NederlandReview

  Ervaringen Yves Rocher

  Steeds meer vrouwen stappen over op plantaardige cosmetica. We worden steeds bewuster van de producten die gebruikt worden in ons eten, maar ook de producten in onze cosmetica en verzorgingsproducten worden steeds belangrijker. We zijn niet langer alleen geïnteresseerd in de werking van onze verzorgingsproducten, maar we willen ook graag meer weten over de diervriendelijkheid en milieuvriendelijkheid. Yves Rocher is op het gebied van plantaardige producten één van de grootste merken. Voor alle klanten die meer willen weten over de cosmetica en verzorgingsproducten van het merk, heeft NederlandReview de beoordelingen en ervaringen verzamelt van andere klanten. Lees de reviews over Yves Rocher en je weet precies wat je van het cosmeticamerk kunt verwachten.
   
  Geschiedenis Yves Rocher
  In een klein Frans dorpje La Gacilly, in het prachtige Bretagne in Frankrijk, ontstond de passie van Yves Rocher voor de natuur en voornamelijk het plantenrijk. Zijn passie voor planten bracht hem uiteindelijk tot de keuze om botanist te worden. Op de zolder van zijn ouderlijkhuis begint Rocher aan zijn eerste experimenten. Hij combineert verschillende plantaardige oliën en maakt uiteindelijk zijn allereerste schoonheidsproduct. Hij blijft experimenteren en creëert verschillende plantaardige schoonheidsproducten die hij verkoopt in zijn geboortedorpje. De producten van Yves Rocher worden al snel buiten het Franse dorpje bekend en het merk begint langzaam te groeien. 


  Bekijk het #ActBeautiful verhaal van Imene! 

  Nu is het bedrijf onder leiding van de kleinzoon van Rocher, Bris Rocher. Het bedrijf is nu wereldwijd bekend en er zijn meer dan 16.000 werknemers in dienst. De planten worden nog altijd in La Gacilly geteeld en geoogst en de passie van Yves Rocher zal altijd bewaard blijven in zijn producten.

  Diensten Yves Rocher
  Het merk biedt klanten een uitgebreid assortiment met cosmetica en verzorgingsproducten. Ze hebben alles van make-up tot parfum en van dagcrèmes tot zonbescherming. Yves Rocher is een 100% gegarandeerd plantaardig merk. Ook de verpakking van de producten is milieuvriendelijk en wordt gemaakt van afbreekbare stoffen die gerecycled kunnen worden. Door de eco-tube kan maar liefst 62 ton plastic bespaard worden. Verder is al het papier dat gebruikt wordt door Yves Rocher afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en plant het merk bomen terug om ontbossing tegen te gaan. 

  Neem contact op met Yves Rocher
  Yves Rocher wil klanten het beste kunnen helpen bij vragen of klachten en maakt daarom gebruik van verschillende contactformulieren die door de klanten eenvoudig op de website ingevuld kunnen worden. Er is een contactformulier voor de klantendienst om klachten te melden, er is een contactformulier voor schoonheidsadvies, er is een contactformulier voor meer informatie over de duurzaamheid van het merk en is er een contactformulier om te solliciteren bij het merk. Voor dringende zaken is het echter ook mogelijk om te bellen op het telefoonnummer. Controleer dan wel eerst de openingstijden van de klantendienst. 

  Geef jouw mening over Yves Rocher!
  Gebruik jij al jaren de plantaardige producten van het merk? Of heb jij Yves Rocher net ontdekt, maar wil je nooit meer anders? Geef dan jouw mening over het cosmeticamerk en vertel over jouw ervaringen met de producten. Werken de schoonheidsproducten echt? Wat vind je van de prijs? En worden bestellingen op tijd geleverd? Schrijf een review en geef jouw beoordeling!

  Is de plantaardige cosmetica duur? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier de reviews en beoordelingen van klanten over Yves Rocher.

  Yves Rocher
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  8

  Prijs

  7,6

  Leveren

  9,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  aanbiedingen

  anne kooistra17-02-2018

  ik wacht altijd op de aanbiedingen want dan krijg je veel kortingen
  ik vind de producten altijd best wel fijn maar zonder aanbiedingen een beetje duur. gelukkig zijn er vaak kortingen :)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  bestellen Yves Rocher

  H. Smit30-01-2018

  Lekkere geurtjes en veel fijne producten. Sommige lijnen blijf ik echt bij hangen en bestel ik telkens weer wat van.

  Ik spaar trouwens altijd even door tot ik aan de gratis verzending van 25 euro kom, wel jammer dat dat niet altijd gratis is.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  goede spullen

  Kim Vlier27-01-2018

  niet erg goedkoop maar wel goed spul

  de cream mascara is echt supermooi en lekker smooth, maar je moet er niet mee in de regen... drama!

  vind de parfummetjes ook altijd erg lekker!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Al jarenlang klant bij Yves Rocher

  Rosa Meijer20-01-2018

  Ik deed mijn eerste bestelling bij Yves Rocher via de postorder toen ik een jaar of 15 was en nog altijd is het grootste deel van mijn make-up assortiment van Yves Rocher afkomstig. Het zijn echt mooie producten en over het algemeen zeker niet duur, vooral als je gebruik maakt van de aanbiedingen. Sommige producten gebruik ik al jaren!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Yves Rocher

  Uw beoordeling