NederlandReview

    Ervaringen Zavvi

    Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. De site zavvi.nl is een online shop en eigenlijk ook wel een alles in 1 webshop te noemen, door het ruime aanbod van online kleding kopen tot elektronica en multimedia. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij deze site zavvi.nl. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over zavvi.nl, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van zavvi.nl.

    Over zavvi.nl

    De site zavvi.nl is een plek voor entertainment, plezier en genieten. Je kunt er volop spellen en games vinden voor de Xbox 360, de Xbox One, PS3, PS4, PS Vita, Wii, Wii U, 3DS en ook voor de PC. Ook voor films en tv series zijn er volop mogelijkheden. Kijk naar de mogelijkheden om de juiste DVD’s te vinden en te kopen en ook de juiste Blue Ray films of TV shows. Het is mogelijk om uit een ruim aanbod te kiezen. Ook is er een kleding afdeling. Er zijn volop merchandise en elektronica afdeling. Er zijn trouwens geen verzendkosten voor de klanten van zavvi.nl.

    ZAVVI.COM - THE WORST ONLINE SHOP EVER? / Playzocker Reviews Rant (English)

    Diensten van zavvi.nl

    De site zavvi.nl biedt volop spellen en zaken aan. Het gaat hier onder andere om de Xbox One Games, PS4 Games, Nintendo Wii U Games, Nintendo 3DS Games, Xbox 360 Games, PS3 Games, PC Games, DVD’s, DVD-Boxen, DVD Ranglijst, DVD Pre-orders, Nieuwe DVD Releases, Blu-ray, Blu-ray Ranglijst, Blu-ray Steelbooks, Blu-ray Pre-orders, Nieuwe Blu-ray Releases, Kleding, Accessoires, Herenkleding, Dameskleding, Technologie, Audio, Koptelefoons, iPads & Tablets, Blu-ray, Herenkleding.

    Klachten, tips en complimenten over zavvi.nl

    Wanneer je niet tevreden bent over een product of game dan kun je het binnen 14 dagen terugsturen.
    Het is goed om ook je mening hierna nog een keer te plaatsen op NederlandReview. Je helpt anderen ermee om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

    Heb jij ervaring met zavvi.nl

    NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over dit bedrijf. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

    Games en andere computerspellen. Lees ervaringen van klanten die hier al gekocht hebben, zo weet u wat en waar u koopt! Lees duizenden onafhankelijke ervaringen op NederlandReview!

    Zavvi
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    4.6
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    3 Funko 5 Star popjes van Stranger Things

    Ik had 3 Funko 5 Star popjes van Stranger Things besteld voor mijn dochter bij zavvi.nl. Zeer goede prijs, 13,49€ per stuk. In de winkel 4geeks in Leuven stonden er vorig jaar een aantal aan 14,99€. Ik had er toen eentje gekocht, maar later wou de dochter er nog. Geen meer in 4geeks. Online kijken, prijzen rond de 20 euro, voor Eleven popje bij bol.com zelfs 25 euro. Toch maar gekocht om als geschenkje te geven.

    Ik heb deze bij Zavvi.nl besteld op 20/02/2020. Daarna wat reviews zitten lezen en dacht dat ziet er hier niet goed uit. Het lijkt op een site uit Nederland wegens adres zavvi.nl, zo dacht ik toch, maar blijkt vanuit Engeland te opereren. Aantal goede reviews, maar ook een aantal hele slechte.
    Ik heb wel een track en trace gekregen. Mijn bestelling vertrok vanuit Amerika! Dit was 22/2. 25/2 bij DHL, 27/2 luchthaven Heathrow Engeland, 28/2 onderweg DHL Engeland, 1/3 onderweg DHL naar België, 3/3 DHL België onderweg, 4/3 geleverd.

    Dus ik kan alleen maar zeggen dat het allemaal perfect is gelopen.

    Door: Cedric Croymans 04-03-2020
    daniel 20-04-2020

    vragen worden hier niet beantwoord informatie voor mensen buiten nederland is er niet te vinden ook geen informatie ho je kunt betalen wanneer je hier iets koopt. je kunt beter u geld uitgeven bij bol.com daar krijg je antwoorden op u vraag is alles duidelijk zowel de verkoop als de betaling. op deze site vind je dat niet. ook al zijn er vele films die ze bij bol.com niet verkopen. ook werkt deze site slecht als je iets zoekt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Films

    Ik koop hier maandelijks films vaak een Paar keer per maand. Heb inmiddels een hele kast vol staan met series en 4k films allemaal voor goedkopere prijzen 2 voor 22, 2 voor 32 of 3 voor 32 ligt er aan welke aanbieding ze per maand hebben.

