NederlandReview

  Ervaringen Wolford

  Wolford: meer dan alleen lingerie. Misschien ken je Wolford voornamelijk van de lingerie, maar er is meer van dit Oostenrijkse modemerk. Nieuwsgierig naar wat anderen vinden van de producten van Wolford? Lees dan even verder!

  Over Wolford


  Het gerenommeerde modemerk Wolford is wereldwijd een bekend en geliefd merk. Het staat voornamelijk bekend om de mooie producten, de moderniteit en de pure en vrouwelijke uitstraling. De meeste mensen kennen dit merk van de lingerie. Ooit is het bedrijf hiermee begonnen en inmiddels is het met deze elegante ondermode uitgegroeid tot een merk dat heel veel mensen kennen en gebruiken. Inmiddels is het merk niet alleen meer bekend van de beha's en slips, maar ook om haar beenmode, leg- en bodywear, zwemkleding, ready-to-wear kleding en een groot assortiment aan accessoires. Maar wat je ook koopt van Wolford, in alle producten staat het natuurlijke vrouwelijke silhouet centraal. Combineer dit met hoge kwaliteit en een hoge mate van comfort en je snapt dat veel mensen fan zijn van dit merk. Je herkent producten van Wolford aan de bijzondere weeftechnieken, makkelijke verzorging en de perfecte pasvorm. Bij Wolford zijn ze niet alleen bezig met de kwaliteit van de producten, maar ook innovatie staat altijd op het programma. Hierdoor kun jij altijd rekenen op de laatste technieken en de beste kwaliteit in de producten van Wolford.


  Comfort Cut van Wolford  Wolford is een Oostenrijks merk dat in 1949 is opgericht door Walter Palmer en Reinhold Wolf. Sinds de oprichting heeft het merk zich ontwikkeld van lokale pantymaker tot wereldwijd luxe fashionforward merk en hiermee de harten van miljoenen vrouwen veroverd. Als je naar de geschiedenis van dit fashionmerk kijkt, kijk je naar de geschiedenis van de mode. Je herkent invloeden vanuit de tijdsgeest, maar ook uit de kunst, cultuur en architectuur in de verschillende stijlen die het merk heeft gevoerd. Maar er is ook altijd een rode draad van elegantie in de hele geschiedenis van Wolford. Je ziet ze steeds terugkomen op verschillende podia in de wereld, of dat nou in het theater, de film of op televisie is. Veel kunstenaars, zangers en acteurs zijn fan van het merk en gebruik de producten voor hun optredens.

  Sinds de opening in 1949 is er veel veranderd. Van een beenmodeproducent naar een succesvol bedrijf dat

  15 dochterondernemingen heeft 5 productsegmenten heeft (legwear, ready-to-wear, lingerie, zwemkleding en accessoires) te koop is in 68 landen bij meer dan 300 verkooppunten en meer dan 3000 handelspartners heeft.

  De geschiedenis van Wolford

  Ben jij 99% tevreden?

  99% tevredenheid is niet het doel van Wolford. Ben jij om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden met je aankoop? Ga dan terug naar de winkel of neem contact op. Dit bedrijf heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, dus zal zich volledig inspannen om ook jouw tevredenheid naar die 100% te krijgen.

  Heb jij ervaringen met de producten?


  Heb jij ervaringen met de producten van dit Oostenrijkse merk? Dan zijn mensen op zoek naar jou. Ze zijn benieuwd naar jouw review. Heb jij tijd om je ervaringen achter te laten? Anderen zijn benieuwd naar wat jij van de producten van Wolford vind!

  Wat vinden klanten van Wolford van het bestellen van lingerie en andere items? Hoe lang is de levering en is de kwaliteit wel goed? Lees hun reviews!

  Wolford
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wolford

  Uw beoordeling

  Goede site

  Persoonlijk vind ik het begin van het jaar altijd een beetje saai. Je wordt er een beetje troosteloos van, de feestdagen zijn voorbij, het nieuwe jaar is weer begonnen, het halve land is chagereinig van het stoppen met roken/drinken/sporten en weet ik het allemaal. Daarom verwen ik mezelf altijd wat extra rond deze dagen en dat doe ik bij voorkeur door online te shoppen. Na wat browsen op het internet kwam ik op de site van Wolford terecht. Natuurlijk kende ik het merk al, maar ik wist niet dat ze ook een webshop hadden: maar wat nog veel belangrijker is: ze hebben ook Sale. Kijk daar maak je mij oook aan het begin van het jaar gelukkig mee.

  Goed, na het een en ander uitgezocht te hebben probeerde ik te bestellen. De site liep een keer vast. Dat kan ook aan mijn ipad liggen, maar vreemd is het wel, want bij andere websites heb ik dat nooit. Nu wel. Verder is het bestellen goed verlopen en is mijn lingerie binnen. Zoals altijd goede kwaliteit. Tevreden.

  Door: Reijmar04-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Wolford een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Wolford. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wolford actief?

  Wolford is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wolford gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.