwoord. De antwoord zelf is dan helaas een en al onvoldoende!

    Geen hulp of excuus.
    Absolute teleurstelling!

    Nooit en nooit meer bestellen bij dit bedrijf!

    Bestelling: 256445460

    Door: SvH21-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Funko en Friends merch

    7 artikelen besteld, alleen 3 Funko's ontvangen. Niemand te bereiken, weg eur 60,-
    Bestellen gaat prima, aftersales is er niet. Geen klantenservice, niets. Je kunt ze een berichtje sturen, ze antwoorden toch niet. Advies: lees eerst de reviews voor je hier besteld of beter nog: hou je geld in je zakken.

    Door: Anja Ros21-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Adventkalenders

    Hele slechte ervaringen met deze webwinkel! Ze blijven je maar aan het lijntje houden en vervolgens heb ik mijn bestelling nog steeds niet. Duurt nu al weken! Ook die standaard antwoorden worden vervelend.
    Ik raad deze webwinkel af!

    Door: Frank18-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    DVD Frozen

    Per ongeluk de engelstalige versie besteld. Wat een gedoe om dit terug te sturen. Dit kan zo maar niet, eerst een retourbewijs aanvragen die je na heel veel toelichting krijgt. Moet naar Engeland dus hoge verzendkosten. Ik zal nooit meer iets bij Zavvi bestellen. Echt niet doen!

    Door: Maurits18-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Zavvi

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Zavvi een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 70 ervaringen geplaatst over Zavvi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zavvi actief?

    Zavvi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zavvi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.