NederlandReview

  Ervaringen Wijkopenauto’s

  Wijkopenauto’s
  Je auto verkopen is niet makkelijk in deze herstellende economische tijden. Wijkopenauto’s kan dan een uitkomst zijn. Bij het RDW gecertificeerde bedrijf kan je binnen 48 uur geld op zak hebben en een auto minder. Maar dit is niet het enige wat Wijkopenauto’s biedt.

  Over Wijkopenauto’s
  Wijkopenautos.nl is een auto opkoper die momenteel gevestigd is in Nederland en Belgie (www.wijkopenautos.be). Deze auto winkel koopt niet alleen auto’s, maar staat ook voor je klaar als je de dagwaarde van je auto te weten wilt komen. Wijkopenautos bespaart je de rompslomp van het vinden van een kopen via een ander online platform. In plaats daarvan kan je naar het dichtsbijzijnde filiaal van wijkopenautos gaan.

  Inmiddels zijn er filialen in de volgende locaties:
  -    Amsterdam
  -    Arnhem
  -    Maastricht
  -    Rotterdam
  -    Zwolle
  -    Enschede
  -    Utrecht
  -    Breda
  -    Den Haag
  -    Groningen
  -    Eindhoven
  -    Apeldoorn

  Het reclamefilmpje van wijkopenautos. Waarbij ze uitleggen hoe het nou precies in zijn werk gaat:


  Staat je woonplaats er niet bij kan je gemakkelijk via de website je kenteken invullen en zo informatie opvragen waar de dichtstbijzijnde garage is die een taxatie doet voor wijkopenauto’s.

  Diensten
  Je auto verkopen, dagwaarde van je auto laten berekenen en een gratis vrijwaring en afmelding. Wijkopenauto’s staat voor je klaar wat betreft de afhandeling van autoverkoop. Er kunnen tal van redenen zijn dat je je auto moet weg doen en bij Wijkopenauto’s kan je al binnen 48 uur het geld in je handen hebben. Dit hangt af van welke bank je bij zit en of er een weekend voor de deur staat. Het taxeren van je auto is geheel gratis en binnen enkele minuten geregeld online. 

  Wil je een gedetailleerdere taxatie dan kan je naar opgegeven garage gaan waar monteurs de auto binnen een half uur nakijken en de waarde bepalen. Als je dan alsnog besluit de auto niet te verkopen is dat geen probleem. Wil je de auto wel verkopen dan kan dit gratis, er worden geen bedragen doorgerekend en je krijgt niet alsnog later een factuur in de bus.

  In België werkt de methode precies hetzelfde en ook daar zijn verscheidene locaties beschikbaar om een uitgebreide taxatie te laten uitvoeren.

  Klachten
  Is wijkopenautos.nl te vertrouwen als auto winkel? Op de website is een kopje met Ervaringen van klanten. Hier staat echter niets onder en ook als je onderaan de pagina kijkt waar 5 sterren staan van meer dan 20.000 beoordelingen is er geen manier om deze dan te lezen. Het gebrek aan een goed menu op de website zorgt voor onoverzichtelijkheid. Alle informatie is maar neergekwakt, het belangrijkste staat immers bovenaan: de rekenmethode voor de eerste waardebepaling. Via een omweg kom je dan toch bij ervaringen van gebruikers. Deze zijn allen zeer positief en er wordt gesproken van grote klantvriendelijkheid. Dat alles in principe gratis verloopt is het grote pluspunt. Ook via andere beoordelingssites kom je erachter dat Wijkopenautos.nl doet waar het voor staat en dat is zonder poespas je auto kopen ongeacht staat of leeftijd.

  Heb je zelf een positieve of negatieve ervaring met Wijkopenautos.nl? Laat dan ook een beoordeling achter.

   

  Betrouwbaar je auto kopen of verkopen bij de wijkopenauto's dealer? Is het betrouwbaar? Lees duizenden ervaringen van anderen die u voorgingen bij NederlandReview.nl!

  Wijkopenauto’s
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (60)

  3,8
  27% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  3,8

  Service

  4,2

  Prijs

  3,6

  Leveren

  3,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Oplichters

  T. van Nuil22-01-2019

  Mijn verhaal is eigenlijk precies hetzelfde, ik ga het dus niet herhalen. Het zijn oplichters die makkelijk geld willen verdienen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Misleidend

  Jk14-01-2019

  misleidend bedrijf, snap niet dat zo iets mag en kan bestaan. Er zou een verbod om moeten komen!
  Mensen trap hier niet in zonde van de tijd!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  betaling blijft uit

  Jan06-01-2019

  Ik las net bij Radar dat na inleveren van je auto, kentekenbewijs en sleutels geen geld wordt overgemaakt naar je bankrekening. Oppassen dus:

  https://radar.avrotros.nl/forum/dealers-garages-f76/uitbetaling-wijkopenautos-t162105.html

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  BS_19_NL_728x90.gif

  Redelijk tevreden

  Leonie28-12-2018

  Na overlijden van mijn vader, zijn auto moeten verkopen. Bij aanschaf heeft hij er ooit (te) veel voor betaald, het was afwachten wat we ervoor terugkregen. Online hier bod van 5042. Omdat er een deukje in zat, wisten we wel dat het dat niet ging worden. Andere garages boden via een andere website rond de 3200. Verder via ANWB (online, met foto's en alles) een bod van 3600 gekregen; dat was voor ons een richtlijn, aangezien de ANWB ons betrouwbaar lijkt. Bij taxatie werd er gesproken over schade die zou moeten blijken uit gemeten laklaag; soms te dik, en soms juist te laag. Het ene wijst op overspuiten, het andere op een vervangen deur. Tja. Dat moet je dan maar aannemen. Mijn vader was de derde eigenaar, en geen idee wat er daarvoor mee gebeurd is. Uiteindelijk verkocht voor 3892. Dat was toch iets boven het ANWB bod, dus redelijk tevreden.
  Natuurlijk kun je er meer voor krijgen als je aan een particulier verkoopt, maar dan moet je wel zin hebben aan kopers aan de deur, proefritjes en afdingen. Dat hadden wij niet.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Waste of time

  Luc17-12-2018

  Waste of time. Eerst gegevens in gevuld online. Dan langs gegaan. Ik kreeg nog niet de helft van het bedrag dat ik online kreeg en mijn wagen is perfect inorde. Schagelaars ...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Oplichters!