    Heb laats BV lion king en aladdin 4k gekocht beide voor 32 inplaats van 35 per stuk in nederland.

    Heb all meer Dan 20 bestellingen gedaan alles is netjes aangenomen op 1 pakket je na dat onderweg kwijt geraakt was (Kan gebeuren) maar zavvi heeft het opnieuw Verzonden en binnen een week was het er.

    De films en series zijn wel allemaal engelse releases, meeste zonder Nederlandse onder titeling maar dat maakt mij niks uit. Heb nooit onder titeling aan en Nederlandse onder titeling klopt toch nooit.

    Ik vind zavvi een top webwinkel ik zal hier altijd blijven bestellen.

    Door: Andrew 22-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Super Goedkoop

    Ik snap echt de negatieve reacties niet.. alles word duidelijk vermeld na u bestelling dat dit even kan duren. De verwachte levering was voor mijn dvds tussen 22 mei en 29 mei. De pakketjes zaten allebei apart in de bus, eentje de 28ste mei en eentje 29ste mei. Ik zou zeker niet twijfelen om hier opnieuw te bestellen. Zelf de dvds hebben NL subs (je moet wel kijken voor je besteld of ze NL subs hebben) ZAVVI doe zo verder. Vind het zelf beter en veeeeel goedkoper dan BOL.COM.

    Door: Kenny L. 24-05-2019
    gerard 25-02-2020

    leuk dat je een goede ervaring hebt en de negatieve reacties niet snapt. Alleen ik wacht al 5 maanden op een pakketje en elke maand geven ze een nieuwe datum. Ik stuur om de week een mailtje waar mijn pakketje is en elke keer krijg ik een andere datum en jij snapt potverdikkie de negatieve reacties niet snotaap.

    Jim 26-03-2020

    Gerard, dan moet je gewoon je bestelling annuleren en elders kopen, snotaap

    Tegen pesten 29-04-2020

    Waar om elkaar uitschelden iedereen maakt wel eens foutjes.

    Ray 14-05-2020

    zou je je geld terug kunnen krijgen als het niet aankomt?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    3D Avengers: Infinity War, Endgame en Captain Marvel

    Helaas is hun 3D aanbod redelijk beperkt als ik zoek in de producten naar 3D, maar de bestelling verder ging prima en ze hebben keurig binnen de opgegeven termijn geleverd. Endgame kon alleen vooruitbesteld worden, maar die is snel na de release datum opgestuurd. Het ging zo goed, dat ik nu ook Shazam 3D besteld heb. De prijzen liggen duidelijk lager dan dezelfde films op andere sites en in de winkel. Ik zal regelmatig terugkomen om mijn collectie verder uit te breiden.

    Door: John Terburg 12-09-2019
    nico volckeryck 17-02-2020

    al eens op deze site gaan kijken ? ze hebben ook en fysieke winkel in Antwerpen dus 100 % veilig want je hebt een aanspreekpunt . www.fanssite.be

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bestelnummer: 219884679 t-shirts

    Wacht al een maand op mijn bestelling klantenservice communiceert slecht

    Door: Karin 29-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Blu-Ray trilogy

    Aantal weken terug een bestelling gedaan bij Zavvi. Omdat ik het product niet meer nodig had, had ik de bestelling ‘s middags geannuleerd voordat deze verzonden waren. Krijg ik om 12 uur ‘s nachts een bericht dat de bestellingen verzonden zijn. Na vele mailtjes verder werd mij even meegedeeld dat ik het product retour moest sturen, op eigen kosten!

    Kort samengevat heb ik dus retourkosten van 15,- moeten betalen, omdat Zavvi mijn bestelling niet wilde annuleren voordat deze überhaupt verzonden was.

    Ik raad mensen niet aan om bij Zavvi te kopen. Het klantencontact gaat via een inbox op hun website, waardoor je bij elke mail 1-2 dagen kan wachten voordat je reactie hebt.

    Door: Mike 18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Blu-ray's

    Wanneer je over voldoende geduld beschikt, kun je hier rustig producten bestellen. Ik heb al aardig wat blu-ray's bij Zavvi gekocht die bij Nederlandse bedrijven (zoals bol.com) niet zelden het dubbele kosten. De aangegeven levertijd moet je wat ruimer nemen en soms wordt een deel van de bestelling geleverd, de rest volgt dan wat later. Verder niets mis met dit bedrijf.

    Door: R. Groenewegen 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Leuk

    Leuke webshop, waar je echt vanalles kan aanschaffen wat betreft games. De nieuwste games voor mijn Ps4 heb ik hier besteld en ben zeer tevreden. Levering was snel en naast games heb kan je ook kleding of posters aanschaffen.

