Woood

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Woood

Ben je zoekende naar meubels en woonaccessoires van deze tijd? Wellicht is WOOOD een interessante organisatie voor jou. Bekijk op deze pagina of er ervaringen bij WOOOD bekend zijn. Via NederlandReview lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews. Het betreft hier de producten die je via Bol.com kunt aanschaffen. 


Over WOOOD


WOOD stelt stoere meubels en woonaccessoires te verkopen. De producten bestaan onder andere uit massief hout afkomstig van grenen en eiken. De producten worden door het bedrijf omschreven als modern en robuust. Volgens de personeelsleden zorgen de meubelen en toebehoren voor een strakke uitstraling.  


Er worden neutrale kleuren uitgekozen. Enkele voorbeelden van deze kleuren zijn grijs en wit. Er wordt ook gewerkt met onbehandeld hout. Hierdoor passen de items volgens het bedrijf bij ieder interieur. Het maakt niet uit of je nou een moderne of landelijke smaak hebt. Naast kasten worden er eveneens bedden en tafels van WOOOD verkocht. 


De collectie bestaat ook nog uit salontafels, bijzettafels, stoelen en kastjes. Je kunt via WOOOD ook items voor de kinderkamer kopen. Je kunt dan denken aan artikelen zoals ledikantjes, kinderbedden en kasten.


Online bestellen 


Heb je na het lezen van reviews besloten een bestelling van WOOOD via Bol.com te doen? Er wordt aangegeven dat je eenvoudig kunt bestellen. Je moet allereerst zorgen dat je een account hebt. Als je deze niet hebt zul je een account moeten aanmaken. 


Vervolgens selecteer je het item dat je graag wilt bestellen. Als je één product nodig hebt kun je direct richting afrekenen gaan. Wil je meerdere artikelen kopen? Dan kun je rustig andere producten in je online winkelwagen doen. 


Er zijn verschillende verzendopties waar je gebruik van kunt maken. Dit krijg je te zien als je jouw bestelling gaat afronden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Enkele voorbeelden van betaalmethodes zijn iDEAL, Visa en Mastercard


Retour 


Ben je ontevreden met hetgeen je hebt gekocht? Heb je iets met schade ontvangen? Je hebt als klant de mogelijkheid om een retour in gang te zetten. Je dient er wel rekening mee te houden dat je retour aan een aantal voorwaarden moet voldoen. 


De regels voor het retourneren van producten lees je via Bol.com. Je zult je retour sowieso moeten aanmelden via de website. Hiervoor dien je ingelogd te zijn in je eigen persoonlijke account. De stappen die je hierna moet volgen spreken voor zich. 


Op de items van WOOOD zit eveneens productgarantie. Dit betekent onder andere dat je jouw product kunt laten repareren. Het is mogelijk om in een dergelijke situatie rechtstreeks contact op te nemen met de leverancier van het artikel. 


Komt je aankoop niet meer in aanmerking voor fabrieksgarantie? Dan is er geen man over boord. In Nederland kun je je beroepen op de wettelijke garantie. Het is sowieso een verplichting dat WOOOD een goed werkend artikel presenteert. Op het moment dat je deze niet ontvangt dan krijg je gratis een nieuw artikel. De garantietermijn staat bij de producten vermeld. 


Ervaringen 


Heb je al producten van WOOOD via Bol.com besteld? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. We zijn eveneens benieuwd naar de producten van WOOOD. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit? Ben je tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding? Is je bestelling op tijd door BOL.com bij je afgeleverd? Deel via NederlandReview jouw objectieve ervaringen zodat anderen een bewuste keuze kunnen maken. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)