  Femke Vandecasteele 22-10-2018

  Doe maar gerust een 3000€ af aan je online bod om je bod ter plaatse in te schatten. Met extra opties wordt geen rekening gehouden en opeens zien ze schade waar er geen is (kindjes hé mevrouw zeiden ze ????). Auto van 1 jaar oud in gelimiteerde editie was opeens een auto van duizend in een dozijn... oplichters!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  wijkopenautos.nl duimpje naar beneden

  ray16-10-2018

  plus punt is dat ze heel snel een bod uit brengen (waar je niks aan hebt)
  ik had een peugeot 206 uit 2002 met nieuwe apk nieuwe banden en grote beurt reeds gehad. kortom en prima auto.

  ze boden me 1160 online en ik kom daar en ze boden me nog geen 150 euro. en dat moet er om bekend staan dat ze alle autos kopen. onzin dus

  hij beweerde niks met de auto te kunnen. misschien dan maar gauw jullie liegende reclame veranderen naar wij kopen lang niet alle autos.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Oplichters

  Joost Houben09-10-2018

  Eerste afspraak 2 minuten te laat ! kon niet meer geholpen worden wegens te strakke planning. Toen even naar een dichts bijzijnde garage gereden 800 Euro kon ik krijgen voor de auto. Garage gaf aan dat bod wijkopenautos 1220 euro een particuliere prijs was. Toch maar 2e afspraak gemaakt. Zeer onvriendelijk begroet, geen kop koffie. Kon gesprekken horen van collega die andere 'klanten' zwart aan maken was. Zonder van de tijd, alleen maar barrels vandaag, etc etc. Wachtruimte was een soort bouwkeet. Vieze gore stoelen en er lag zelfs een onderbroek achter de stoel op de verwarming!.
  Ok ze kwamen met de tablet, vertelde nog over de speciale (dure) velgen die volgens de jongen paar krassen hadden en geen meerwaarde. Waarde volgens ANWB 1300 Euro. Had niet verwacht een bod van 1220 te krijgen maar zeker niet onder de 900 Euro. We kunnen we maximaal 348 Euro voor geven. Waarom er zo'n groot verschil zit tussen de taxatie en uiteindelijk bod konden ze niet vertellen. Hoofdkantoor bepaald.
  Dit is gewoon pure oplichting !

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters

  NW20-09-2018

  Corsa 2011 indicatiewaarde 3685,- zonder de navigatie en de airconditioning.
  Geen slechte punten gevonden bij taxatie.
  Bod 1075,- tot 1575,-. De exportwaarde is al 3000,-
  Totaal geen toelichting waarom er minder dan 50% van de indicatiewaarde wordt geboden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  csvmm

  k g14-09-2018

  mamm

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Niet heen gaan! Zonde van je tijd

  Ron B08-09-2018

  Via internet wordt mijn auto getaxeerd op 3.300 euro. Ik vond deze waarde redelijk hoog en verwachte dit niet te krijgen maar..... na taxatie kreeg ik een bod van 874 euro (terwijl er aan de auto nauwelijks wat mankeerde). Dit terwijl ik van de dealer waar ik een andere (private lease) auto besteld heb 2.500 kreeg (en ik dit te laag vond).

  Ik heb hier tijd in gestopt en dat is absoluut zonde van de tijd gebleken. Dat is nog wat het meeste frustreert. Ze lokken met een hoge indicatieprijs (met een verhaal erbij dat het meer kan worden als de auto extra's heeft) en geven vervolgens een schijntje ten opzichte van de indicatieprijs. Je moet wel heel desperaat zijn als je met hen in zee gaat.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters (2)

  Frans07-08-2018

  In vorige review heb ik vergeten aan te klikken dat ik hier nogmaals zaken mee wens te doen. Bij deze dus.

  Frans07-08-2018
  Goed lezen. Deze site suggereert veel. "Een auto verkopen kan bij ons binnen 24 uur voor de beste marktprijs". En "taxeer nu je auto". Nou, vergeet het maar. Tussen taxatie op de site en bij deze mensen in de garage zat maar liefst zestig procent verschil!! Het riekt naar oplichting. Ze willen je gewoon in de garage hebben om dan zaken met je te doen.Veel mensen zijn hier gevoelig voor. Een achte afrader deze site en garage! Heb vervolgens mijn auto elders verkocht. En ja toen kreeg ik bijna de hele taxatieprijs wel (10 procent minder uiteindelijk dan de taxatieprijs).

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters

  Frans07-08-2018

  Goed lezen. Deze site suggereert veel. "Een auto verkopen kan bij ons binnen 24 uur voor de beste marktprijs". En "taxeer nu je auto". Nou, vergeet het maar. Tussen taxatie op de site en bij deze mensen in de garage zat maar liefst zestig procent verschil!! Het riekt naar oplichting. Ze willen je gewoon in de garage hebben om dan zaken met je te doen.Veel mensen zijn hier gevoelig voor. Een achte afrader deze site en garage! Heb vervolgens mijn auto elders verkocht. En ja toen kreeg ik bijna de hele taxatieprijs wel (10 procent minder uiteindelijk dan de taxatieprijs).

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Wij helpen u van uw geld af .nl

  Pinarello30-07-2018

  Volgens taxatie via internet zou mij n auto 3475 euro (Citroen C4 bj 2009) waard zijn (staat duidelijk op het taxatierapport).
  Nu kan ik zelf ook een beetje reken en had gedacht zo rond de 2500 euro uit te komen.
  Niets is minder waard ik kreeg een bod van 1350 euro wat ruim 2000 euro minder is.
  Van allerhande smoezen werden op tafel gegooid om de 1350 euro te rechtvaardigen

  Dit zijn praktijken welke verboden moeten worden door de regering.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Taxatie

  Thamara08-07-2018

  Skoda laten taxeren via de website. Hier staat duidelijk boven “ons bod voor jou Skoda” komt een bedrag van 2077 uit. Hieronder staat “deze taxatie is 7 dagen geldig”.
  Naar aanleiding van deze taxatie een afspraak gemaakt in Alkmaar. Tijd en benzine in gestoken voor 2 auto’s gezien wij er vanuit gingen dat de Skoda daar zou blijven. Eigen keuze maar daar verwachtte wij ook wel wat voor.

  Eenmaal daar zijn wij echt wel langer geweest dan de 30 min die beloofd worden.
  Er werd gezegd dat het bedrag dat wij gezien hadden op de site geen taxatie is maar een bedrag dat je kan krijgen als je hem particulier verkoopt.
  Mensen kijken en lezen niet goed werd er gezegd want dit kwam veel voor.
  Er staat toch echt op de site vermeld dat het hun bod is voor de auto en dat deze TAXATIE 7 dagen geldig is.

  Wij kregen een bod van 773. Aanzienlijk minder dus.
  Deze tijd hadden wij beter kunnen gebruiken!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Lokkertje??????