    Door: Jeffrey Pannekeet 13-04-2016
    Leon 07-05-2016

    Het zijn wel altijd de Engelse uitgaves, dus verwacht geen NL menu's bij je game of op de hoes. Het duurt soms ook weken voor je bestelling er is. Ik bestel mijn games wel bij echte NL winkels. Als je wat langer wacht met kopen van een game dalen de prijzen vaak en ben je dus ook goedkoper uit.

    Mike Boes 04-02-2020

    DVD van Once Upon a Time in Hollywood besteld. Snelle levering, maar....... Nederlandse ondertiteling ontbrak. Terwijl er daarover niets stond vermeld op hun website. Slechte zaak. Had liever een paar euro meer uitgegeven. Mij zien ze niet meer voorbij komen als klant.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    DVD-serie Misfits

    Uitstekende klantenservice omtent een probleem met douanekosten van mijn bestelling. Ze antwoorden heel snel op al jouw vragen en hebben mij heel goed geholpen. Zavvi verdient mijn vertrouwen!

    Door: Muriel Van den Bosch 27-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima webshop!

    Ik heb een aantal keer dvd's besteld en vorige week ook een paar Marvel T-shirt, veel goedkoper dan bij andere webshops en had alles binnen in een week.

    Door: Chantal Heijsen 08-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dit kan niet zoveel slechten reacties

    Er is iets mis met deze website doe er wat aan. Met bewijs zou je mogen aanklagen.

    Door: Tegen pesten 29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Riverdale Jughead Funko Pop

    Ik heb op 15-2-2020 een bestelling geplaatst en betaald.
    Ook een bevestiging ontvangen per mail.
    Daarna niks meer vernomen of ontvangen.
    Geen contactgegevens om na te vragen.

    Door: Carla 24-04-2020
    Tegen pesten 29-04-2020

    Dit kan niet u zou moeten checken wat er is fout gegaan als het expres is dan kunt u de website aanklagen!!🤔👍‼️

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Funko pops

    Wat een afschuwelijke ervaring. 24 maart bestelling gedaan, zou 25ste verzonden worden. 25ste werd het de 26ste. 27 maart staat er nog steeds 26. Geen antwoord op tweet of klantenservice. Zit nu te wachten op annuleringsconfirmatie, maar dat zal ook wel niks worden. Ik verwacht mijn geld kwijt te zijn, maar dat interesseert me eigenlijk niks meer, ben witheet.

    Door: Nick 27-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Funko pop the witcher

    Hallo,

    Ik ben boas, maar eigenlijk ben ik boos. Want ik heb nog steeds geen cadeau's. Wel heb ik een paar beloftes die zijn gebroken. Ik voel me eigenlijk gestoken.

    Op 30-9 bestelde ik een funku pop, maar dat werd een grote flop. Het was een zinloze actie en kreeg amper reactie. Op 18-10 stuurde ik een bericht, maar toen wist ik nog niet dat ik was opgelicht. 19-10 zeiden jullie dat hij 28-11 zou komen. Maar volgens mij waren jullie aan het dromen. 2-12 kwam het tweede bericht. Maar er werd nog steeds niks verricht. 3-12 werd gezegd dat jullie hem 21-12 binnen zouden krijgen. Echter konden jullie beter zwijgen, want 17-12 had ik nog niks. Ondertussen stond the Witcher al bijna op netflix. 17-12 mailde ik dat ik het wel heel lang vond duren. En 19-12 konden jullie hem nog steeds niet sturen. Jullie wouden mij binnen 5 dagen een antwoord geven. Er begon eindelijk een beetje hoop te leven. Maar ... 21-12 kwam het slechte nieuws. Ik las alleen maar slechte reviews. Jullie zeiden: "Hij komt pas 01-02 binnen". Zo konden we dus weer opnieuw beginnen. Ik kon het allemaal niet meer aan. Ik was zo boos en laat de rest maar staan. Ik zei: "krijg ik geen vergoeding". Maar de reactie was "dat is niet de bedoeling". Ik wachtte en wachtte maar liefst 2 maanden lang. Gelukkig hield ik mijn agressie in bedwang. Wel lag ik te huilen onder een deken. En had ik the Witcher al gekeken. Mijn kameraad vroeg steeds waar zijn cadeautje bleef. Ik zei sorry ik denk dat ik het hele traject weer herleef. Continu beloftes geven, maar ze niet na streven. Uiteindelijk was de dag daar. Ik stond al uren klaar. Alleen ik kreeg GEEN REACTIE. Ik dacht IK NEEM GELIJK ACTIE. Vervolgens stuurde ik een bericht op 5-02. En ik dacht "jullie doen gewoon niet meer mee". Jullie zeiden we hopen binnen 5 dagen te reageren. Ik dacht ga dat nog maar 40 keer controleren. 15 dagen later en nog geen reactie. Het was net een attractie. Enorm lange wachttijden en het stelt niks voor. Ik dacht ik stuur maar weer een mailtje hoor. 25-02 het was tijd ik had echt flinke schijt. Ik kreeg 2 uur later een berichtje terug. Ik dacht voor het eerst "wow dat is best wel vlug". Echter mag men 4x raden wat jullie zeiden...