  Albert Wolters02-07-2018

  Wij kopen auto's heeft deskundig personeel dat naar mijn idee goed keurt. Het is alleen niet acceptabel dat er eerst een heel goed bod wordt gedaan n.a.v. het kenteken en een paar summiere gegevens. Het is blijkbaar heel normaal dat het werkelijke bod zo.n 50% lager ligt dan aanvankelijk is gedaan. Hier lok je wel mensen mee, maar een grote meerderheid, waaronder ik, zal nooit meer terugkomen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  taxatie "ineens 2500 euro lager

  Frank Elemans01-07-2018

  Wij kopen auto's is gewoon een lokkertje, na aanmelden krijg je een aanbod, daarna ga je naar een garage/dealer en je krijgt een bod dat 2500 euro lager ligt dan het initele bod, je heb meteen het gevoel dat je wordt bedonderd.
  Dus pas op het gaat om het lokken van mensen die hun auto verkopen met het doel om de mensen te lokken naar een locatie van wij kopen auto's en een belachelijk bod te doen.
  ben hier niet ingetrapt en ben nooit meer van plan van WIJKOPENAUTO"S gebruik te maken. Oplichterij.

  Hans04-07-2018

  Zulke ervaringen en dan geef je een 10 en je zou er weer verkopen!?!? ????????

  Ed Emmen25-09-2018

  Ik kreeg een bod van 550 euro. Het adagio van internet is wat te mooi is om waaer te zijn is te mooi om waar te zijn. Dus auto naar de sloop gebracht. Kreeg nog 100 euro (dat was de werkelijke waarde ook). Alleen krijg ik na een half jaar nog steeds mails. Wie heeft ooit bedacht dat email verkeer gratis moet zijn?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Dit bedrijf profiteert mensen die hun auto niet kwijt raken

  Lucas VAN WERDE28-06-2018

  Ik heb een Mercedes GLC met alles erop en eraan en was benieuwd wat ik nog zou krijgen voor dit voertuig, ik deed dus een test
  Ik heb zo'n 12 offertes laten maken tot zelfs in Duitsland.
  Ook "Wij kopen auto's" hebben mij een prijs bezorgd.
  Dit was de laagste belachelijke prijs en zelfs nog een enorm verschil met de laagste prijs die ik ergens anders ontving en die al even belachelijk was gezien de staat van het voertuig en de weinige km's.
  Voor mij is dit bedrijf puur gericht op "De laagste Prijs" voor mensen die hun auto niet kwijtraken aan de straatstenen of dringend geld nodig hebben maar het is uiteindelijk pure oplichterij als je de prijzen ziet. Ik blijf bij mijn standpunt dat bij een compromis alle partijen tevreden moeten zijn zeker als het gaat over een auto en dat is beslist niet het geval bij dit bedrijf en ik vind dat hier een wetgeving voor moet zijn in het belang van elke consument. 1 goede raad ...doe geen zaken met dit soort bedrijven want dit ruikt puur naar oplichterij !!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Had ik dit maar eerst gelezen!

  Jeroen Brands06-06-2018

  Zoals velen voel ik mij flink teleurgesteld in www.wijkopenautos.nl een bod doen, via internet, die al beneden de waarde van de auto ligt en dan na taxatie een bod doen die te belachelijk is voor woorden. Voor mij liepen ook al mensen weg die teleurgesteld of misschien zelfs boos waren. Nee de autohandel wordt nog meer verpest door dergelijke bedrijven. Deze handel heeft al geen goede naam maar dergelijke bedrijven ..... Ik veeg mijn kont af met jullie bod! Dus een waarschuwing voor iedereen, ga niet in zee met wijkopenauto's punt NL.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Alleen doen als je echt niet van je auto af komt

  Renee24-04-2018

  Ik was hier met mijn oude autootje die ik helaas niet kon laten taxeren via internet. Ik had dus geen bod vooraf, en dat was waarschijnlijk alleen maar goed als ik de berichten hier lees.
  Wat ik op zich wel correct vond van de medewerkers, was dat ik gelijk werd gewaarschuwd dat ik echt op een heel laag bedrag moest rekenen dat ik nog terug zou krijgen. Ik was dus al enigszins voorbereid. Echter was het uiteindelijke bedrag wel echt zo absurd laag - mijn tankinhoud alleen was al meer waard dan wat zij boden. Uiteindelijk echt met een heel slecht gevoel daar weggegaan en toch mijn auto naar de sloop gebracht, want daar kreeg ik er nog meer voor. Voelt een beetje als oplichterij dit bedrijf...

  Op de Kamp09-05-2018

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Misleidend / Oplichters

  Jasper23-04-2018

  Via internet een bod van €2300, beoordeling daar €600, niet doen dus, 200 meter naast de vestiging de auto voor €1500 verkocht...... kan uiteraard ook niet anders, gratis service bestaat niet.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Totaal onbetrouwbaar!!!

  Robert20-04-2018

  Op basis van alle relevante elementen kreeg ik per mail een bod van ruim € 13.600 voor mijn auto. Tijdens de afspraak met "de expert", kreeg ik eerst alle lof over hoe goed de auto eruit zag en hoe goed hij was onderhouden. Vervolgens werden de foto's en de gegevens geüpload naar het hoofdkantoor......en kwam er een bod van € 9.302. € 4.300 of wel meer dan 30% lager, "De expert" werd vervolgens geïrriteerd over mijn vragen en zei na 2 minuten: "we komen er niet uit en ik heb nog meer te doen vandaag.....". Per mail om toelichting gevraagd bij het hoofdkantoor maar geen enkele reactie gekregen. Zonde van de tijd om hier aandacht aan te besteden! Totaal onbetrouwbare en klantonvriendelijke organisatie!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Mafia organisatie

  Pascal12-04-2018

  Zonde om daar ook maar 1 minuut van je tijd aan te besteden.

  Het is 1 grote oplichtersbende, bedrog, fraude.

  Zulke organisaties kunnen we missen als kiespijn.

  Op de Kamp09-05-2018

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Toppers in Maastricht

  JW koster12-03-2018

  Super geholpen bij Wijkopenautos maastricht. Eerlijke prijs en goeie toelichting. 100% tevreden zou er zou weer mijn volgende auto aanbieden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  mercedes

  willem08-02-2018

  Wat een oplichterij, online 4650 bieden, kom je ter plaatse kan hij 2000 bieden, oplichterszooitje

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  bod is NIETS waard

  roland23-01-2018

  Pas op pas op: het bod bij wij kopen autoos is niets waard: ze proberen je te lokken, maar je doet geen zakenmet wij kopen autoos, maar met een garage. Die geeft sowieso een ander/lager bedrag... Dus alle mailtjes, de prijsopgave etc zijn werkelijk waardeloos. Naigt naar oplichterij

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters

  Leonard19-01-2018

  Voor mijn zeer netjes uitziende 307 Cabrio via email een bod gehad van 8231 euro. Zonder enige ervaring of voorkennis een afspraak gemaakt. Uiteraard eerst de auto ff gewassen en van binnen schoongemaakt. Daar aangekomen een bod van 2821 euro gekregen. Wat een oplichters zijn dat. Omdat ik elders 7000 voor de kreeg uiteraard geen zaken gedaan met wijkopenautos.nl
  Zo'n bod is toch een belediging! Trap er niet en

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechtste bedrijf ooit

  Herman van de Kamp18-01-2018

  1,5uur gereden in storm. 3 kwartier in de file gestaan. Kom je er eindelijk, sturen ze je zo naar huis. Nooit heen gaan. Allerslechtste service ooit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  waardeloos

  rob17-01-2018

  wat een maffia praktijken, en daar ben ik nog heen gereden ook, via de mail 1000 en eenmaal daar 100 haha ben daarna naar een autobedrijf gereden die gaven 900 tja .
  kort door de bocht gezegd wat een circus

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  waardeloos

  jan15-01-2018

  ondanks op internet mooie praatjes, een taxatie laten doen die langer als een uur duurde bod van 100 euries gehad zonde van de tijd,waardeloos bedrijf,oplichters Vandaag weer een wijze les gehad Ga er nooit echt NOOIT mee in zee

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters! Zeer teleurstellend

  Anne30-12-2017

  Zeer teleurstellende ervaring! Wat een stel oplichters. Je eerst lokken met een redelijk bod en vervolgens bij de definitieve "inspectie" (wat vergelijkbaar is met een "nieuwe showroom auto" inspectie) een bod uitbrengen wat 50% is van het oorspronkelijke bod. Zonde van je tijd en er niet op in gaan. Je kan je auto makkelijker en beter via marktplaats verkopen. Je betaalt hier maar € 25,- voor een advertentie maar je bent hem net zo snel kwijt en voor veel meer geld.
  Nogmaals, trap er niet in!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  bod is NIETS waard

  Rooolant30-12-2017

  Het bod wat je krijgt van Wijkopenautos is werkelijk waardeloos: je doet geen zaken met wijkopenautos, maar met een plaatselijke opkoper. Die heeft natuurlijk zijn eigen prijzen en die zijn sowieso (!) lager. Wijkopenautos is een lokkertje. Dus niet mee in zee gaan.
  Ook de mailtjes dat bod nog één dag geldig is, is natuurlijk onzin.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  ervaring wijkopenautos.nl is zeer slecht

  Rudolf29-12-2017

  wijkopenautos.nl is pure misleiding en riekt naar oplichterij. Ze stuurden eerst allemaal e-mails met de dagwaarde van mijn auto. Bij de inkoop was hun bod echter veel lager (bijna 7000 euro lager) dan de dagwaarde, ondanks dat de auto volgens de inkoper prima was en er diverse extra's bij zaten. De inkoper was aardig maar verder heb je helemaal niks aan dit bedrijf. Gewoon een scam en zonde van je tijd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  misleidende reclame

  Perry29-12-2017

  Website lokt je naar garage, meer niet.... De offerte prijzen zijn werkelijke onzin, ook als auto perfect is, zitten ze er sowieso onder. En de feedback is erg hoog.. (denk dat deze feedback niet zichtbaar zal zijn).
  Advies: niet met deze site in zee gaan, gewoon zelf verkopen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  NOOIT MEER !!!

  Edwin22-12-2017

  Een email bod van 1650 en een bod bij de vestiging zelf van 308 !!!! Het zou een schade auto zijn hetgeen absoluut niet waar is. Er heeft een kras van de voorkant tot achteren op gezeten en die is profi hersteld bij de MB dealer. Aangegeven dat ik hier ook foto's van had. Toch was dit belachelijke bod (min. 8 en max. 308 euro) volgens de inkoper het maximale dat hij kon bieden. En die prijs was inclusief 4 extra lichtmetalen velgen voor winterbanden!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  NA ENIGE HOOP MAAR HELAAS EEN BIZARRE ERVARING!

  Peter D28-10-2017

  Na het lezen van reviews (o.a. die van WIJKOPENAUTOS zelf) wilde ik hen het voordeel van de twijfel geven en krijg een eerste bod van bijna 5200 Euro. Binnen een paar dagen een beoordelingsafspraak gemaakt en vervolgens ontmoet ik netjes op tijd een keurige expert. De man vertelt een hele MOOIE AUTO te zien en laat mij delen van zijn rapport zien waarvan hij zelf zegt de auto DE HEMEL IN TE PRIJZEN!! De auto is zowel qua interieur en exterieurschadevrij en eigenlijk onberispelijk plus bovendien uitstekend actueel onderhouden. Een maand geleden nog groot onderhoud gehad/nieuwe distributieriem en nieuwe banden. Als extra een afneembare trekhaak en windshield, O ja de expert zegt dat deze tijd niet zo gunstig is voor een cabrio (stalen cabriodak)maar dat was natuurlijk ook bekend bij het startbod!!
  Je verwacht dan een redelijk ECHT bod doch VERGEET HET MAAR. De MALLOTEN bieden bijna 50% minder (kleine 2800 Euro) zonder ook maar enige toelichting.
  Mijn conclusie: Het ruikt naar OPLICHTING omdat deze mensen kennelijk parasiteren op een groep mensen die wanhopig geld nodig hebben en hun auto noodgedwongen kwijt moeten. Daar hoor ik niet bij en breng de auto nog liever voor 150 Euro naar een opkoper komend voorjaar (op mijn tandvlees vanwege ziekte) dan hem aan deze TOTAAL ONGELOOFWAARDIGE club te verkopen. De reviews op de eigen website zijn absoluut "fake" en dat geldt m.i. ook voor de enkele minder negatieve reviews op deze pagina.
  WIJKOPENAUTOS bieden de LAAGSTE prijs is het enige wat klopt. BIZAR!!! Je wil nooit meer iets meer met deze tent te maken hebben

  Rene21-11-2017

  Het zijn oplichters. De taxatie van 2100 euro werd toen wij daar kwamen met de golf ineens tussen de 1 en 115 euro. Schandalig dat dit soort bedrijven mogen bestaan.