    Met als gevolg het verlengen van mijn lijden...

    Door: Boas 25-02-2020
    Kim 21-04-2020

    Dat is de leukste slechte review die ik ooit heb gelezen :-) Maar ook :,-(

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Lost money! Scam company

    I've ordered things for Christmas presents. Payed extra for fast delivery so it'll be on time. They shipped the goods late so the order was late 1 week, didn't even pick the things up because I had to buy another presents. The goods are already back to the shop so I contacted them about the refund. They told me it'll come within few days.. And now they deleted my account ????. I'm really shocked! Going to look if I can raport that somewhere ????. Do not buy from them cause you'll loose money..

    Door: Magdalena Janely 23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    kersttruien

    Kerstcadeaus besteld op 4 december die voor kerst binnen moesten komen, maar die zijn uiteindelijk geannuleerd. Allereerst duurde het krijgen van een update over mijn bestelling veelte lang en kreeg ik pas 24 december een mailtje dat mijn hele bestelling geannuleerd was. Daarnaast heb ik tussentijds meerder berichten gestuurd, maar steeds te laat en onduidelijk antwoord gekregen. Ik heb vroeger vaak bij deze website besteld, maar dit was de laatste keer.

    Door: H. 03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Trui

    Wat een slechte service zeg! 2 december wat besteld en betaald via de webshop en mijn pakket is nog steeds niet verzonden. Je kan je bestelling niet tracken wat het enorm teleurstellend maakt en je verplicht bent iedere week te mailen met de vraag waar je pakket blijft. Ze hebben geen klantenservice, dus je kan ook niemand spreken. Als je mailt krijg je een antwoord van een chatbot. Daar heb je dus ook helemaal niks aan. Als ik advies mag geven. BESTEL HIER NIKS!

    Door: Mandy Ottenheim 18-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Star Wars bureaulamp millennium Falcon

    Ik bestel hier nooit meer....door een lange vertraging bleef de lamp in mijn winkelwagen staan....Ik kreeg ook een fout melding bij het afrekenen. Ik heb de lamp daarom nog een keer besteld. Ik vroeg online om één van de bestellingen te annuleren.......Zij zagen echter maar één bestelling. Vervolgens heb ik geprobeerd één van de bestellingen te annuleren met de annuleer knop, dit werkte niet dus weer contact opgenomen. Kreeg pas te laat een antwoord en de lamp zou al bezorgd worden.......Ik moest de DHL bestelling "weigeren" ???? Vervolgens vraag ik om het product te retourneren.......komt voor je eigen kosten en de verpakking moet dicht en heel zijn.......nou de doos kwam al beschadigd aan. Ze hebben mooie producten maar raadt het af hier te bestellen.....dan maar liever meer geld kwijt en een betere en snellere service ( en zo goedkoop zijn ze niet )

    Door: Kim Fornasari 16-12-2019
    nico volckeryck 17-02-2020

    ik heb die lamp ook via de webshop www.fanssite.be 100 % tevreden en niet alleen ik als je hun ratings ziet op web-winkelkeur eyc . ? Ze verkopen ook op bol en hebben een fysieke winkel .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Friends badjas

    Klote bedrijf! Nooooit iets bestellen. Het wordt gewoon niet geleverd en zij beweren dat het al wel is geleverd. Vervolgens uren van het kastje naar de muur gestuurd, expres.

    Door: Lot 14-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kleding

    Oplichting eerste klas ! Je besteld 18 november een trui met de bevestiging wordt binnen 2 dagen verstuurd !!! Bedrijf heeft totaal geen echte contact gegevens alleen een contact formulier waarna je automatisch gegenereerde mailtjes krijgt dat je pakket door buitenland langer kan duren dan verwacht. Bij een nieuwe vraag exact het zelfde antwoord als een week ervoor. Bij contact met de Engelse partner Hut krijg je te horen dat hun niet verantwoordelijk zijn voor wat de Nederlandse tak doet. Ik ben nu me geld kwijt, en heb een fake tracking code die geen enkele verzenddienst in NL herkend ... NOOIT iets bestellen hier.

    Door: Tim Koomen 11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Zavvi

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Zavvi een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 47 ervaringen geplaatst over Zavvi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zavvi actief?

    Zavvi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zavvi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.