  Jan22-11-2017

  Zelfde ervaring, hopeloos je voelt je echt genaaid

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  oplichters

  van Veen02-09-2017

  Aangekomen bij wijkopenautos.nl bleek onze afspraak te zijn geannuleerd. Wij zijn hierin niet gekend en de medewerkers weigerden de auto toch te taxeren. Dit werd ons op onbeschofte wijze duidelijk gemaakt. Eerder al eens geweest met een andere auto, Toen kregen we een bod dat beduidend lager uitkwam dan het eerder per mail gegeven bod. Nooit meer. Dit zijn gewoon oplichters.

  André Mortier06-10-2017

  Vergeet de fake reclame op TV. Hoe gaat het er in de realiteit aan toe en echt zonder enige vorm van overdrijving: mij aangeboden te Zellik met Mercedes C220: je wordt weliswaar vriendelijk ontvangen door 2-talige man die je vraagt wat te wachten(1/2 uur-waarvoor dient een afspraak waar men u nog vooraf 3 x per telefoon naar bevestiging vraagt?) .Testrit=1 minuut= even straat op en af rijden(gebeurt met elke wagen, want nagevraagd aan nog aanwezige klanten) . Erna tientallen foto's genomen, zonder vragen en zonder bvb de wagen te controleren op testbank, zelfs motorkap wordt niet geopend!?. Intussen worden deze foto's naar allerlei malafide organisaties via internet verstuurd om de "doorverkoop" reeds te regelen. Na een 1/2 komt die man je doodleuk een prijs geven die heel ver onder de opgegeven richtprijs ligt. In mijn geval 9200€ ipv 12224!(was te verwachten, maar een" beetje" overdreven) Ik heb hen gevraagd of ze met mij even aan het lachen waren? Wat prijs wil je? Ik zeg 12000€ Ok we bellen u in de 72u terug en de kans is groot dat we die prijs halen: nope dus. Niet doen dus mensen, je bent sowieso beter af met wat moeite. Uiteindelijk verkocht uit overname garage nieuwe wagen=11.000€! Heel blij dat ik" uit gemak" niet heb toegehapt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  zeer slecht

  joy23-08-2017

  ze bieden je een mooi prijs op internet en lokken je daar mee eigelijk naar binnen en dan bieden ze je nog maar de helft als je daar bent puur tijds verspilling

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Goede service - eerlijke prijs

  H. Bosklopper12-08-2017

  Voor het eerst dat ik met dit bedrijf te maken kreeg. Het proces wordt helder uitgelegd, in de prijs die de verkoper vanuit een centrale organisatie krijgt na het opsturen van foto's e.d. zit een bandbreedte in waarin de verkoper mag beslissen. Wij zijn daar goed uitgekomen. Helder en duidelijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Nooit Meer Asociaal personeel nog ook

  Sabrina27-07-2017

  IK ging een eerste keer bij wijkopenauto's mijn auto laten taxeren. Omdat de bod aanzienlijke lager was besloot ik de auto niet te verkopen. Tijtje later wou ik mijn auto nogmaals laten taxeren en verrassing ; de online indicatie was deze keer aanzienlijke hoger!Ging ik dus met vertrouw in locatie Almere. Ter plekke werd ik goed ontvangen alleen de aangeboden prijs was niet hoger maar nog lager. Het was dus al geen leuke verrassing maar een slechte maar ik in plaats dat de medewerker medelijden toon, hij startte mij te verwijten dat ik onnozel was en dat ik 15min van zijn tijd had verspilt , werd helemaal rood en boos en ging zonder stoppen te keren als een gek! Ik moest bijna weg rennen uit de garage! Echt een beyond normaal ervaring!
  Ik ging met vertrouw alleen op de afspraak en had nooit gedacht te moeten gaan met"bescherming"voor mijn lijf!
  Echt de gedrag van deze medewerker is een schande!
  Nooit meer bij Wijkopenautos in Almere

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  schijn bedriegt

  Sjeekie27-07-2017

  Mijn Suzuki werd getaxeerd voor ca € 870,00. Verwachtte natuurlijk niet dat bedrag voor een oud autootje wat nog goed rijdt. Uiteindelijk werd bepaald dat ik € 45,00 hooguit kon krijgen!! Uiteindelijk elders kunnen verkopen voor wel 10x zoveel dat bedrag!! Wat dat betreft was m'n auto bij WijKopenAutos een schrootauto! Belachelijk gewoon!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Prima

  Manfred22-07-2017

  ik heb mijn auto hier top verkocht. Snel geregeld en prima prijs. Tevreden!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  30% lager dan online taxatie

  Denise22-07-2017

  Via internet een bod gekregen van 11.000.
  Redelijk bod dachten wij, opties zouden er nog bij komen.
  Na de taxatie een bod van 8.000. Snel weg gegaan.
  Heel verleidelijk maar de werkelijke biedingen zijn triest.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Boefjes

  Jeroen24-05-2017

  Met een aanlokkelijk bod lokken ze je binnen om daarna de prijs van je auto aanzienlijk lager te taxeren.
  Zinloos deze maatschappij dus tenzij je veel geld kwijt wil. Auto welke in perfecte staat is, volgens het boekje onderhouden, van de eerste eigenaar en ook nog vol met accessoires is wordt afgedaan als een onverkoopbare bak. Wat is de functie van een waardebepaling dan zou ik zeggen.

  Hennie 18-07-2017

  Verloren tijd, jongeman die interessant om de auto heen draait maar zelf geen taxatie bedrag geeft, de gegevens gaan naar het hoofdkantoor die dan een bedrag doorgeeft aan de jongeman. Mijn auto is volgens wijkopenautos ruim de helft waard van het eerste bod via internet. Ik begrijp dat zij de auto pas kunnen taxeren als zij hem zien maar ik had eerlijke gegevens en duidelijke foto's gestuurd, de jongeman had ook geen minpunten, alleen dat er geen airco in zat.....had ik ook niet opgegeven als extra! En dan zo een belachelijk bedrag, ben de dag erop naar de ANWB gegaan die 3X !!!!!! het bedrag betaalde.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Lokkertje mondt uit in DECEPTIE!!

  Lucas Camps23-02-2017

  Het gehele concept deugt wat mij betreft niet voor de verkopende partij.

  Ik kreeg een e-mail aanbieding van EUR 10.400,- voor mijn Audi A3-2011, na de proefrit en taxatie op locatie kreeg ik nadien per e-mail een definitief bod van EUR 7.800,-, maar liefst EUR 2500 lager!! Zonder enige opmerking over gebreken/beschadigingen of andere prijs-verlagende redenen.
  Het gedraai begon al op de vestiging en werd mij de vraag gesteld wat ik voor de auto wilde hebben. Ik antwoordde, rondom het bedrag (EUR 10.400) welke jullie me per e-mail aangeboden hebben?! De medewerker in kwestie begon uit te leggen dat dit heel erg afhankelijk was van huidige marktsituatie, vraag/aanbod, uitvoering, etc., etc. Toen bekroop me al het gevoel dat ik geen geweldig bod zou gaan krijgen...........

  En ja, zie bovenstaand het resultaat, ik kreeg later die avond per e-mail: EUR 7.900,- voor een Audi A3-2011-145.000KM-Leder-etc in perfecte staat.

  De dagen erna kreeg ik iedere dag een iets hoger bod per e-mail, tot 3x toe, en vervolgens ook weer het startbod maar verhoogd met EUR200 naar 10.600,-??????? Begrijp jij het nog?

  Ter info: ik heb mijn auto nu, BINNEN 1 DAG, verkocht via: ikwilvanmijnautoaf.nl, geen gezeur, eerlijke bindende deal, contractueel vastgelegd voor beide partijen, geen inspecties behalve bij aflevering, gewoon eerlijk zijn over de staat je auto. Ik heb de prijs gekregen waarmee wijkopenautos.nl me heeft gelokt, namelijk............ EUR 10.400,-!! :-)

  Mij bekruipt het gevoel dat men misbruik maakt van mensen die de centjes goed kunnen gebruiken en/of in acute geldnood zitten en/of mensen die snel van het gezeur af willen en zo'n laag bod dan maar met tegenzin accepteren......, als dit zo is dan vind dit ik dit een kwalijke zaak!

  Edwin14-07-2017

  Misleidend: ik kreeg een feitelijk bod dat 80% lager lag dan offerte bedrag en ook 80% lager dan autotrack en marktplaats prijzen. Er zaten geen grote gebreken aan de auto en dit werd ook door hun taxateur bevestigd. Dit is een verspilling van tijd en zij werken misleidend.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Laat varen alle hoop, Gij die hier binnentreedt

  E.v.D.26-01-2017

  Mijn ervaring met WKA is divers en indien in sterren uit te drukken scoren zij niet hoger dan een halve ster. Deze halve ster komt dan in zijn geheel toe aan de medewerker op de vestiging waar de auto's geschouwd worden. De kwaliteit van een organisatie gaat natuurlijk veel verder dan alleen het fysieke product of dienst. Denk vooral ook aan bereikbaarheid, kwaliteit helpdeskmedewerkers, financiële administratie, procesinrichting in het algemeen, web- of customer care etc. Het zijn met name deze laatsten onderdelen of competenties waar WKA zich een draak van een organisatie toont. Ik illustreer dat met twee verdichte voorbeelden te weten: 1. ik heb een bieding gekregen voor een auto en wordt uitgenodigd om deze te laten schouwen. De afspraak is om 11:30 uur. Ik verschijn om 11:25 uur. Om 11:50 uur meld zich een medewerker met de mededeling dat het nog wel een uur kan duren voordat hij zich op mijn voertuig kan werpen. Als uitwijk gaf hij; "probeer het anders nog eens ergens eind van de dag." Ik vertrok en heb bij eerste gelegenheid mijn verbazing over deze handelwijze per email gedeeld met WKA. Je krijgt hierop geen enkele reactie. De dag erna krijg ik wel een mailtje waarin WKA op een hilarische en tegelijk schofferende wijze opent met; "wij vinden het jammer dat u niet op uw afspraak bent verschenen." Hoe kun je nog meer je minachting tonen voor je klanten? Voorbeeld 2: de hiervoor genoemde auto is na het door mij bedekken van zoveel disrespect met de mantel der liefde uiteindelijk verkocht aan WKA. Zij geven aan binnen 3 dagen na een transactie het aankoopbedrag op je rekening gestort te hebben. Na vier dagen deed ik mijn eerste telefoontje om te informeren waarom het geld nog niet op mijn rekening stond. De medewerker dook in de systemen van WKA en meldde dat hij niets zag wat een betaling kon vertragen. Alle benodigde zaken waren aangevinkt en niets kon een spoedige betaling in de weg staan. Vertraging kon hooguit nog veroorzaakt worden omdat het geld helemaal uit het verre Duitsland moest komen en er ook nog eens een weekend tussen zat. Zes dagen na de verkoop bleek dit een kulverhaal van de medewerker en wederom contact gezocht met WKA om te informeren waarom het geld nog steeds niet op de rekening stond. Nadat je natuurlijk eerst weer even financieel uitgebeend wordt door de Call center robot (lijkt een belangrijk onderdeel van de business case van WKA) krijg je iemand aan de lijn die in onze organisatie nooit dichter dan 1 km in de buurt van onze telefoons zou mogen komen. Een medewerker die door de wijze waarop hij het gesprek meende te moeten voeren sterk deed denken aan een gedresseerde aap waarbij ik mij realiseer het apenras daarmee zwaar tekort te doen. Het was weer het oude liedje. Een helpdesk-medewerker, welke zich aan de telefoon zou moeten manifesteren als een empathische en klantgerichte ambassadeur van in dit geval WKA, openbaarde zich als een leugenachtige, badinerende en niet door enig empathisch- of probleemoplossend vermogen gehinderde en gehersenspoelde primaat die er een satanisch genoegen in leek te scheppen de frustratie bij de beller alleen maar nòg hoger op te voeren. Een medewerker die er nadrukkelijk de voorkeur aan gaf vooral veilig binnen het krappe kadertje van zijn functie- en taakomschrijving te blijven zitten en geenszins bereid bleek of in staat was zelfs maar zijn neus door de tralies van zijn nauwe dierenverblijf te steken om te onderzoeken of hij zijn servicegerichtheid daarmee een aantal centimeters kon verruimen. Na de definitieve conclusie van onze te betreuren medewerker dat wij slechts konden hopen dat alles ooit nog eens goed zou komen het gesprek beëindigd. Je moet je als klant van WKA of in het algemeen afvragen in hoeverre een medewerker deze voor de organisatie destructieve handelwijze te verwijten valt. Indien hij zich niet kan verenigen met het gedicteerde beleid van een organisatie heeft hij natuurlijk altijd de keus om emplooi te zoeken bij organisaties die het wel begrijpen. Hij heeft hier niet voor gekozen en voelt zich om die reden blijkbaar volkomen comfortabel in zijn treiterige rol. Tegelijkertijd vraag je je af hoe het in vredesnaam in 2017 nog kan bestaan dat het beleid van een organisatie er op geënt is om zoveel mogelijk te streven naar het misleiden (bizar grote gap tussen eerste bieding en uiteindelijke innameprijs) van consumenten en elimineren van enig klantgericht denken bij de helpdesk. Eigenlijk zouden dit soort organisaties geen bestaansrecht moeten hebben. Er valt nog veel te verbeteren. De door de medewerker uitgesproken hoop dat zaken zich uiteindelijk allemaal voor de consumenten gaan beteren blijkt de enige peiler van de strategie. Zo hopen we met z'n allen ook al jaren dat oorlog, honger, verdeeldheid, vinden van alternatieve energiebronnen, het broeikaseffect, uitsterven van diersoorten etc. zich nog eens vanzelf gaan oplossen. Hoe naïef kun je zijn.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Mercedes van mijn man verkocht

  Petra02-01-2017

  Toen mijn man overleed, moest ik ook snel van onze grote auto af. Ik rijd zelf haast nooit en heb genoeg aan mijn eigen kleine 'boodschappenwagentje'.
  Bovendien kon ik het geld voor deze auto goed gebruiken. Hij had een dikke Mercedes, niet eens zo oud ook. Hij reed veel naar zakelijke afspraken en had daarom echt een goede chique auto nodig.
  Maar ik niet en ik weet hoe duur dit soort auto's zijn en heb het geld zeker nu hard nodig.

  Daarom al snel naar wijkopenauto's gegaan, het was het eerste bedrijf dat ik tegenkwam en het zag er wel betrouwbaar uit. Ik ben hier erg goed ontvangen, ze waren zeer vriendelijk en dat voelde gewoon goed.

  Ze hebben de auto heel uitgebreid onderzocht met foto's maken en tests en van alles. Wat bleek: mijn man is er heel erg zuinig op geweest, gelukkig! Ik wist natuurlijk wel dat hij ieder jaar de auto liet doen bij de dealer zelf, dus dat is al goed natuurlijk.

  Uiteindelijk deden ze mij een heel goed bod. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat de auto nog zoveel zou opleveren.

  Verder ben ik vooral ook heel blij dat het allemaal zo snel en vriendelijk ging.

  Het was natuurlijk wel zwaar om de auto van mijn man zo achter te moeten laten, maar ik kan het geld echt goed gebruiken nu.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  niks mis mee

  Chantal21-12-2016

  Goed geholpen en goede prijs gekregen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  niet betrouwbaar

  anoniempje15-11-2016

  Zal misschien een oplossing zijn voor auto's in de middenprijsklasse. Auto (van hogere prijsklasse) aangemeld op wijkopenautos. Krijgen mooi bod binnen, ter plaatse gegaan, vriendelijke persoon ter plaatse die zijn vak kend. Na een paar dagen een nog mooier bod binnen. Ziet er allemaal veelbelovend uit. Dus wij gaan in op dit zeer mooie bod. Dan beginnen de problemen. Papierwerk in orde gebracht. Auto achtergelaten zonder geld te ontvangen. "Geen probleem mevrouw wij zijn een zeer grote firma en geld is geen probleem" (bij nazicht jaarrekening later blijkt er een krediet van 1250 op deze firma te zitten, niet betrouwbaar dus). Eén week later nog steeds geen geld ontvangen. Uiteindelijk na overleg met onze deurwaarder onze wagen terug gaan halen. Bij dit terughalen van de dagen belooft men ons om diezelfde week toch nog met geld over de brug te komen. Weken later krijgen we nog steeds biedingen via email binnen waarin men binnen de 24 uur geld garandeert. Spijtig genoeg zijn dit in ons geval dus loze beloften geweest. Spijtig genoeg dienen we minimaal 1 ster te geven, van ons krijgen zij een dikke nul op alle punten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  taxatie auto

  Poppe06-11-2016

  Had op site mijn wagen laten taxeren en kwam op een prijs uit van rondt de 11000 euro.
  Afspraak gemaakt bij wijkopenauto's in Temse mijn wagen werd grondig nagekeken en testrit met gedaan.
  Conclusie was daar perfecte wagen.
  Tot ik daar het werkelijke bod te horen kreeg voor mijn wagen met moeite 8100 euro.
  SCHANDALIG
  De dag nadien kreeg ik weer een mail van hen met daarop weer de waarde van 11062 euro dat was weer een verscil van 3000 euro.
  Voor mij zijn dit GEEN eerlijke handelspraktijken eerst een bod doen en de mensen naar hun vestiging lokken om hen daarna met een BELACHELIJK bod naar huis te sturen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Mercedes verkocht goede prijs

  Mulder22-09-2016

  Wij hebben via wijkopenautos onze Mercedes verkocht. Was heel prettig om het te laten regelen - dan heb je er zelf geen omkijken naar.

  En we kregen uiteindelijk een prima prijs. Meer dan een derde van de originele prijs voor een 7 jaar oude auto. En in het geval van een grote Mercedes is dat natuurlijk een flinke som geld.

  Erg tevreden over deze service

  Poppe06-11-2016

  Heb op 05/11/2016 mijn wagen in vestiging laten nakijken was dat een telleurstelling het bod dat ik daar kreeg. Na het gratis taxeren heb ik een 4 tal mails gehad met een bod dat boven de 10000 euro lag . die dag in Temse was het bod amper 8000 euro. Belachelijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prima Deal

  Jaap14-08-2016

  Prima deal, keurig begeleid en goede prijs gekregen. Anders dan ervaringen hieronder had ik een top ervaring.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Verschrikkelijk, een lokkertje!

  Mark20-07-2016

  Via de website van wijkopenautos een keurige indicatie ontvangen van 5800 euro. Een indicatie die in de buurt ligt van wat mijn auto waard was. Deze had nog maar 130000 kilometer gelopen en had geen schade aan het exterieur. Direct een afspraak gemaakt en de man in het filiaal Rotterdam Zuid was zeer vriendelijk en professioneel. Hij heeft mij uitstekend geholpen en was nog gezellig ook.

  Echter het bod wat ik uiteindelijk kreeg wijkte onwijs af van de indicatie op de website. Lokaal staat dit in de voorwaarden misleid mensen niet en zorg ervoor dat de indicatie van de website dichter bij de realiteit (voor jullie) ligt. Dan weet ik waar ik aan toe ben. Dit is puur een lokkertje. Een onzin verhaal werd mij verteld dat het met van alles te maken had.

  Via een handelaar heb ik mijn auto uiteindelijk in kunnen ruilen voor 6000 euro. Wanneer wijkopenautos dit had geboden had ik ook mijn auto verkocht. Ik kan mensen deze manier van verkopen/handelen niet aanraden. Bespaar je de moeite. Ik snap waarom alles van wijkopenautos gratis is, een lokkertje via de website, een extreem laag bod op de auto, waardoor er vervolgens de meeste winst gaat naar wijkopenautos. Voor mij nooit meer. Ik kan het niemand aanraden.

  De indicatie op de website is een lokkertje, het uiteindelijke bod is een lachertje!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Oplichters

  Carola28-06-2016

  Net geweest in den haag /Loosduinen oude Haagseveer 10

  Begint erg vriendelijk met koffie of thee dan duurt het een uur na vele foto's gemaakt te hebben en verstuurd.
  Dan krijg je een bod dat minder dan de helft is als je gezien had op hun site.
  Prima dat het minder word door schade en dergelijke maar minder dan de helft klopt niet.
  En dan is er met meneer niet meer te praten hij legt uit hij zegt hij dit hij dat.

  Meneer kan beter kilo's kaas gaan verkopen op de markt want hier heeft hij geen kaas van gegeten.
  Praten is niet mogelijk met deze man.

  Knoeit koffie pakt theedoek depot droog en maakt puntje nat zodat hij weer schoon is waar klanten bij zijn.
  Gooit domweg beker water in mijn schoot sorry kan hij niet want hij moet de auto hebben voor zowat niks.

  Nee mensen ga hier niet mee in zee grote oplichters praktijken

  alain29-09-2017

  klopt helemaal in belgie ook

  jan willem13-05-2018

  klopt helemaal online een bod gekregen voor een Lancia thesis uit 2012 3000 euro terplaatse in den haag loosduinen. kreeg ik net met pijn en moeite 350 euro voor de auto dat is bijna 100procent minder dan dat zij eerst boden voor het voortuig

  jan willem13-05-2018

  klopt helemaal online een bod gekregen voor een Lancia thesis uit 2012 3000 euro terplaatse in den haag loosduinen. kreeg ik net met pijn en moeite 350 euro voor de auto dat is bijna 100procent minder dan dat zij eerst boden voor het voortuig

  Fabio25-10-2018

  Klopt!! 2 jaar geleden heb ik met de auto van mijn vrienden daar gegaan na een online bod van bijna 2000€ voor en Nissan Almera, en na alles wat hier beschreven is (fotos maken enzo) de bod was 79€ voor de auto... Ja, 79€... auto zonder schade en storingsvrij, 158000km... Nooit meer. Oplichters!!! dit was in Haarlem.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Erg tevreden, en een ervaring rijker!

  Joanna19-05-2016


  De taxatie die je per mail gegeven wordt geldt voor een tweedehands auto met of zonder opties zonder overige mankementen. Daarna geeft het hoofdkantoor een bod, nadat er door de vriendelijke taxateur Paul in Eindhoven een taxatie op los gelaten wordt. De prijs week enkele honderden euro’s af van de taxatie per mail, maar ik was erg tevreden met de uitkomst, want ook mijn auto had wat mankementjes. Daarna is alles keurig afgehandeld door de volgende erg vriendelijke collega. Er wordt op een nette manier met mensen omgegaan en ook op de handelswijze valt niets aan te merken. Helaas moesten we met de bus naar huis wat ook erg leerzaam was, maar ook daar troffen we een uiterst vriendelijke chauffeur die ons aan huis af heeft gezet, mooier kunnen ze het niet maken. Ben benieuwd als ik met mijn volgende autootje kom wat 17 jaar oud is, wat loopt als een zonnetje, maar er niet meer uit ziet als een meisje van 18, of ze me dan liever zien gaan als zien komen......natuurlijk komen.. want een tevreden klant brengt meer clientèle voor Wijkopenautos in Nederland. Een tevreden klant.

  AJ13-08-2016

  Beste, Allemaal 10-en als beoordeling en een perfecte taxatie die maar iets afweek van het bod per mail? Ik denk dat je voor je 17-jarige wagentje een nog betere prijs krijgt dan je had verwacht... Kom er net vandaan omdat ik ook 'gelokt ben' door het openingsbod. Zeer vriendelijke gozer die zijn werk netjes doet. Maar ik kom er niet weer in ieder geval! Mijn Golf begon bij 6400,- en werd uiteindelijk tussen de 3390 en 3890 getaxeerd....

  Joost09-10-2018

  Valt wel op dat heer korte reacties bijzitten van 10 ! en alle onderbouwde reacties een 1 !. In de reacties van een 10 wordt ook geen woord gesproken over wat geboden en gekregen is. Wijkopenautos maken de toch al schimmige garage's alleen nog maar meer ten schande. Bah wat een oplichters.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Meer dan bij de dealer

  Fons17-01-2016

  Ik kreeg gewoon meer voor mijn oude fiesta bij deze gasten dan bij de dealer zelf. Prima dan. Toch een verschilletje van 110 euro!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Asociaal personeel

  Walter18-12-2015

  Asociaal personeel, uit doodsbedreigingen richting mensen op straat. Gister gezien hoe een jongeman werd aangevallen door een medewerker in Rotterdam, deze man stond alleen op de stoep een broodje te eten en werd bijna aangereden. Hij kreeg van een grote muil tot doodsbedreigingen toe naar zijn hoofd geslingerd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Gratis online taxatie

  Sebastiaan Koopman02-12-2015

  Die gratis online taxatie vind ik heel handig, meteen gedaan en ging inderdaad best snel enzo.
  Kwam wel veel lager uit dan ik had gedacht/gewild maar ja dat is misschien logisch als je snel je auto zou willen verkopen...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Snel van mijn auto af

  Tonnie1228-11-2015

  Voor wie snel van zijn auto af wil, bijvoorbeeld geen zin heeft allemaal reacties op advertenties af te wachten of commissie te betalen aan Marktplaats, dan is dit een handige plek. Je auto is zo verkocht.

  Zelf had ik het eerst geprobeerd via verschillende andere websites, maar dat lukte niet. Mensen kwamen vaak niet eens opdagen! Hier ging het binnen een week goed. Kon het geld goed gebruiken ook.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Snel geld

  Frits18-10-2015

  Kreeg mijn oude ragbak niet verkocht voor het bedrag dat ik wilde. Hier lukte het wel. Wel voor minder dan ik in mijn hoofd had, maar ja, ik ben er nu tenminste vanaf. Het kost ook veel om dat ding te houden met belastingen en parkeergeld enzo. Dus toch blij

  mp05-02-2016

  Ben vooral benieuwd na de snelheid van ontvangst bedrag, de informatie op de website klopt nl. niet. Binnen 24 uur zou volgens de klantenservice niks van waar zijn, het duurt zeker meerdere werkdagen.....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over Wijkopenauto’s

  Uw beoordeling